Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

duminică, 22 ianuarie 2012

Atentie! - Virusul Traian Basescu

Traian Băsescu demisionează – virus care se răspândeşte prin e-mail

Se pare că nici infractorii cibernetici nu stau degeaba în aceste vremuri tulburi. Aceştia se folosesc de evenimentele întâmplate în Piaţa Universităţii pentru a lansa atacuri asupra utilizatorilor Internetului.

E-mailul are următorul conţinut:

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat public astazi, 16 ianuarie 2012, la ora 12:30, in cadrul unei conferinte de presa de urgenta la Palatul Cotroceni ca va demisiona in decursul saptamanii acesteia.

Presiunile din partea poporului par sa fie motivul, intrucat acesta a mentionat ca “asta este dorinta romanilor, asa ca ma voi supune ei”.
Grupuri masive de oameni vor veni astazi in capitala din toate colturile tarii pentru a sarbatori aceasta victorie.

Vezi aici expresia fetei Elenei Udrea la aflarea vestei.

Pentru mai multe detalii si ultimele noutati de pe scena politica, vizitati antena3.ro.

În momentul în care aţi dat click pe cuvântul “aici”, sunteţi direcţionaţi spre adresa: http://pulsetread.com/udrea-nocomment.jpg.exe. După cum puteţi vedea, aplicaţia, deşi pare a fi în format .jpg, se termină defapt în .exe, ceea ce înseamnă că descărcaţi un fişier executabil. 17 din 42 de antiviruşi pe VirusTotal.com au găsit acest fişier ca fiind infectat.

În caz că aţi fost infectaţi, iată ce puteţi face pentru a scăpa de virus:

1. Descărcaţi Malwarebytes Anti-Malware. Scanaţi PC-ul rapid (sau complet dacă nu funcţionează scanarea rapidă) şi ştergeţi la final infecţiile găsite apăsând “Remove selected”.

2.Descărcaţi Dr.Web Cureit! şi scanaţi PC-ul:
http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en

SURSA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com