Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 8 aprilie 2015

Stralucirea sufletului tau…

Nivelul dezvoltarii energiei feminine.

Nivel scazut de energie.
Frica de concurente. Frica insuficientei resurselor materiale, banesti. Supararea fata de parinti, prietene, barbati. Imbolnaviri feminine. Teama de singuratate. Dorinta arzatoare de a se marita. Nemultumirea fata de relatiile existente, daca acestea exista. Barfirea fostilor parteneri de viata sau de sex. Pot exista batai in familie, copiii sunt des pedepsiti daca acestia exista. Pedepsele de cele mai multe ori sunt pur fizice. Sotul consuma alcool peste masura si poate cu usurinta sa ajunga alcoolic. Copiii se imbolnavesc des, se comporta prost si invata rau. Daca energia feminina este scazuta, intre parinti si copii uneori nu exista nici un fel de relatie. Apare multumirea de sine si fata de lume, apare tendinta de a fugi in lesbianism sau in secte.

Nivel energetic mediu.
Aici apare iubirea si acceptarea de sine dar acestea se manifesta in valuri. Femeia se arunca in extreme. In aceasta situatie apar barbatii in viata femeii, uneori chiar prea multi. Insa femeia, la aceest nivel al energiilor sale, pana una alta nu poate intelege ce trebuie sa faca cu acestia. In aceasta situatie, femeia nu are o viziune clara asupra faptului ce anume isi doreste de la o relatie, de la un barbat. Pe de o parte, parca ar vrea sa se marite dar nu intelege de ce anume ar face acest lucru. Suparari si frici la acest nivel se detin mai putine. Cu toate acestea, de foarte multe ori, femeia se simte cotropita de aceste stari. Bunastarea materiala si financiara este mai ridicata, dar nu este stabila. Frica de a ramane fara bani, aici ramane inca destul de pregnanta. La acest nivel, femeile, se intalnesc cu barbati dar acestia nu le iau in casatorie. Chiar daca se marita femeia si ramane la acest nivel energetic, in mod obligatoriu se va ciocni de problema sexului si sexualiatii. Daca intr-o astfel de familie exista copii, atunci acestia des se imbolnavesc si aduc cu ei insasi deranjamente in relatia cu sotul. O astfel de femeie, foarte des explodeaza in directia copiilor, acuzandu-i pe acestia de nefericirea ei chiar daca imediat dupa aceasta izbucnire, traieste sentimentul de vinovatie.

Nivel energetic crescut
La acest nivel, relatiile aduc bucurie. Femeia se delecteaza intr-o bucurie cu rolul sau feminin. Celelalte femei sunt percepute ca si surate, nu exista teama in fata celorlalte femei si nu sunt privite ca adversare care pretind in mod tainic si ascuns la fericirea ei, a sotului sau la bunasatarea proprie. Supararile si fricile aproape ca lipsesc. Banii si bunastarea materiala mereu se afla intr-o situate buna si stabila. La fel se comporta si in relatiile cu barbatii. O astfel de femeie in mod activ este ceruta in casatorie. Daca familia exista deja, atunci relatiile in interiorul cuplului sunt bune, copiii aduc bucurie. Astfel de femei, uneori nu prea inteleg ce trebuie sa faca cu o cantitate atat de mare de energie si din aceasta cauza, isi pot face pe langa familie, un alt partener, amant sau admiratori. Ele nu fac acest lucru din rautate, sau pentru ca vor in mod obligatoriu sa isi incornoreze sotii ci fac acest lucru din necunoastere. Nu mai stiu cum sa isi cheltuie energiile si atunci considera, intuitiv, ca inca un barbat ii este pe masura. O astfel de femeie se realizeaza foarte bine ca mama si sotie, detine o sete pentru dezvoltare, stie sa isi urmeze sotul, si invata de la acesta. Viata in general este fericita.

