Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 22 ianuarie 2015

Empaticii

V-ati intrebat vreodata de ce oamenii care va sunt straini sau persoanele pe care abia le-ati cunoscut va impartasesc secretele lor? Aveti o conexiune cu animalele? Nu puteti viziona violenta, cruzime sau tragediile din filme sau de la televizor, deoarece sufletul tau pur si simplu nu le poate suporta? Ai o clipire despre caracterul oamenilor pe care ii intalnesti pentru prima data? Esti foarte spiritual si este foarte greu sa gasesti lumea fizica si tot ce este in ea? Sunteti de multe ori obosit sau ai boli fizice care nu pot fi explicate medical? Daca ati raspuns "da" la oricare dintre aceste intrebari, ati putea fi un "empatic".

Empaticii sunt oameni care sunt extrem de sensibili la energia si emotiile oamenilor, animalelor si uneori la amprentele spirituale care exista in jurul lor. Uni sunt sensibili la energia plantelor. Aceasta sensibilitate extrema se aplica la ceva familiar precum si la necunoscut. Noi experimentam lumea din jurul nostru si simtim ceea ce alti oameni simt prin simturile noastre extrem de ridicate si intuitie. De multe ori noi ne insusim sentimentele altor persoane fara a fi constienti de acest lucru si sa interpretam aceste sentimente ca fiind ale noastre.

La fel ca orice persoana sanatoasa la minte, empaticii au capacitatea de a empatiza cu cei care interactioneaza. Suntem in masura sa relatam modul in care altii simt si inteleg ceea ce ei experimenteaza (se confrunta). Cei care sunt empatici, au un nivel mult mai mare decat media noastra de empatie, usurinta cu care se pot conecta la sentimentele altora si intervalul in care o pot face. Noi nu trebuie sa ne bazam pe simturile fizice cum ar fi vazul, auzul, ceea ce atingem sau indicii din interactiunile noastre cu ceilalti pentru a putea ridica emotiile si energiile din jurul nostru. Putem simti emotiile de la oameni de aproape cat si de departe.

Locurile aglomerate, cum ar fi mall-uri, supermarket-uri, stadioane sau sali de cinema pot coplesi simturile empatului. Acestea il pot umple cu emotii incomode, emotii care se simt ca si cand ar fi ale lui, culese din toate energiile din jurul lui. Medii depresive, energie slaba, casele care ofera ingrijiri medicale, spitalele, pot provoca sentimente de depresie, boli fizice, precum si oboseala empatului. Magazinele economice, consignatiile, magazinele de antichitati, sunt locuri care transporta energia reziduala de la proprietarii anteriori si pot fi foarte daunatoare pentru cei empatici, la fel ca si in cazul masinilor second-hand sau a caselor pre-detinute. Multe persoane au incetat sa mai frecventeze aceste tipuri de magazine, deoarece acestea le reduc energia (energie care ar putea fi epuizata in mod constant de piesele pe care le au deja in casa).

Empaticii sunt cautatori de solutii, raspunsuri si cunoastere. Ei sunt ganditori si cerceteaza mult. Ei cred ca exista o solutie la orice problema si sunt nelinistiti pana nu o gasesc si vor cauta neobositi pana gasesc rezolvarea, Cei care sunt conectati spiritual, vor cere Universului indrumarea si raspunsul. Acest dar va permite sa atingeti domeniul spiritual si sa ajustati energiile voastre. Experimenteaza frecvent fenomenele care apar in viata fiecaruia, si sunt mult mai conectati decat majoritatea oamenilor cu lumea supranaturala, recunoscand mai usor aceste coincidente ca indicatoare de orientare.

Cu o abilitate naturala de a atinge energia universala si de a vindeca pe altii, empaticii tind sa graviteze spre locul de munca in domeniul terapiilor holistice si lucreaza cu energiile. Sensibilitatea lor le permite sa simta emotiile celorlalti, influentand corpul si mintea si creaza o armonie in interiorul lor. Pentru a face acest lucru, empoaticii trebuie sa invete in a pastra energia altora. In caz contrar, echilibrul si armonia creata va provoca un dezechilibru in noi.

Empaticii sunt oameni de baza, non-violenti si non-agresivi care iubesc mediile pasnice si armonioase. Dizarmonia le creaza o stare inconfortabila si vor face tot ce pot pentru a evita.

