Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

vineri, 16 decembrie 2011

Misterul motorului cu apă

O companie Japoneza a inventat o masina electrica care, dupa spusele lor, merge doar cu apa. Genepax este numele consortiului care a dezvaluit la Osaka masina care ar putea revolutiona industria energetica. Oficialii Genepax sustin ca automobilul inovativ poate parcurge timp de o ora o distanta de 80 km cu un singur litru de apa de orice tip – de ploaie, de rau sau de mare. “Masina va continua sa functioneze atata timp cat nivelul apei in rezervor este mentinut aproape de maxim. Nu necesita construirea unei infrastructuri de reincarcare a bateriilor, procedeu intalnit adesea la automobilele electrice”, a declarat Kiyoshi Hirasawa, CEO Genepax. Odata ce apa este varsata in rezervorul masinii, generatorul o descompune si o utilizeaza pentru crearea energiei electrice. Genepax a construit momentan un singur prototip pentru a-l patenta si spera intr-o colaborare cu unul dintre constructorii auto japonezi pentru a introduce automobilul in productia de serie. Ramane de vazut daca automobilul care functioneaza pe baza de apa va fi disponibil in showroom-uri. Stire aparuta in 2008 pe www.automarket.ro
Foarte interesant nu? Ei bine astăzi vă aduc un material video din Spania. În filmuleţ apar câteva imagini de la ştirile postului de televiziune spaniol Antena 3 în care se spune că Uniunea Europeană participă cu 2 miliarde euro iar Spania cu 125 milioane euro pe an pentru a ajuta scăderea încălzirii globale/schimbării climatice. Tot în acest filmuleţ, se mai spune cum în anii ”70, în timpul primei crize a petrolului, un spaniol a inventat motorul care funcţionează pe bază de apă şi câteva minerale. El a demonstrat că invenţia lui nu era o minciună şi a dăruit (fără nicio pretenţie materială) patentul guvernului pentru beneficiul spaniolilor.

http://www.stiintific.com/2011/08/misterul-motorului-cu-apa/

Pentru cei pasionaţi de mecanica auto, oferim în cele ce urmează modul în care se poate transforma automobilul dvs. pentru a funcţiona cu apă. Planul este simplu: veţi construi şi instala un sistem ieftin alternativ pentru a face ca motorul cu combustie internă al vehiculului dvs. să funcţioneze cu apă, folosind componente care se găsesc în magazinele de specialitate sau la un atelier service auto.
Sistemul converteşte apa obişnuită în hidrogen şi oxigen, şi apoi arde hidrogenul cu ajutorul oxigenului în interiorul motorului (în locul benzinei).
Acest mini-sistem funcţionează foarte bine cu dotările obişnuite ale oricărui automobil, şi se conecteaza la carburator cu garnituri şi tuburi care se găsesc în magazine.
Veţi instala un rezervor pentru apă facut dintr-un bidon de plastic, un circuit electronic de control, o cameră de reacţie, o adaptare presurizată pentru carburator, şi trei indicatoare (măsurătoare) şi apoi le veţi conecta la carburator.
Simplitatea constă în faptul că este un sistem de tip "la cerere" care nu necesită stocarea pretenţioasa a hidrogenului (care este întâlnită la rachete). Hidrogenul este creat doar atunci când este nevoie de el pentru a "hrăni" motorul. Cu o simplă apăsare pe pedala de acceleraţie, creaţi instantaneu mai mult hidrogen gazos pentru consumul imediat din motor. Cantitatea de hidrogen variază prompt după cum apăsaţi pe acceleraţie. Motorul va funcţiona cu apă, la fel ca pe benzină.
Şi dacă tot aveţi de ales, ce alegeţi? Apa sau benzina?
Convert Your Car to Run on Water

sursa
http://aim.edu.tc/?a=articles&p=96
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com