Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

vineri, 20 ianuarie 2012

SOARTA LUI BASESCU HOTARATA IN 7 MINUTE

Kiyoko Horvath Nipon Press ianuarie 20th, 2012 at 9:22 am Corespondenta speciala

SOARTA LUI BASESCU HOTARATA IN 7 MINUTE CONVOBIRE TELEFONICA OBAMA -BASESCU
Romania la inceput de an se aseamana cu ultimele zile a lui Ceausescu. Situatia este cu atentie monitorizate de cancelariile occidentale. Servicile occidentale trag semnalul de alarma a unei situatii iesite de sub control. La orizont se intrevede chiar disolutia unui stat NATO . O explozie in Balcani este vazuta ca o catastrofa pentru interesele strategice americane. Consensul din ultimele ore este de a linisti populatia revoltata. Acest lucru cere demisia Presedintelui Basescu tinta principale a furiei populare. Primul semn in aceasta directie a fost mesajul adresat de Victoria Nuland, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat. Mesajul Departamentului de Stat semnalaeză președintelui Băsescu că SUA nu-l vor susține dacă situația scapă de sub control.
Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece.
Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti. In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obamaa telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii:

"VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE.
LA REVEDERE DOMNULE BASESCU."


Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com