Ei sunt extrem de sensibili la violenta, cruzime si tragedie, indiferent daca sunt reale sau actionate dramatic. Privind la televizor, in filme sau citind despre ceva care implica suferinta fizica sau o suferinta emotionala este de nesuportat. Suferinta oamenilor, copiilor sau a animalelor devine propria lor suferinta. Se vor identifica pe deplin cu ea si o simt. Exista multe lucruri pe care nu le pot viziona la televizor fara a deveni extrem de deprimat. Trebuie sa schimbe rapid canalul ca sa nu interactioneze cu suferinta.

Empaticii sunt conectati cu toate animalele. Rezoneaza cu energiile lor, iubesc puritatea lor si iubirea lor neconditionata. Multi devin vegan sau vegetarieni pentru ca puteau simti vibratia carnii cand o mancau. Simt suferinta si frica animalului. Ei nu inteleg de ce un animal nu are drepturi si este crescut pentru a fi omorat.

Pentru ca empaticii simt lucrurile atat de profund, de multe ori lucreaza ca voluntari si isi dedica timpul lor pentru a ajuta animale, copii, natura si alti oameni care au nevoie. Sunt niste ascultatori excelenti care chisr sunt interesati de fericirea si bunastarea altora.

Empaticii cer adevarul de la alti oameni si de la sine. Se simt inconfortabili cu cei pe care ii percep ca doresc sa manipuleze si cei care actioneaza fals. Din acesta cauza ei nu accepeta si nu nolereaza acest tip de comportament de la cineva. Ei nu pot tolera drame inutile, comportament egoist sau egocentrism. Aceste atitudini le slabesc energia.

Ei nu se mint pe ei, nici nu pot pretinde sa te bucuri de lucruri care nu le ofera bucurie, indiferent daca este vorba de activitati sociale sau de munca. Multi empatici lucreaza in domenii creative, cum ar fi dans, arta, scris sau muzica; campuri expresive care hraneste sufletele lor si este vital pentru binele lor.

De asemenea, ei nu pot pretinde ca sunt fericiti, atunci cand nu sunt, iar nefericirea ii poate prelua in orice moment. Din cauza bombardamentului de energii coplesitoare, negative si pozitive, empaticii sunt predispusi la schimbari bruste de dispozitie. Pot fi extrem de fericiti intr-un minut si nefericiti in altul fara nici o tranzitie logica. Cand se simt nefericiti nu pot ascunde acest sentiment chiar daca isi doresc acest lucru. Este scris pe fata noastra pentru ca toata lumea sa vada.

Un lucru care ii face foarte nefericiti sunt restrictiile. Empaticii sunt spirite libere care trebuie sa aiba libertatea de miscare si de exprimare. Ei se simt inchisi de control, reguli, norme care sunt prea rigide si rutina.

Empaticii emana un nivel profund de caldura si compasiune, care atrage pe alti oameni sa fie aproape de ei. Cei pe care nu ii cunosc simt in subconstient energia lor si o sa le povesteasca lucruri despre viata lor.

Cele mai adanci conxiuni le au cu cei care sunt la fel ca ei, cei care sunt expresivi, deschisi si sinceri. Pot intemeia prietenii cu cei care nu sunt ca ei, dar se va simti ca un element lipseste.

De asemenea, au dificultati in a sta concentrati pe lucruri care nu le stimuleaza mintea. Sunt visatori care se plictisesc repede ori sunt distrasi cu usurinta. Atunci cand nu au mintea stimulata se vor duce in locuri care uneori sunt desprinse de realitatea fizica.

Ei isi traiesc viata in dualitate. Empaticii exista fizic in lumea densa, intunecata cu negativitate si energie scazuta numita Pamant, dar ei exista mental in lumina, puritate, energie puternica, o lume optimista. E greu pentru ei sa stea impamantati, deoarece au inteles libertatea lumii alternative, dar ei trebuie sa ramana pentru ca este modul prin care noi toti vom finaliza misiunile noastre pamantesti.

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com

http://www.secretele.com/2014/10/ce-este-un-empatic-si-esti-tu-unul.html#sthash.BSVI9tAd.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com