Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 8 mai 2015

Nimic mai mult si nimic mai putin decat IUBIREA

Chiar langa inima fiecaruia, se ascunde de ochii nostri un imens focar de energie spirituala. O energie care daca am reusi sa o stapanim ne-ar face viata mult mai simpla si mai frumoasa. Simtim uneori fiorii iubirii, in momente in care anumite intamplari genereaza in noi un surplus de energie sau in momente in care ne amintim cu emotie de o iubire demult apusa. In astfel de momente, toate canalele energetice subtile ale aurei conduc mai multa energie spre inima spirituala – spre centru focar al iubirii. Atunci cand acest centru este in plina activitate traim pe deplin iubirea asa cum ar fi normal sa o traim cat mai frecvent.

Se spune ca starea noastra naturala ar fi sa simtim permanent starea de iubire si ca numai datorita slabei energizari a acestui centru focar simtim ca iubim pe apucate. Uneori da, alteori ba.

Un mic test pentru tine

Un test cu o singura intrebare, simti ca oferi sau simti ca primesti iubire? Am intalnit persoane care mi-au spus ca nu pot sa simta ca sunt iubite. Am intalnit persoane care mi-au spus ca nu pot iubi. Am intalnit si persoane care mi-au spus ca se simt iubite si iubesc.
Acest centru focar de energie se alimenteaza cu energie din univers : in momentul in care primeste energie incepi sa simti ca esti iubit/iubita. In momentul in care din centru focar pleaca energie spre cineva sau ceva – incepi sa simti ca iubesti la randul tau.
Totul este un joc de a primi energie si a oferi energie. In cazul acesta energia se numeste iubire. Asa cum culoarea rosie e tot lumina dar care poarta in ea numai o anumita informatie (frecventa de vibratie), tot asa si iubirea este una dintre frecventele de vibratie ale energiei din univers. Fiecare tip de energie difera prin efectele asupra noastra, tocmai datorita informatiei diferite pe care o poarta. Si pentru fiecare energie diferita exista un instrument diferit pentru a o recepta in aura.

De aceea iti spuneam ca sunt 7 categorii de energie, fiecare cu poarta sa de intrare in aura – adica cele sapte focare de energie.

Cum iti dai seama cata energie circula prin focarele tale

In mod natural focarele de energie se inchid pe masura ce copilul creste daca nu devine constient de ele. Focarul de energie al iubirii este situat in dreptul regiunii inimi, acolo se incruciseaza milioane de canale care poarta energie inspre acest loc. Fiecare canal inseamna energie si informatie diferita pentru finta umana. Fiecare dintre noi avem aceste focare energetice activate (pline cu energie) in mai mica sau mai mare masura. Daca ne referim numai la focarul energetic al inimii atunci putem sa ne dam seama daca este sau nu activat la o persoana prin urmatoarele caracteristici.

Stim ca acest focar energetic are efecte asupra psihicului uman prin starile emotionale. Stiti ca la nivelul sternului se afla o glanda care se numeste “glanda copilariei” pentru ca secreta hormoni numai pana in adolescenta? Ei, un lucru interesant s-a descoperit de catre medici – persoanele care si la varste adulte se simt ca niste copii – au suflet de copil si au inca capacitatea de a se juca cu inocenta copilariei, au inca activata aceasta glanda (este vorba de timus). Daca esti o persoana care ai trecut de copilarie, dar nu te dai in laturi de la jocurile adolescentilor si copiilor atunci sa stii ca focarul energetic al inimii este activ si ca prin el circula energie.

Vreau insa sa iti atrag atentia asupra unui aspect important. O necesitate a acestor focare de energie este ca energia lor sa fie echilibrata. Ce inseamna aceasta?! Degeaba am multa energie acolo, daca nu sunt in stare sa o controlez. Nu pot sa fac nimic cu ea. E ca si cum ai avea o masina prea puternica pentru abilitatile tale de control. Probabil ca ai auzit deja despre Yin si Yang (din mistica chineza). Yin-ul simbolizeaza energia (vazuta cantitativ), iar Yang-ul simbolizeaza pe cel care controleaza aceasta energie (capacitatea de control si autocontrol). O intreaga filozofie a rezultat din conceptul Yin – Yang, dar nu e timp pentru aceasta aici si acum.

Am amintit de control si autocontrol pentru a nu cadea intr-o greseala frecventa. Daca ceva te-a induiosat asa de tare incat nu ai putut sa iti controlezi lacrimile, daca ti s-a facut mila de cineva si ai inceput sa plangi la o secventa dintr-un film asta inseamna ca ai energia activata in focarul inimii – dar numai energia de tip Yin. Lipseste cea de tip Yang, adica capacitatea de a o controla. E ca si cum ai avea jumatate de energie. De ce e nevoie de energie tip Yang (control)? Pentru ca fara aceasta energie (yang), oricat de multa ar fi energia iubirii, ea se disperseaza cu usurinta.

Traim intr-un univers predominant Yin, in care energiile de tip Yang sunt exilate si uitate. Din aceasta cauza apar excesele in orice directii. In cazul energiei primului focar – prea multa energie vitala, dar de tip Yin duce la ingrasare si la stari de teama si angoasa nejustificata. La focarul urmator – energia sexuala – faptul ca predomina energia Yin duce la lipsa controlului in viata sexuala, dorinta erotica fiind urmata ca o obsesie necontrolata. La nivelul focarului energetic trei – energia vointei – prea mult Yin duce la exacerbarea violentei si a mandriei. Iar la nivelul energiei inimii – prea mult Yin duce la o viata emotionala dezorientata, dependenta de iubirea altcuiva.

Articol de MARIUS SIMION

http://online.avantajlastart.net/spiritualitate/energia-iubirii-%E2%80%93-focarul-energetic-al-inimii/

https://fiituinsutimaa.wordpress.com/2014/04/21/focarul-energetic-al-inimii/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com