Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

luni, 23 ianuarie 2012

Nu există hoți buni şi hoți răi!

Degeaba cer idioții din USL alegeri anticipate! Alegeri anticipate, ca sa schimbi niște hoți cu alți hoți? Degeaba negociază PDL cu opoziția: românilor nu le pasa! De ce le-ar pasa de întâlnirea a doua bande, care discuta cum sa-si împartă mai bine prada? Iar prada suntem noi.
Toate partidele gândesc la fel: ei bine, gândirea asta socialista o sa va iasă acum pe nas!

Noi muncim si ne zbatem ca sa avem bani noi – nu statul! Ca sa fim bogați noi – nu statul! Voi sunteți slugile noastre, nu invers. Iar daca v-ați luat nasul la purtare, nici o problema: o sa va treziți cu el tăiat.

Partidele românești sunt ca niște sticle de vin, frumos colorate. Două sticle au etichete pe care scrie “partide de dreapta”. Altă sticlă are lipită eticheta de partid modern, social-democrat. Dar e o ţeapă! În sticle nu e nici un fel de vin. În toate e același pişat vechi, comunist şi rozaliu.

Singura soluție pentru ieșirea din criza este scăderea taxelor (si nu cu 2-3 procente: ci cu 90%!). Scăderea cheltuielilor statului. Oprirea corupției. Simplificarea birocrației si a activității firmelor private. Am tot făcut liste de masuri, atât eu cat si mulți alții:
- reducerea masiva a CAS, CASS, scutirea de impozite pentru IMM-uri cu cifra de afaceri sub 2000 de euro lunar;
-posibilitatea de a face contracte de prestări servicii pe persoane fizice (pentru a evita complet plata contribuțiilor sociale daca dorim),
- liberalizarea Codului Muncii si simplificarea concedierilor,
- posibilitatea de a alege intre case de pensii si de sănătate private si de stat (cu ocolirea completa a statului),
- reducerea cheltuielilor statului prin reducerea birocrației, externalizarea serviciilor bugetare si scăderea numărului bugetarilor cu cel puțin 1 milion;
- lupta reala împotriva corupției, prin organizarea licitațiilor transparent, pe internet. Interzicerea secretizării contractelor pe bani publici.
Așa ca sa fim serioși: nu masurile lipsesc, ci voința de reforma! Politrucii se vaită ca e greu; ca e imposibil; ca cică ar fi un vis. In realitate, e greu doar daca nu vrei sa te apuci de treaba!
Tari ca Polonia si Marea Britanie n-au stat mult la discuții; au pus in aplicare exact aceleași masuri si au terminat reforma in doi ani.
România, după 20 de ani, încă mai face liste si planuri. Iar in ăștia 20 de ani, toate partidele politice au fost la putere de cel puțin doua ori. Deci poporul român le-a dat nu doar o șansa, ci doua. Iar ei le-au folosit sa-si umple buzunarele.
Uite, de aia trebuie lichidată toata clasa politică, fără milă! De aia au ajuns toți politicienii, din toate partidele, sa fie bătuți in plina strada, in toata tara.

sursa
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/01/20/nu-putem-sa-muncim-noi-cat-puteti-sa-furati-voi/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com