Nivel energetic foarte crescut
La acest nivel se realizeaza toate dorintele feminine. O astfel de femeie detine un numar destul de mare de admiratori fie acestia directi sau in secret. O astfel de femeie poate lasa un adevarat sir de admiratori in spatele ei. Este imposibil ca o astfel de femeie sa treaca neobservata. Aici, femeia, foarte rapid primeste ceea ce isi doreste. Atat obiecte materiale, bani si bunastare, cat si situatiile dorite, oamenii necesari ei. Femeia poate sa primeasca orice barbat isi doreste, de la orice nivel social si orice cadou, chiar din cele mai nebanuite si scumpe. Copiii ii aduc doar bucurie si delectare. In general, aici copii sunt pupati, cuprinsi si iubiti. La acest nivel, femeia nu se ocupa de lucrurile gospodaresti, cotidiene, deoarece, la acest nivel financiar, sunt angajati oameni speciali pentru astfel de lucruri. Femeia cunoaste doar relatii fericite. Pentru barbati o astfel de femeie reprezinta o muza si superscop sau supervis. Aici, femeia este capabila sa isi umple barbatul si familia cu energii, iubire, grija si dorinta. O astfel de femeie poate sa faca dintr-un caporal un Napoleon. Uneori apar probleme cu noile dorinte, dar foarte rapid, femeia se regaseste pe ea insasi in dezvoltarea supra capacitatilor orientate in proiecte sociale si de binefacere.
Astazi exista o multime de femei atragatoare ce tind sa se remarce cu ajutorul corpului frumos, formelor atragatoare, sexy, o infatisare ce greu poate fi trecuta cu vederea, pentru a fi observate si apreciate printre barbati. Foarte putine dintre ele s-au intrebat vreodata in mod profund „Dar oare de asta nevoie barbatii?”, „Ce cauta barbatii la o femeie in mod real?”
„Ce anume are puterea intr-o femeie sa il atraga pe barbat nu pentru o noapte ci pentru o viata intreaga?”
Foarte multe femei frumoase si apetisante, umbla pe strazile orasului, atragand privirea barbatilor prin tot felul de haine deocheate si fete fardate. Uneori chiar apare frica de a te pierde in mijlocul acestui carnaval. Cum sa devii acea fata deosebita pe care in mod obligatoriu o va observa un barbat adevarat? Care este acel detaliu important pe care nu il iau in considerare femeile, ci tind sa ademeneasca un barbat?
Stralucirea sufletului tau…. – iata ce, in mod real, are puterea de a atrage un barbat, nu pentru o noapte, ci pentru o viata intreaga.
Atunci cand esti fericita, cand zambesti, cand vesnic esti cu gura pana la urechi, cand surazi, cand privesti pe sub gene, atunci sa stii ca tu stralucesti. Zambetul tau sincer, reprezinta acea scanteie necesara pe care o poate observa barbatul si din acel moment, acesta, instinctiv, va face tot ce ii sta in puteri pentru a se apropia de aceasta sursa a luminii si caldurii, ascunse in tine. Atunci cand o femeie surade, zambeste sincer, ea isi umple inima proprie, cat si sufletul, cu o energie mareata- energia luminii, energia iubirii. Anume aceasta energie, in mod instinctiv, o discrimineaza si o pot vedea chiar si la nivelul sufletului lor, toti barbatii din jur.
Anume de aceasta energie, exista un mare deficit in societatea noastra posomorata, in fetele noastre intunecate si ochii stinsi.
Insa barbatii resimt acest deficit cel mai tare. Obositi deja fiind de fetele ca fluturasii din jurul lor, imbracate in fuste scurte si decoltee adanci. Uneori se creeaza impresia ca femeia de astazi nu are nimic de oferit decat ceea ce prezinta, adica sexul.
Trebuie sa stiti ca barbatii nu au nevoie atat de mult de sex cum se poate crede in general.
Barbatii cauta la femei un anumit tip de energie, de lumina, cu care el sa isi aline durerile lui de peste zi, sa isi vindece ranile dobandite in socium in lupta cu alti barbati si cu lumea in general.
Ganditi-va, daca barbatul intradevar este destoinic, serios, responsabil, daca acesta doreste sa isi creeze o familie stabila si trainica, atunci ce anume calitati va cauta la o femeie?
Barbatul doreste sa vada intr-o femeie frumusetea sufletului, care se revarsa in lume si asupra lui ca un nectar solar, intelepciunea feminina, iertarea, flexibilitatea si cel mai apropiat de catre barbati, calitatile feminine ale caracterului : gingasie, smerenie, bunatate, mangaiere, grija…adaugat si alte aspecte ale feminitatii.
