Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 3 noiembrie 2014

Planeta se schimba - si noi o data cu ea !

Inversarea polilor magnetici se va petrece mult mai repede decât s-a anticipat 

În ultimii ani, oamenii de ştiinţă au lansat teoria conform căreia planeta noastră se află în pragul inversării polilor magnetici. Iniţial, s-a presupus că fenomenul, care se repetă la un anumit interval de timp, se va produce în viitorul îndepărtat, dar odată cu noile descoperiri se pare că inversarea polilor magnetici se va petrece mai repede decât s-a preconizat.
Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că ultima inversare a polilor magnetici s-a petrecut cu aproximativ 780000 în urmă, moment în care planeta a suferit transformări majore. Acest proces este unul perfect normal şi conform studiilor se petrece la un anumit interval de timp încă nedeterminat.
Dacă iniţial s-a presupus că acest proces va fi unul de durată, care se va întinde pe parcursul a cel puţin 2000 de ani, geofizicienii au început să tragă semnalul de alarmă susţinând că Pământul trece extrem de rapid prin perioada premergătoare schimbării polilor magnetici.
Conform celor mai recente date publicate de agenţiile care se ocupă cu monitorizarea spaţiului aerian, câmpul magnetic al Terrei se slăbeşte cu o rată de 10 ori mai mare decât s-a crezut anterior. Această descoperire demonstrează cel mai bine faptul că procesul de inversare al polilor magnetici se desfăşoară cu o rată mult mai mare decât în mod normal şi astfel omenirea trebuie să se pregătească din timp pentru marele eveniment.

Odată cu inversarea polilor magnetici ai Pământului, anotimpurile şi toate ciclurile naturale care depind de poziţia planetei faţă de Soare suferă schimbări semnificative. În telecomunicaţii, transmisii radio şi aviaţie vă fi haos.
poli magnetici Oamenii de ştiinţă detonează bomba: Inversarea polilor magnetici se va petrece mult mai repede decât s a anticipat
Animalele care migrează vor fi bulversate şi nu vor mai putea să se orienteze. Cea mai importantă schimbare pentru om va fi cea a climei pentru că zonele fertile s-ar putea desertiza în următorii ani, iar nivelul oceanului va creşte.
Pe de altă parte, odată cu acest pericol, ne mai pândeşte unul. Fizicienii spun că, ipotetic, în momentul inversării polilor magnetici, scutul magnetic din jurul Pământului dispare pentru o perioadă de timp. Asta înseamnă că suntem “dezveliţi” în fata radiaţiilor cosmice.

sursa 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com