Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 18 februarie 2012

De ce nu ii puteti ajuta pe ceilalti - Mesajul Arhanghelului Uriel

Nota lui Jennifer: Am cerut aceasta transmisiune prin channeling astazi pentru ca multi dintre prietenii mei se confrunta cu situatii de viata neplacute. Nu pot face nimic pentru ei, altceva decat sa le trimit rugaciuni, iubire si lumina. Ma simt neputincioasa si trista, chiar daca stiu ca toate sunt conform ordinii divine. Intrebarea mea catre Uriel a fost de ce se intampla asta si de ce ma simt atat de neajutorata.

Acesta este raspunsul lui:

Dorinta ta de a-i ajuta pe altii face parte din angajamentul tau de a fi de folos intregii omeniri in aceasta perioada. Nu confunda ajutorul dat omenirii cu alinarea suferintei ei. Poti scoate la iveala alternative care sa reprezinte noi posibilitati de intelegere si actiune, dar chiar si in conditiile schimbarilor de vibratie, ale noilor energii, ale inaltarii si transformarii, karma inca lucreaza si contractele sufletelor sunt duse la indeplinire. Vezi dincolo de consecintele emotionale ale implinirii spirituale care are loc. Multe contracte presupun separare, decizii finale si alegeri facute fara a tine cont de durerea sau reactiile celorlalti.
Tu vezi numai durerea si tristetea celorlalti, nu si intregul scop al experientei lor. Viata asta este o viata a experientei careconsta in completarea energiilor adunate de-a lungul a nenumarate vieti din cadrul unui grup de suflete. Fiecare a ales calea cea mai puternica la care se pot conecta si chiar daca alegerile lor iti par tie slabe si lipsite de putere, ele reprezinta in realitate decizia lor asupra modului de eliberare a energiilor astfel incat sa se poata simti puternici.
Fiecare calatorie are un sfarsit fericit, chiar daca felul in care se manifesta acesta nu reprezinta intotdeauna o ocazie fericita pentru toti cei implicati. Multe suflete pot acum sa isi aleaga rezultatele pe care nu le-au putut manifesta pana acum, si asta include si cum si cand isi vor incheia ciclul uman. Pentru unii, aceasta incheiere va consta in continuarea lucrarii din taramurile spirituale in locul continuarii calatoriei in forma umana. Pentru altii, va fi vorba despre o experimetare a experientei umane fara parteneriat spiritual. Toate aceste decizii concretizeaza calea aleasa pentru exeperienta din aceasta viata.
Ajutorul tau nu poate fi acordat sub forma schimbarii caii altora, eliberandu-i astfel de rezultatele alegerilor lor sau indepartand durerea din viata lor. oti trimite iubire si lumina, poti sa vezi aspectele care denota cea mai mare forta din fiecare si sa sti ca toti aleg din punctul lor de forta in care cred. Permite tuturor sa isi implineasca destinul ales si sa isi elibereze karma. Tine minte ca totul este conform ordinii divine si ramai conectata la spirit, pentru ca in acest spatiu iti vei gasi pacea si intelegerea de care ai nevoie in aceste timpuri.


Sursa: editura foryou


Arhanghelul Uriel
ArhanghelulUriel.jpg


Arhanghelul Uriel raspândeste lumina cunoasterii lui Dumnezeu. El ne ajuta sa descoperim lumina din fiecare din noi, sa dobândim cunoasterea care sustine si vindeca, sa descifram si sa interpretam mesajele vocii noastre interioare.

Arhanghelul Uriel, al carui nume semnifica în ebraica " lumina lui Dumnezeu", aduce omenirii cunoasterea si întelegerea divinului. El este cel mai radios, cel mai luminos dintre îngeri, adeseori reprezentat coborând din cer într-un car fabulos tras de cai albi. Mai este numit si Flacara a lui Dumnezeu, Îngerul Prezentei sau al Mântuirii. Este cunoscut, de asemenea, ca fiind Printul Luminii si interpretul profetiilor.

El este îngerul care ne ajuta sa ne amplificam inteligenta. Este reprezentat adesea cu Flacara Cunoasterii în palma deschisa, flacara la care oamenii pot avea acces pentru a putea obtine sanatate si bunastare. Atunci când cunoasterea oferita nu este utilizata în scopuri benefice, Uriel este însarcinat sa ne faca sa platim pretul divin. El ne dezvaluie sensul lucrurilor si ne ajuta sa avem încredere în planul divin al lui Dumnezeu, astfel încât, atunci când nu pare sa ne mearga bine, sa descoperim ca totul e spre binele si fericirea noastra.

Uriel ne arata cum sa interpretam mesajele vocii noastre intrerioare si ale viselor noastre. Gratie lui reusim sa întelegem mai bine natura noastra profunda si chiar putem îndrazni sa ne asumam mai multe responsabilitati în aceasta viata. Putem astfel sa ne exploatam mai bine potentialitatile noastre latente. Uriel ne face sa descoperim în noi lumina interioara si sa devenim la fel de stralucitori ca soarele, exprimând iubirea si frumusetea care anima profunzimile fiintei noastre.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com