Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 1 noiembrie 2011

Străinii ne cumpără ţara hectar cu hectar. Nu vinde-ţi terenurile acum!!

- Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că presiunea pe piaţa funciară românească, începută anul trecut, continuă, dar îi sfătuieşte pe proprietarii de terenuri să nu vândă acum.

“Spuneam acum aproape două luni de zile să nu se vândă terenurile acum, indiferent unde se găsesc ele – chiar rupturile, cum spunem noi, acolo unde se vede scheletul solului. Şi ele au valoare şi o să vedeţi în perioada următoare presiunile care se vor face pe ceea ce înseamnă piaţa funciară în România. (…) Nu întâmplător spuneam acum două luni că trebuie să aveţi mai mare grijă şi atenţie, ceea ce spuneam şi în 1994-1995.

Terenurile nu se vând oricui, oricum şi cu oricât, pentru că ele sunt valoroase, iar terenurile agricole în viitor vor fi mai valoroase decât pământul din plantaţia staţiunii pomicole de la Bistriţa”, a spus Tabără.

Potrivit ministrului agriculturii, străinii au cumpărat în România terenuri în suprafaţă de aproximativ 800.000 hectare, cele mai mari tranzacţii fiind făcute începând de anul trecut. “Să ştiţi că suprafeţele care s-au cumpărat de către străini în România sunt în jur de 700.000-800.000 de hectare. Este mult. Ceea ce este foarte important că cele mai multe suprafeţe s-au cumpărat din 2010 spre 2011 încoace şi această presiune continuă”, a mai spus ministrul. Valeriu Tabără îi sfătuieşte pe proprietarii de terenuri să crească sistemul de ferme, în schimb promiţându-le că problemele cadastrale o să înceapă să se rezolve încă din acest an.

“Problemele imobiliare se încheie, dar pământurile care produc valoare vor rămâne valoroase. Păstraţi-le şi eventual creşteţi şi sistemul de ferme, poate adunaţi pământurile la un loc, pentru că noi suntem pregătiţi să dăm drumul din acest an la cadastru, să putem face şi înscrierile şi toate documentele legate de proprietate, astfel încât şi moştenirile, dar şi piaţa funciară să fie una normală”, a declarat ministrul.

Ministrul Agriculturii Valeriu Tabără a participat sâmbătă, la Bistriţa, pentru al doilea an consecutiv, la expoziţia de ovine organizată de Asociaţia crescătorilor de ovine şi caprine din judeţul Bistriţa-Năsăud şi Federaţia Romovis, unde cele mai frumoase exemplare au fost premiate. La eveniment a mai luat parte şi prim-vicepreşedintele Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală din Parlamentul European, Rareş Niculescu, alături de şefi de instituţii şi specialişti din domeniul agricol din întreaga ţară.

Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit presedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmatie naucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, in fata a sute de reprezentanti ai cercurilor diplomatice evreiesti: “Israel cumpara Manhattan, cumpara Ungaria, cumpara Romania, cumpara Polonia…” (vezi video).

La mai bine de doi ani putem constata ca Ungaria, Romania si Polonia sunt subjugate concernelor financiare israeliene, cele care au si produs criza financiara internationala.

In ceea ce priveste Romania, bancile sunt toate privatizate, cedate catre structuri conduse de oligarhia evreiasca, iar tara noastra are cea mai mare datorie catre FMI si Uniunea Europeana, ce se ridica la aproape 70 de miliarde de euro, dintre care numai 19,95 de miliarde se vor totaliza in urma ultimului acord stand-by. In sondajele de opinie, romanii se considera o natiune ce se afla in fata unei crize economice si politice fara iesire, cu o datorie ce ii va atinge pe durata a zeci de ani, majoritatea crezand ca ne-am intors in urma cu 20 de ani.

O parte dintre intervievati declara ca pe vremea lui Ceausescu era mai bine decat in urmatorii ani ce vor veni, incepand cu 2010.
Sa mai mentionam ca Romania, Ungaria si Polonia au fost tari in care populatia de origine evreiasca era intr-un numar mare, iar in perioada comunista acestia au migrat masiv catre nou infiintatul stat Israel. Numai in perioada lui Ceausescu aproximativ 300..000 de evrei au parasit Romania, aproape 30.000 de familii fiind vandute contra a 30-40.000 de dolari fiecare, de catre regimul comunist.

Practic, prin Banca Mondiala si prin FMI se poate spune ca ceea ce afirma Peres la Hilton in urma cu doi ani s-a adeverit.

Imi place Romania! Israelului ii place Romania! Acestea au fost printre primele cuvinte ale primului-ministru israelian, Benjamin Netanyahu, dupa o intrevedere de la Palatul Victoria cu Emil Boc. Vizita lui Netanyahu este un eveniment important avand in vedere ca in ultimii 20 de ani niciun premier israelian nu a mai calcat teritoriul Romaniei. Un subiect de discutie intre cei doi premieri a fost...branza de casa. In Israel, atentia publica este concentrata asupra branzei de casa, a explicat Netanyahu. "Este prima vizita a unui premier israelian in Romania dupa 1989, e un bun moment pentru a intari si extinde colaborarea noastra", a declarat la randul sau, Emil Boc. Acesta a spus, cu aceasta ocazie, ca Romania sustine reluarea rapida a negocierilor directe intre parti in Orientul Mijlociu. Emil Boc si omologul sau israelian au stabilit o intalnire interguvernamentala, la Ierusalim, in noiembrie.

Scarmanati-i putin!

Luaţi-i la scărmanat niţel pe “investitorii strategici” si veţi avea supriza să aflaţi că în mai toate cazurile în spatele persoanelor juridice daneze, olandeze etc., se ascund de fapt evrei. Mai ieri se raporta că unii din spiţa lui Ofer ( cei mai bogaţi evrei din Israel), au cumpărat câteva zeci de mii de ha langă Bucuresti, pământ pe care se plângeau dânsii că şi asa neprofitabil cum este, cresc roşii cu tonele. Dacă faptul că vom ajunge precum acum 200 de ani sclavii ăstora în propria noastră ţară nu vă ingrijorează, aflaţi ce altceva ni se mai pregăteşte, găsind “israel in România”. Evreii sunt încetăţeniţi la o rată alarmantă, cu totul pe ascuns, pană acum 1 milion devenind cetaţeni români. Care sunt planurile lor malefice? Aflaţi-le!

citeste si

http://www.ioncoja.ro/2010/02/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/

http://auracostea.wordpress.com/2010/11/10/israel-in-romania-plan-de-palestinizare-a-romaniei/

http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/07/un-plan-diabolic-ocuparea-romaniei-de-catre-evrei/

http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/07/un-plan-ocult-de-stramutare-a-israelului-in-romania/

http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/04/07/ce-se-ascunde-in-spatele-crizei-planetare/

http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/09/02/un-fost-senator-vorbeste-pentru-cine-este-depopulata-romania/

http://eufrosin.wordpress.com/2010/08/09/romanii-ajunsi-indezirabili-in-propria-lor-tara/

http://eufrosin.wordpress.com/2010/08/17/cine-da-buzna-la-noi-in-vreme-ce-romanii-sunt-indemnati-sa-si-paraseasca-tara/

http://ro.altermedia.info/politica/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania_18033.html


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com