Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 1 august 2011

„Inside Job“, documentarul despre criză considerat „horrorul deceniului“

INSIDE JOB Film Documentar premiat cu Oscar

Criza a fost subiectul secolului şi o sursă de inspiraţie continuă pentru jurnaliştii şi scriitorii care au umplut pagini întregi. Cu toate acestea, documentarul lui Charles Ferguson, "Inside Job", obiectiv şi dur, spune adevăruri pe care mulţi s-au ferit să le spună. Mai mult, "Inside Job" îi aduce în prim-plan pe cei consideraţi de mulţi vinovaţi pentru criza financiară, pe cei care au găsit unele soluţii şi pe cei care au prezis criza. Astfel, dintre numele mari aduse în prim-plan sunt Paul Volcker, economist american şi preşedinte al Fed din 1979 până în 1987, pe Nouriel Roubini, economistul care a prezis criza financiară, şi pe Christine Lagarde, ministrul de economie al Franţei care candidează pentru şefia FMI.
"Inside Job" spune povestea colapsului economic din 2008 şi este astfel horrorul ultimului deceniu. Aşa cum ne-a arătat şi anterior cu filmul "No end in Sight", care se concentrează pe situaţia din Irak, Charles Ferguson, omul documentarelor, merge până în pânzele albe atunci când vine vorba să analizeze o catastrofă care putea fi evitată", spune David Edelstein, editorialist la New York Magazine. "El nu este un urmaş al lui Michael Moore, însă «loveşte» cu obiectivitatea sa. Este uimitor cât de mult timp trece până când el îşi arată primele semne de indignare şi dezgust."


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro
( VEZI CELELALTE PARTI PE 220.RO )
http://www.220.ro/documentare/Inside-Job-Film-Documentar-2010-2/U5d4ECdrm1/
http://www.220.ro/documentare/Inside-Job-Film-Documentar-2010-3/oMyu8hplKl/
http://www.220.ro/documentare/Inside-Job-Film-Documentar-2010-4/Kiu7ulO4Pr/
http://www.220.ro/documentare/Inside-Job-Film-Documentar-2010-5/IhuMh3STRD/

Inside Job oferă, prin vocea lui Matt Damon, cea mai cuprinzătoare analiză a crizei financiare globale începută în 2008. Cauzând pagube de peste 20 triliarde de dolari americani şi lăsând milioane de oameni fără loc de muncă şi/sau locuinţă, actuala criză este cea mai profundă de la Marea Depresiune şi a împins economia mondială aproape de colaps.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com