Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 10 decembrie 2014

PLANTA SFANTA DE CARE AMINTESTE BIBLIA! - ISOPUL


ESTE FOLOSITA PENTRU EFECTELE ASEMANATOARE UNUI ANTIBIOTIC NATURAL!

Biblia aminteste in scrierile vechi ca aceasta planta sfanta era folosita in multe ritualuri de vindecare si purificare a organismului, cum ar fi favorizarea eliminarii apei din tesuturi, stimularea poftei de mancare sau efectele antiseptice si cicatrizante asupra ranilor.

Isopul, celebra planta din Psalmii lui David, care in limba greaca inseamna „planta sfanta”, este folosit ca planta ornamentala, dar si vindecatoare. Daca aveti probleme cu plamanii sau cu tubul digestiv, apelati cu incredere la tratamentele cu isop, pe care fitoterapeutii vi le recomanda. Isopul previne si vindeca infectii ce se formeaza la nivelul gatului, tusea, guturaiul, bronsitele si problemele cu sinusurile. De asemenea, este bine sa administrati praf de isop, pentru a se crea o actiune laxativa, ce vindeca mucoasa intestinala.

Combate anemia

Substanta amara (hisopina) ce se gaseste in isop contine multe minerale, extrem de eficiente organismului, cum ar fi: calciu, sodiu, fosfor, fier, cupru, sulf, mangan, aluminiu etc., elemente fara de care am fi anemici.

Un bun antibiotic

Actiunea antiseptica l-a facut remarcat inca din antichitate, fiind un excelent antibiotic, tonic-astringent si cicatrizant in acelasi timp. Pe vremuri, oamenii consumau isop ori de cate ori se confruntau cu o infectie in organism. Chiar si in zilele noastre, unii fitoterapeuti ne recomanda sa nu recurgem intotdeauna la antibioticele clasice, ci sa ne insanatosim cu ajutorul plantelor. De asemenea, isopul este un bun sedativ, actionand benefic asupra sistemului nervos central, dar si a centrului respirator, curata ficatul si plamanii.

Stopeaza durerile de dinti

„Planta sfanta” este multifunctionala: stimuleaza pofta de mancare, regleaza functiile digestive, stopeaza durerile de dinti, micsoreaza tensiunea arteriala si scade fragilitatea capilarelor. De asemenea, amelioreaza durerile reumatice. Daca retineti apa in organism, isopul va favoriza eliminarea acesteia, purificand ficatul. Beti cel putin o cana cu infuzie de isop pe zi si nu veti mai avea probleme cu retinerea toxinelor sau a apei in organism.

Detoxifica organismul

Pentru a trata afectiunile prezentate mai sus si pentru a detoxifica organismul, se poate lua cate un varf de cutit de praf de planta de trei ori pe zi. Se va tine sub limba timp de cinci minute, dupa care se va inghiti cu putina apa. Praful se gaseste in magazinele cu profil naturist si se administreaza, de regula, la indicatiile fitoterapeutului. Pentru a face o infuzie de isop puneti o lingurita cu planta maruntita in 250 ml apa clocotita, dupa care acoperiti zece minute. Strecurati si consumati maximum patru cani pe zi.

Incercati pe cat posibil sa inlocuiti cafeaua cu ceai, indiferent de aroma aleasa. In ceea ce priveste tinctura de isop, aveti nevoie de 50 g planta maruntita in care sa adaugati 250 ml alcool alimentar, preferabil de 70°. Lasati la macerat timp de 15 zile, dar agitand recipientul in fiecare zi. Cu cat mai des agitati, cu atat mai eficient se va prepara compozitia. Trebuie neaparat sa strecurati, dupa care sa administrati cate o lingurita diluata de trei ori pe zi sau doar ocazional, cand aveti de-a face cu afectiuni minore.

Sursa: ziuadecj.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com