Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

joi, 15 decembrie 2011

Război la New York!

Armata americana are probleme si in propria ei curte: mișcarea socialista Occupy Wall Street a fost inclusa printre mișcările teroriste, alături de Al-Qaida si de traficanții de droguri columbieni. Iar Senatul a votat recent Actul de Autorizare a Apărării Naționale, prin care militarii pot sa aresteze si sa închidă cetățeni americani pe termen nelimitat, fără proces.
Unul din activiștii mișcării, socialistul Alexander Higgins, se plângea pe blogul sau ca, in vreme ce situația economica se agravează pe zi ce trece, 20.000 de soldați americani au fost mobilizați ca sa-i strivească pe demonstranți. Masuri asemănătoare vor fi luate si la Londra.
BBC News a difuzat sâmbăta avertismentul generalului Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme: trupele americane din Europa se pregătesc sa facă fata unor revolte civile, provocate de ruperea Uniunii Europene. Generalul Dempsey a mai spus ca, după eșecul de la Bruxelles, nu-i e clar cum de mai rezista încă Uniunea Europeana!
Americanii ar fi nebuni sa nu se pregătească. In Europa sunt staționați 80.000 de militari americani si peste 20.000 de angajați civili (1.500 dintre ei se afla in baza de la Mihail Kogălniceanu). Pana acum, americanii considerau misiunile din Europa “as easy as pie”, adevărate concedii de odihna. Acum “concediul” s-a terminat! Europa a devenit o zona riscanta.

Greșelile din 1929 s-au repetat din 2009, pas cu pas: nimic nu este nou sub soare. Si atunci a fost mai întâi un boom economic, si atunci oamenii au ținut-o intr-o petrecere, după care s-au trezit ca trebuie sa achite nota de plata. Era inevitabil!
Iar nota de plata a fost uriașa: curbele de sacrificiu. Concedierile in masa. Salarii de mizerie (la fel de inevitabil). Muncitorii s-au revoltat, au făcut greva si au fost pe loc concediați, fără discuție (nici asta nu putea fi evitat). Când greviștii au răspuns prin ocuparea fabricilor si alungarea spărgătorilor de greva, a intervenit armata. Inclusiv in România: Atelierele Grivița, februarie 1933. Iar armata a făcut ceea ce trebuia: i-a împușcat pe nenorociții de comuniști, care intraseră pe o proprietate privata. Sângele javrelor de stânga a înroșit străzile Bucureștilor.
Exact același sir de evenimente se repeta si azi. La milimetru! Am crezut ca lanțul evenimentelor poate fi rupt, ca România ar putea de data asta sa evite prăpastia. Am crezut ca guvernul român nu e atât de nebun, încât sa ignore necesitatea reformei: m-am înșelat.
In ultimii 4 ani, toate partidele din Parlament au fost la putere: nici unul n-a mișcat măcar un deget ca sa oprească dezastrul. Au tăiat salarii de forma, au dat afara câțiva bugetari tot de forma: când in realitate trebuiau sa taie in carne vie! Au preferat sa spere ca vor scăpa…prin miracol. Evident, nu exista miracole. Cel puțin, nu in economie.
Actuala clasa politica n-are legătura cu conducerea unei țări. De fapt, n-are legătura cu deloc cu realitatea. Singurul lor scuza e ca la fel de inconștienți si incapabili sunt cam toți politicienii: și europeni, si americani. Cu câteva excepții, toți politicienii secolului 20 sunt niște paiațe lașe. Nu e loc de ei in secolul 21!

sursa
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/12/14/armata-sua-se-pregateste-de-razboi-civil/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com