Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 17 februarie 2012

Suntem in grafic! Luati aminte! Soarele, a devenit inamicul public numarul 1. Predictia se confirma!

Deşi s-au înregistrat în ultima vreme o serie de temperaturi extrem de scăzute pe teritoriul întregului continent european, oamenii de ştiinţă avertizează asupra unor explozii ce ar putea avea loc la nivelul suprafeţei Soarelui.


O întreagă serie de erupţii solare ar putea afecta Pământul în zilele următoare, susţin cercetătorii citaţi de DailyMail. Oamenii de ştiinţă au constatat că o pată solară şi-a dublat pur şi simplu mărimea în ultimele zile. Erupţiile următoare, preconziează specialiştii, vor fi de intensitate medie şi ar putea duce chiar la întreruperi temporare de electricitate, însă numai în zonele polare.
SpaceWeather avertizează că există riscul de aproape 50% ca radiaţiile emise în urma erupţiilor să interfereze cu undele radio sau cele ale sistemelor de comunicaţii de pe Pământ.

Ei mai susţin că radiaţiile solare cu care ne vom confrunta sunt de clasă M şi sunt mai periculoase decât cele de clasa X.
Sursa:
 
A incerca sa vorbesti ACUM despre
soare, explozii solare, vant solar si "efectele periculoase" asupra TERREI,
nu cred sa te ia cineva in seama!
Dar ... ATENTIE!
Lucrurile sunt mult mai grave, decat par a fi!
Fenomenele EXTREME, continua!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com