Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 1 ianuarie 2015

Horoscopul ROMANIEI

Autonomie, suferinta si metamorfoza continua
sunt cele trei caracteristici importante ale statului ce s-a nascut la 24 ianuarie/ 5 februarie 1859, ora locala 14h 38min, coordonatele geografice ale Bucurestiului (capitala tarii si locul unde a fost consfintita Unirea Principatelor prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza ca domn).


Ascendentul în Cancer indica un ego pasiv si influentabil, puternic marcat de trecut, de traditie, cât si de patrimoniul spiritual si material (teritoriu). Destinul va fi influentat de fazele Lunii, schimbator ca aceasta, cu cresteri si descresteri, caracterizat de mobilitate si sensibilitati ce pot ajunge de multe ori la extreme. Eul traieste într-o lume imaginara, ideala, ignorând adesea realul, exagerând într-o viata interioara ce, ajunsa la extremism, poate deveni nociva.
Aceasta tara urmeaza un destin extern penetrabil la doua curente, fapt resimtit permanent si în viata interna. Intre Rasarit si Apus, la rascrucea marilor imperii, penetrabila la mai multe curente si tendinte, Romania va fi sortita sa se împrastie (la propriu sau la figurat) în domeniul prieteniilor, al vecinilor, asociatilor sau între mai multe proiecte. Capacitatea de comanda e redusa la detaliu. Exista însa un echilibru între logica si intuitie, între actiune si receptivitate, dar vor fi destule momente în care vom remarca o lipsa de diplomatie si maleabilitate, momente de extremism.
Opozitia Soare-Saturn imprima multa fantezie dar si imaturitate, iresponsabilitate, iar la ceasul socotelii - multa suferinta. Imaturitatea se manifesta mai ales în planul material, în felul cum sunt acumulate bunurile materiale sau cum se administreaza acestea, risipa si originalitatea exorbitanta fiind modul normal obisnuit de conduita.
Cetatenii acestei tari vor fi vesnic chemati sa-si identifice destinele cu cele ale colectivitatii, sa se alature marilor curente ale societatii, sa-si subordoneze destinele individuale interesului general sau cerintelor mereu impuse ca necesitate de întreaga societate sau de liderii ei.
Viata materiala se va sprijini adesea pe bani veniti de aiurea sau care vor pleca aiurea, fiind parca un blestem - ceea ce prin munca si buna organizare vor realiza unii, ceilalati vor avea grija sa risipeasca prin inconstienta sau jaf. Intotdeauna se va acorda un interes deosebit aliatiilor, uneori prea important. Caminul va fi sortit sa fie acolo unde serviciul va asigura baza de viata. De multe ori, asociatul poate asigura un patrimoniu.
In compensatie, viata spirituala va fi deosebit de bogata, originala, sclipitoare, inteligentele acestei tari vor fi remarcabile. Un complex permanent de insecuritate le va împrastia însa permanent în cele patru vânturi. Din punct de vedere al creativitatii, Romania va straluci in lume. Material însa va fi sclava serviciului, dar o va face cu usurinta, cu placere.
Un rol important în destinul acestei tari o vor avea liderii, atât cei spirituali cât si cei politici. Liderii acestei tari vor fi exponentii unuia dintre cele doua curente "primordiale": vor fi lideri inconstiensi, egoisti si orgoliosi, dornici de putere, ce vor impune un mod de viata si gândire colective orientate spre est, fie vor fi lideri atasati marilor idealuri ale umanitatii, ce vor impune luciditate, ordine si generozitate. Esenta legaturii dintre lider si tara va fi aceea ca liderul reprezinta capitalul, de el se leaga întotdeauna sperantele sau deziluziile, lui i se acorda încrederea maxima, este idealizat, dar în acelasi timp societatea nu va uita sa-l observe, sa-l analizeze si sa-l critice. Fiecare greseala a acestuia va fi taxata dur în momentele critice, chiar si defectul de a fi prea moale va fi amendat pe masura. Aceasta tara nu accepta decât un lider perfect, ideal , si de aceea îl va cauta permanent, idealizând întotdeauna o personalitate noua si parasind-o la prima greseala sau neîntelegere.
Atât liderii politici ai tarii, cât si prietenii, aliatii sau vecinii, vor reclama adesea un disconfort psihic - vor considera ca au în fata un popor greu de înteles. Acest popor va simti permanent nevoia sa raporteze situatia sociala existenta la un anumit moment dat idealurilor sale, uitând adesea raporturile cu realitatea de facto.
Seful statului joaca un rol covârsitor, nu numai în viata interna a tarii, unde în general este ascultat, dar si unde are de luptat cu numeroase opozitii sau chiar comploturi, dar imaginea sa se proiecteaza în exterior, el fiind etalonul dupa care este judecat tot poporul.
Romania îsi va servi prietenii si asociatii sau vecinii, sacrificându-se uneori pentru acestia. Aceste momente de maxima generozitate vor alterna însa cu clipe de izolare produse fie datorita unui abuz de încredere (dintr-o parte sau de cealalta), fie din extremism, fie din rupturi inexplicabile de aliante. Prietenii vor abuza adesea de încrederea românilor, carora li se poate reprosa ca sunt prea naivi. Din pacate românii nu vor învata niciodata din experientele anterioarem decât prea târziu.
Acest destin zbuciumat va beneficia însa de protectia divina în momentele de disperare. Autonomie spirituala, care poate fi tradusa de multe ori prin singuratate, si un ideal pentru care va suferi si pentru care va trece prin multe metamorfoze. Care vor fi aceste metamorfoze timp de trei sute de ani ? Aceasta este întrebarea la care încercam sa cautam un raspuns în continuare. Metodele de prognoza sau de diagnostic astrologic folosite în acest demers sunt multiple: ele combina interpretarea hartii natale cu cele corespunzatoare din progresii, revolutii solare si tranzite.

