Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 12 septembrie 2011

Despre Elenin …

DESPRE ELENIN …Nimeni din alte spatii dimensionale nu are vreun interes sa distruga Pamantul si nici viata pamantenilor.

Dar de aici de pe Terra se doreste sa se creeze panica si energii de frecventa joasa , energii din care se alimenteaza cei care doresc sa conduca lumea.

“ Cometa” va trece asa cum au mai trecut si altele dar fara sa ne afecteze.

In scopul documentarii…

Am efectuat zilele trecute o calatorie astrala prin decorporalizare. Am fost instantaneu acolo pe Elenin si am luat la cunostinta urmatoarele:

Asa zis-a cometa Elenin, este de fapt o nava imensa care se afla intr-o calatorie intergalactica. Este condusa desigur de fiinte super evoluate, care n-au nici un interes sa ne distruga pe noi, sau alte planete sau fiinte. Sunt in misiune de cercetare a spatiului infinit, a galaxiilor.

Pentru protectia navei energetice sunt asezati pe o masa de materie foarte densa, ceva asemenator diamantului si astfel dirijeaza prin spatii acea masa densa, ca suport navei lor, asa calatoresc.

Sa ii salutam cu Pace si iubire !


Melfior RaSURSA
http://melfiorra.ro/?p=894
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com