Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 29 octombrie 2011

- A Trăi Cu Lumină - Jasmuheen

Jasmuheen, autoarea cartilor A TRAI CU LUMINA, IN REZONANTA, HRANA ZEILOR, LEGEA IUBIRII, VINDECARE ARMONIOASA, PROGRAMUL PRANIC, RADIANTA DIVINA si BIOCAMPURI SI EXTAZ, publicate de Editura FOR YOU.
Jasmuheen este autoarea a 33 de carti, publicate in 18 limbi. Este fondatoarea Ambasadei Pacii si a implementat propriile proiecte de Armonizare globala si Universala, Ambasador al pacii in Brazilia, pentru elimina foametei in lume, conferentiar international in domeniul stiintelor interdimensionale, cercetator al hranei cu prana, fondator al Self Empowerment Academy; co-facilitator al Cosmic Internet Academy; editor si regizor de filme, artista, muziciana si Presedinte al Congresului Global – Pyramid Valley Bangalore, India. www.jasmuheen.com
Jasmuheen se hraneste numai cu Lumina (prana) de 15 ani (chiar daca este greu de crezut!).

Informatii despre Ambasada Pacii scop, programe & multe altele. Sunt incluse clipuri video despre programele de Armonizare Personala, Globala si Universala, pentru dezvoltarea atat a nivelurilor de sanatate si fericire, cat si a implinirii personale si a caii de evolutie viitoare a Pamantului.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=2152E380CC8AEB46
Jasmuheen - A Trai Cu Lumina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com