Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Privitul la Soare


Aceasta metota practicata de civilizatile stravechi ne poate restabili echilibrul si armonia mintii, corpului si sufletului nostru. Exista mai multe civilizatii stravechi care au sustinut practicarea acestei metode, cum ar fi civilizatia maiasa, egipteana, azteca, tibetana si indiana.

Aceste civilizati au considerat Soarele a fi o adevarat sursa de energie divina care ne poate vindeca de diferite afectiuni.

In cazul in care nu ati auzit de “Privitul la Soare” pana acum, aceasta practica presupune privitul soarelui in timpul orelor de siguranta, adica in prima ora dupa rasarit si in timpul ultimei ore inainte de apus, atunci cand razele soarelui sunt foarte blande, cand nivelul razelor ultraviolete este zero, perioada in care soarele nu ne poate afecta vederea. Aceasta practica presupune si conectarea cu energiile Pamantului, de aceea, aceasta metoda se practica in picioarele goale.

Am putea sa presupunem ca aceasta practica poate provoca daune la nivelul retinei. Cu toate acestea, in cazul in care sunt respectate toate regulile principale ale acestei metode, rezultatele pot fi incredibile.

De ce ar trebui sa practici “Privitul la Soare”?

•Pentru a absorbi energia soarelui prin intermediul ochilor;

•Stimuleaza glanda pineala – energia soarelui trece prin globul ocular si incarca cu energie hipotalamsul, calea catre glanda pineala;

•Stimuleaza activiatea cerebrala, productia de melatonina si de serotonina;

•Te elibereaza de stres si de tensiunea interioara;

•Activarea celui de-al treilea ochi;

•Creste nivelurile de energie;

•Mareste dimensiunea glandei pineale – pe masura ce imbatranim glanda pineala scade in dimensiune. Cu toate acestea, testele efectuate asupra lui Hira Ratan Manek, un medic ce a practicat aceasta metoda o viata intreaga, au demonstrat ca acest barbat in varsta de 70 de ani are o glanda pineala de trei ori mai mare in comparatie cu cea a unui om normal;

•Reduce apetitul, deoarece corpul este hranit de energia soarelui;

•Imbunatateste vederea;

•Deschide canalele energetice Nadis;

Hira Ratan Manek, cunoscut sub apelativul de HRM, traieste hranit doar de energia solara si de apa. Veridicitatea acestui fapt a fost validata stiintifica de catre echipa medicala formata din cercetatori ai Universitatii Tomas Jefferson si ai Universitatii Pennsylvania din Philadephia, acolo unde, in anul 2002, HRM a fost supus unei perioade de observatie de 130 de zile. Rezultatele au uimit lumea medicala. Acestia au descoperit ca celulele gri ale creierului sau se regenereaza, un fenoment inexplicabil pentru o persoana de varsta sa.

Cei care au urmat aceasta practica vreme de mai multi ani, au fost supusi unor examene oftalmologice si nu a fost constata o degradare a globului ocular. Cu toate acestea, este recomandat ca in primele saptamani de practica sa urmati un control oftalmologic, astfel incat sa stiti cat de sigura este aceasta metoda in cazul dumneavoastra. In plus, este important sa fiti impamanteniti in timpul acestei practici, cu scopul de a nu va fi afectata vederea.

Cum se practica aceasta metoda?

Aceasta metoda o poti urma o singura data in viata ta, de obicei, pentru o perioada de 9 luni.

Puteti clipi din ochi, nu este necesar sa aveti o atentie fixa, dar nu aveti voie sa purtati ochelari sau lentile de contact.

0-3 luni – priveste soarele la primele ore ale diminetii, o singura data pe zi, vreme de 10 secunde. Este important sa stati in picioarele goale si sa va aflati intr-o conexiune cu Pamantul. Adauga 10 secunde in plus practicii cu fiecare zi care trece, astfel incat la 10 zile de la inceperea practicii sa privesti soarele vreme de 100 de secunde. La sfarsitul celor trei luni de zile, atingi 15 minute.

3-6 luni – In timpul acestei perioade atingi durata de 30 de minute, iar studiile demonstreaza ca toate bolile fizice incep sa dispara, deoarece razele soarelui au atins deja creierul. Organele vitale sunt dependente de o anumita culoare a soarelui, rosu – rinichii, galben – inima, verde – ficat, etc. Fiecare culoare atinge organele specifice si remediaza eventualele probleme. De aceea, este recomandat sa consumati o dieta bogata in toate culorile.

6-9 luni – de indata ce ai atins 7.5 luni – 35 de minute – foamea scade considerabil. In aceasta etapa organismul tau se hraneste cu energia solara si nevoia de alimente scade.

De indata ce ai atins durata de 44 de minute, este momentul sa te opresti deoarece practica poate deveni periculoasa pentru tine. Cu toate acestea, in aceasta perioada, vreme de sase zile este necesar sa mergi descult, in fiecare zi, vreme de 45 de miunte, pentru a te impamanteni.

In cazul in care alegi aceasta practica, este important sa acorzi o atentie regulilor acesteia, sa dai dovada de precautie si in cazul in care exista aceasta posibilitate, sa ceri sfatul unui expert sausfatul unei persoane care a mai urmat aceasta practica.

Ramai conectat cu natura si nu vei mai avea nevoie de medicamente in viata ta.http://www.e-dimineata.ro/medota-straveche-a-privitului-la-soare/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com