Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

“Cumpărați arme şi mâncare şi fugiți în munți!”

Nu eu zic asta. Ci economistul sef al UBS, cea mai mare banca elvețiana. In ultimul sau raport către conducerea băncii, Larry Hatheway scrie ca sfârșitul zonei euro va avea va rezultat “sfârșitul lumii” si scăderi cu 20% a PIB-ului pentru state creditoare (ca Germania) si cu 40% pentru datornici (ca Grecia sau România).

La fel spune si Jim Reid, credit strategist la Deutsche Bank: dacă Angela Merkel nu va permite Băncii Centrale Europene să împrumute tarile in situație de faliment, atunci singurul sfat de investiții pe care îl poate da este să săpați o groapă în pământ și să vă ascundeți.

Iar Angela Merkel nu a permis noi împrumuturi. Si de ce ar fi permis? Ce ar fi rezolvat încă un împrumut?

Politicienii actuali si economiștii lor, au fost crescuți in ideea socialista ca “consumul creste economia”. O prostie, desigur: depinde ce fel de consum! Si ce fel de economie! Pe banii cui? Daca patronii ajung sa vândă pe bani luați cu forța tot de la ei, prin taxe aberante, înseamnă ca-si dau marfa pe gratis!

Adică in mintea socialiștilor, un patron ar trebui sa fie fericit ca i sa permite sa muncească pe degeaba, in beneficiul “poporului suveran”! Pai ce fel de “economie” mai e si aia? Cine mai e prost sa muncească? Cine mai e prost sa investească? Cum credeați ca va rezista o asemenea economie?

Dar cu socialiștii n-are rost sa discuți: in aceste momente, ei dispar ca dinozaurii. Politicieni, economiști, ziariști de stânga: toți vor sfârși la fel. Criza, de fapt, nu e nici o criza: e doar moartea sistemului socialist global si revenirea la normal, la competiția libera. Statul bunăstării pentru toți se duce dracului – unde era locul lui de la bun început.

Socialismul a creat efectiv o noua specie de oameni: mai puțin inteligenta, mai puțin energica, mai puțin adaptabila. O specie inferioara. Care nu avea cum sa supraviețuiască. Deci ce rost are sa convingi niște morți? E ineficient si neprofitabil.

Iar eficienta si profitul sunt singurele legi, de azi înainte. Restul – e tăcere!

P.S.

Traian Basescu a declarat adineauri oficial ca România nu va da nici un ban FMI-ului (lucru cu care sunt de acord).

Dar in cazul asta, nici FMI-ul nu va mai da României banii ăia “de urgență”, de care zicea ieri Lucian Croitoru ca avem nevoie în maximum 4 luni.

Si fără banii ăia, s-a terminat: și cu pensiile și cu salariile. THE END.

sursa

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/12/09/dezastru-la-bruxelles-operatia-a-reusit-pacientul-e-mort/

Potrivit Mediafax, unii analişti susţin chiar că destrămarea zonei euro va avea efecte devastatoare asupra economiei mondiale şi ar arunca lumea în haos.

Într-un raport publicat cu două zile înainte de summitul de vineri, un important analist al băncii elveţiene UBS avertizează că orice soluţie care nu rezolvă criza zonei euro ar fi o catastrofă.

Dacă zona euro dispare, analistul sfătuieşte pe toată lumea să îşi bage banii în metale preţioase, dar şi în conserve şi arme de calibru mic. Adică exact acele lucruri de care ai nevoie în caz de foamete sau război. Sau ambele!

Pe de altă parte, există comentatori care consideră că scenariile tot mai sumbre lansate de analiştii băncilor internaţionale, ca şi ameninţarea agenţiei Standard&Poor's cu retrogradarea ratingului statelor din zona euro nu reprezintă decât presiuni asupra liderilor ţărilor europene pentru ca aceştia să accepte propunerile Germaniei şi Franţei, cele două puteri care conduc tratativele din această săptămână.

surse

http://www.business-forum.ro/business/financiar/37863-cumprai-aur-mancare-i-arme.html

http://stiridinziare.ro/lumea-in-pragul-haosului-investiti-in-aur-mancare-si-arme/

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/sfat-de-la-o-banca-elvetiana-cumparati-aur-mancare-si-arme-157773.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com