DESPRE TRECUT

* 1859
Autonomie, suferinta, metamorfoza. Protectie divina în momentele dificile. Proiecte legate de camin.
* 1862
Ambitii de realizare prin lume si în lume. Ideal mistic. Cautarea în lume a propriului ego. Preocupare pentru imaginea si afirmarea externa a tarii.
# 22 ian / 3 feb - Formarea primului guvern unitar al Romaniei.
# 24 ian / 5 feb - Deschiderea primului Parlament al României, capitala fiind proclamata Bucuresti.
...
DESPRE TRECUT

* 1859
Autonomie, suferinta, metamorfoza. Protectie divina în momentele dificile. Proiecte legate de camin.
* 1862
Ambitii de realizare prin lume si în lume. Ideal mistic. Cautarea în lume a propriului ego. Preocupare pentru imaginea si afirmarea externa a tarii.
# 22 ian / 3 feb - Formarea primului guvern unitar al Romaniei.
# 24 ian / 5 feb - Deschiderea primului Parlament al României, capitala fiind proclamata Bucuresti.
  ....
* 1916
Descarcare de energie ce poate deveni periculoasa. Realizare în plan social, ceea ce se începe acum e sortit succesului (marele trigon apare în harta revolutiei solare, în care Jupiter e conjunct cu Venus la Mijlocul Cerului - aspect deosebit de benefic). Conjuctia Soare-Uranus-Mercur din casa a 8-a indica o schimbare gândita în probleme de patrimoniu. De subliniat, conjuctia Soare-Uranus e cea mai strânsa în acest an si Uranus patroneaza semnul tarii.
# Intrarea României în razboi.
* 1917
Dualitate a sentimentelor: când exaltate, când umile. Decizii grave, coapte. Speculatii hazardate, rezultate minunate.
# Refacerea armatei. Regele Ferdinand promite pamânt taranilor. Bataliile de la Marasti, Marasesti si Oituz.
*1918
In harta revolutiei solare, e ultimul an în care Uranus se afla în casa mostenirilor (perioada începuta în 1913), indicând schimbari în acest domeniu.
Marte în casa a 4-a întareste actiunea de acumulare de patrimoniu.
# An hotarâtor pentru mersul istoriei românilor.
Harta de nastere a României mari (ora de amiaza).