Memorati ca zambetul vostru, rasul plin de bunatate, umple inima cu iubire si inmulteste frumusetea voastra fireasca. Cultivati in voi calitati feminine, cultivati atitudinile bune fata de oameni, cultivati in voi gingasia si marinimia.
Abia in aceasta situatie, barbatii vostrii, in mod obligatoriu va vor descoperi, va vor adulmeca la fel ca niste masculi ce alearga dupa stralucirea sufletului si o vor recunoaste dupa zambetul cald, sincer, bun si luminos.
In cautarea barbatilor adevarati, femeile isi desavarsesc posibilitatile, preocupandu-se permanent de crearea unui chip ireprosabil. Asta nu e rau. Chiar e foarte bine ! Dar oare chiar numai asta cauta barbatii? Oare chiar intradevar barbatilor le este atat de important talentul vostru culinar sau chipul exterior?
Ce fel de femei cauta barbatii cu care acestia ar ramane pentru totdeauna, uitand de orice altceva, ocrotindu-le si iubindu-le? Care sunt acele femei ce detin in interiorul lor cea mai mare valoare printre toate celelalte femei?
Barbatii sunt cuceriti si cad in mrejele si prizoneriatul femeii, nu celei ce detine cele mai mari performante sexuale si nici in mrejele celei ce detine mari talente culinare.
Dragi femei, trebuie sa intelegeti odata si pentru totdeauna, pentru ca asa a fost si asa va ramane mereu, rolul si functiile barbatului nu s-au schimbat de milioane de ani, permanent a ramas acelas, si atat in trecut, prezent si viitor, nu ceea ce poate face o femeie il atrage pe un barbat, ci anume ceea ce ea este prin ea insasi, in ce stare psihologica si sufleteasca traieste ea, ce exprima femeia in lume si cum radiaza. Barbatul este cel care este preocupat toata viata lui de ce poate sa faca si ce dobandeste. Femeia trebuie sa fie preocupata de ceea ce ea este si cum este. Barbatul este preocupat de ceea ce realizeaza, femeia este preocupata de ceea ce ea este prin ea insasi si cum este. Din acest motiv, femeile permanent intreaba : „Ce sunt eu pentru tine?”, „Cum sunt eu?”.
In schimb barbatii sunt mereu maguliti de ceea ce au realizat, mai ales cand realizarile lui sunt recunoscute chiar si de iubita.
Cel mai valoros lucru, in mod real pentru un barbat il reprezinta sentimentul de iubire si caldura, ce il inspira pe barbat si ii da puteri nebanuite, cat si dorinta de a crea. Dorinta de a merge inainte, de a construi, de a invinge, ii este data si alimentata barbatului de catre femeia ce se afla langa el.
Frumusetea si feminitatea incepe in interiorul tau si tot in interiorul tau, sunt ascunse si cele mai nebanuite calitati sufletesti, curate si inaltatoare, prin intermediul carora, un barbat alaturi de tine, poate deveni zeu, Mesia. Atunci cand exista iubire din partea femeii si insufletire, atunci tot restul se obtine cu mare usurinta. O astfel de femeie nu trebuie sa faca nimic. E suficient sa ramana femeie si va obtine tot ce doreste de la barbatul ei. Fara aceste calitati si energii, barbatul nu are nevoie nici de o cina extrem de copioasa si gustoasa, nici de super sex, nici de nimic altceva. Toate acestea el le poate dobandi de sine statator. Doar lumina sufletului tau, feminitatea, gingasia, iertarea si sustinerea, nu le poate dobandi de sine statator. Pentru asta, barbatul are nevoie de o femeie iubitoare cu adevarate capacitati si puteri feminine. Feminine si nu feministe. Feministele in general nu sunt fericite, si foarte curand ajung sa semene barbatilor iar apoi se plang ca au ajuns barbati de sortul doi. Pentru ca oricat asemeni barbatilor nu vor deveni, barbati in adevaratul sens al cuvantului nu vor deveni si vor trebui sa se multumeasca cu statutul de barbati inferiori, pe care barbatii adevarati ii vor trata ca atare, iar apoi tot ele se vor plange ca barbatii nu le respecta si nu le iubesc, uitand ca barbatii prin viata lor, s-au saturat de alti barbati. Si da, le respecta, dar le respecta cuviincios, precum ca si pe restul barbatilor si le arata pozitia inferioara in haita masculilor.

Anatol Basarab.

http://anatolbasarab.ro/nivelul-dezvoltarii-energiei-feminine/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com