Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 13 iulie 2015

IMAGERIA INIMII - HEART IMAGERY – UNIFICAREA CU DIVINITATEA

INFINITUL DIN FORMA

Heart Imagery – Uniunea cu Dumnezeu, va ajuta in constientizarea perfecta a Unimii. Ce ar putea sa va ofere Dumnezeu, decat cunoasterea a ceea ce EL ESTE, dupa chipul si asemanarea Lui. Convingerea ca a-ti putea oferi si primi altceva, altceva din afara voastra, v-a tinut departe de constientizarea Unimii si a propriei Identitati.

Practicand corect exercitiile din acest workshop, ar trebui sa experimetati o stare de relaxare/pace si sentimentul ca intrati in lumina, sunteti lumina. Efectuand exercitiile, dupa ce iti eliberezi mintea de ganduri, vei intelege ca Lumina lui Dumnezeu este fara forma, infinita si vei constientiza ca ceea ce gandesti, gandurile tale nu iti apartin. Fiind parte din Creatie , asa si gandurile noastre sunt parte din Mintea lui Dumnezeu. Acest workshop va ajuta sa regasiti acel spatiu interior, de pace si iubire. In fiecare exista acest loc unde totul este posibil, unde este Puterea lui Dumnezeu. Nu va fie teama.

Uniunea cu Dumnezeu nu este efectul, ci reprezinta cauza. Am fost creati pentru a trai in uniune cu Universul, iar in ultima vreme constientizam ca este alegerea corecta, eliberata de frica si judecata. Acest concept este esential pentru cunoasterea spirituala si nu ar trebui uitat.

Daniel este un Maestru calator, pentru care granitele fizice si spirituale sunt o provocare in misiunea sa de ajuta pe fiecare sa inteleaga conexiunea intima cu Eul Interior, cu Sinele.
Daniel este prima persoana din lume care ofera public invataturile din sistemul spiritual cel mai stravechi: Sistemul de Imaginerie Din Inima (Heart Imagery). Acest sistem provine din Rasa Adamica si s-a mentinut pentru aproape 40,000 ani in diferite scoli spirituale mistice. Este sistemul care este la baza Scolii Spirituale Mistice legate de numarul triplu 555, scoala care este la baza „Fratiei De Lumina” („Brotherhood Of Light”).
A inceput Meditatia Zen in 1981, apoi din 1981 pana in 1992 a practicat meditatia “respiratiei spinale”. Mai tarziu a realizat, de fapt, ca practica Kriya Pranayama din sistemul Kriya Yoga al Marelui Maestru Babaji (asa numitul „Isus din Himalaya”).
Incepand cu 1996 a predat workshop-ul Imagini din inima in toate colturile lumii (www.heartimagery.org). Dupa cativa ani de practica a meditatiei in nordul Tibetului, Daniel a creat “Scoala Inimii” in 1999, apoi zece ani mai tarziu, in Toronto, a infiintat “Scoala de meditatie”.
Ca Maestru in Artele Martiale (Maestru Tai Chi si in Karate Traditional Centura Neagra 5 DAN in WJKA – World Japan Karate Association), lector international si autor de carti spirituale, Daniel este dedicat in a inspira si spijini constiinta de masa in procesul de transformare a violentei in pace si al sentimentului de furie in iubire. Prin munca sa, workshop-urile si conferintele pe care le-a oferit, Daniel a schimbat viata a mii de oameni.
Inainte si dupa intalnirea cu Marii Maestrii ai Tibetului, Daniel a lucrat cu invataturile Maestrii din diferite scoli de meditatie (Osho, Dalai Lama, Yogananda si Marii Maestri Kriya Yoga, Ana Pricop, Di Yu Ming, Drunvalo Melchizedek, Anastasia) si a invatat despre “a fi in Inima”.
Acum, alaturi de workshop-urile pe care le-a creat personal, Daniel ofera tuturor, indiferent de limba si credinta, workshop-ul Trezirea Inimii Iluminate. Prin aceste seminarii spirituale, Daniel transmite mesajul ca toti avem posibilitatea si suntem capabili sa intelgem/experimentam o alta intelegere a vietii; o invatatura ce vine din Intelepciunea profunda a Inimii.
Alaturi de Drunvalo Melchizedek, Daniel a facut parte din primul consiliu al Scolii Reamintirii (School of Remembering)– consiliul profesoral al training-ului ATIH. Ca mentor in Scoala Reamintirii condusa de Drunvalo Melchizedek, Daniel a indrumat, coordonat si format profesori ai scolii din toate colturile lumii.
Daniel considera o binecuvantare oportunitatea de a lucra cu copiii, pe care ii invata Tai Chi si tehnici de meditatie. Ca profesor invitat in Scolile Montessori din Toronto, Canada, Daniel a schimbat vietile a sute de copii prin munca sa.
Daniel are o baza academica consistenta : B.Sc. Inginerie IT, B.Econ. (Hons), Diploma in Management si MBA la Open University Business School,UK.
Chiar daca a lucrat citiva ani in diferite companii multinationale, Daniel a predat in paralel, in aproape fiecare weekend, diferite sisteme de meditatii in toate colturile lumii, ajutind mii de oameni sa se regaseasca pe ei insisi si sa se reconecteze cu cine sunt ei cu adevarat.
Interviurile acordate peste tot in lume si cererile permanente de a scrie articole in diverse reviste si publicatii on-line (Spirit of Ma’at, Collective Evolution, Vision, etc.) il recomanda pe Daniel ca un Maestru al Meditatiei de talie mondiala. El va dezvaluie puterea interioara si ce puteti creea prin Iubirea Neconditionata a Inimii.

Cartile „Acum, Aici Este Tot Ceea Ce Avem” (in original: „This Now Is Eternity”) si Imageria Inimii – O Cale Spre Iluminare (in original: „Heart Imagery – A Path To Enlightenment”) sint considerate printre cele mai valoroase carti spirituale in lume.
In Romania cartile sint publicate de Editura For You.http://danielmitel.com/?lang=ro


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com