* 1919
Interes pentru probleme economice, sociale, istorice.
# Incepe epoca numita contemporana în istoria României.
...
* 1965
Soarele intra în domeniul în care se afla Jupiterul tarii (în semnul Gemenilor), cât si al conducatorului ce va veni la putere în anul urmator (N.Ceausescu), întarindu-se astfel capacitatea acestuia de comanda – sunt create astfel premizele astrale ce favorizeaza dictatura. Aceasta tendinta dureaza 30 de ani.Gust de autoritate. Venirea unui dictator la cârma tarii.
# N.Ceausescu devine prim secretar PCR. O noua Constitutie - numele tarii este schimbat în RSR.
* 1988
Obsesia situatiei materiale devine o forma de religie pentru români (acesta perioada tine pâna în 2009). Dictatura îsi atinge apogeul de dinnaintea sfârsitului.
# Situatia materiala grea, platirea datoriilor externe. Un an dupa miscarea brasovenilor cu urmarile acesteia - urmarirea tuturor opozantilor politici în justitie. Dementa cuplului dictatorial ajunsa pâna la limita absurdului, pe fondul destiderii politice din URSS. Un an înainte de sfârsit.
*** Perioada 1988 - 1991 este caracterizata de trecerea Mijlocului Cerului Romaniei, dupa intrarea în semnul Leului, prin ultimele trei grade ale casei I astrale (casa ce reprezinta personalitatea societatii românesti). Aceasta trecere se face cu mari convulsi manifestate în toate planurile vietii (material, spiritual, moral).
De la sfârsitul lui septembrie 1991 începe sa se simta binele material pentru scurta perioada (guvernul Stolojan vine la putere).

DESPRE VIITOR  

* 2015
Reforme sociale si legislative importante. Intuitii practice. Situatia sociala este influentata de relatii. Aspiratii catre scris si deplasari.
* 2018
Eveniment legislativ important.
* 2020
Entuziasm ideologic. Se deschide o perioada de reforme juridice. Actiuni metodice si ambitii de reusita, accentuate în 2022.
* 2022
MC al Marei Uniri de la 1918 intra în semnul Berbecului. Pregatirea evenimetelor din 2024.
* 2023
Ordonarea ideilor despre reforme financiare, existând însa pericolul impunerii unor situatii extreme. Posibil, impunerea unor conditii prea dure ce ar putea sa coste societatea româneasca.
* 2024
Implinirea personalitatii, stralucirea în lume. Pericol de prea mult orgoliu, prea mult fast, prea multa pedanterie. Situatia este însa destul de echilibrata.
* 2025
Dificultati în camin. Nevoia de liniste si cautarea unui ideal pentru un grup sunt tratate cu indiferenta de celalalt grup din societate. Societatea este divizata între nostalgicii trecutului si reformatorii prezentului.
* 2026
Poate însemna gasirea unui statut care place majoritatii societatii, dar poate însemna si atasarea de o persoana de sex feminin ce este recunoscuta ca lider.
* 2027
Reusita materiala. Stabilitate.
* 2028
Reusita materiala permite actiunea sociala.
* 2029
Sensibilitati nationale. Rezolvarea unor probleme colective. Elan, optimism, uneori inconstient, ce poate duce la actiuni inconstiente.
* 2031
Orice forma de creatie se inspira dintr-un ideal, dar care poate aluneca spre fanatism. Mosteniri refuzate. Transformarea ideologiilor.
* 2034
Instabilitate legislativa. Dificultati de natura juridica. Mostenire cu probleme, posibil legate de Basarabia (sau Bucovina de Nord). Depasirea dificultatilor prin unele initiative legislative.
* 2035
Rezolvarea problemelor de mostenire prin gasirea sefului statului.
* 2036
Implinire spirituala a natiunii.
 ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com