Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

marți, 27 martie 2012

PIRAMIDELE S-AU ACTIVAT !!!


Piramidele antice se trezesc, după secole si chiar milenii de somn

Deşi NASA a ocultat cat a putut norul ciudat de fotoni cu care este învăluit acum sistemul solar, informatia s-a scurs totuşi de la unii oameni de ştiintă. Şi acum, pe măsură ce se apropie şi devine tot mai evident norul ameninţător, acesta afectează deja Soarele şi planetele în moduri măsurabile.

Şi mai uimitor este faptul că, pe măsură ce această energie bizară invadează spaţiul Pamantului nostru, unele dintre cele mai faimoase piramide din lume incep să genereze o energie foarte intensă.

Mai multe incidente incredibile , in care raze vizibile de energie făceau un adevărat foc de artificii spre cer, tintind în spaţiu spre regiunea norului fotonic, sunt bine documentate.

NASA şi Agentia Spatiala Europeana au avertizat lumea inca din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfăsura in cursul anului 2012 si 2013. Au fost putin ascultati.

Concomitent, oamenii din intreaga lume au inceput să audă şi să înregistreze sunete înfricoşătoare si zgomote care dau senzatia că Pământul însuşi geme şi se tânguie.

Toate fenomenele extraordinare măsurate pană acum, inclusiv cele generate de Soare si nemaivăzute pană in prezent, par să fie centrate de norul fotonic, pe care unii l-au numit un "potenţial eveniment spaţial al Judecatii de Apoi." 

Dr. Demetriev a arătat că Voyager 1 si 2, aceste sonde au raportat ca intregul sistem solar este la un mare risc.  Merah Opher, un investigator NASA sustine ca acest nor interstelar de energie este instabil si tulburent....
Recent , guvernul chinez a inceput monitorizarea indeaproape a piramidei XIANYANG pentru semne de activitate inca din 2010, o echipa de oameni de stiintă au investigat piramida si cred că aceasta ar putea avea origini extraterestre.

Unii turisti ţipă, alţii filmează clipuri pripite cu telefoanele si cu camerele lor, in timp ce piramida Mayasă se zdruncină. Dar nu a urmat nici un cutremur ... în schimb, un fascicul de lumină strălucitoare s-a indreptat spre cer, în spaţiu, incepand de la dimensiunea unui creion pana la dimensiunea unei grinzi , făcandu-i pe privitorii mirati să se întrebe ce însemnă acest fenomen.

In 2009 si 2010, piramida Bosniacă a transmis o rază subtire cat un creion spre cer o rază de energie pură.
Într-un interviu recent in revista Geochange despre armonici ciudate pe pământ, omul de ştiinţă , profesor dr. Elchin Khalilov, a dat această interpretare:

"[] ... posibilă cauză a acestor sunete ... pot să stea la centrul Pămantului. Faptul este că această accelerare a derivei Pamantului Polului Nord magnetic, care a crescut mai mult de cinci ori între 1998 şi 2003 şi este la acelaşi nivel de puncte de azi la intensificarea proceselor de energie din miezul Pamantului, deoarece aceasta este în procesele de miezul interior şi exterior, care formează câmpul geomagnetic Pamantului.
"Între timp, aşa cum ne-am raportat deja, pe 15 noiembrie, 2011, toate staţiile de ATROPATENA geofizice care înregistrează in trei-dimensiuni variaţii ale câmpului magnetic gravitaţional, aproape simultan, a înregistrat un puternic impuls gravitaţional. Staţiile sunt desfăşurate la Istanbul, Kiev, Baku, Islamabad şi Yogyakarta, intre prima si ultima fiind  o distanţă de aproximativ 10.000 km. Un astfel de fenomen este posibil numai în cazul în care sursa acestei emanaţie este in centrul Pamantului. Această eliberare de energie foarte mare din centrul Pamantului, la sfârşitul anului anul trecut a fost un fel de semnal de start indică trecerea energiei interne a Pământului într-o fază activă nouă ". [ Revista Geochange ]
 
Sunete similare, uneori, sunt auzite înainte de mari cutremure.
De data aceasta, însă, sunetele nu sunt prevestind cutremure masive, dar sunt generate de către rotatia câmpul magnetic Pământului . Totul reacţioneza la sosirea de nor imens de particule fotonice care a intrat in  regiunea noastră a galaxiei Calea Lactee.

Raze de energie, vortexurile, vartejuri de forţă intensă ... ce inseamna asta? Unde este directionata aceasta energie si de ce ? Ce a activat puterea misterioasă a acestor santinele tăcute de piatră marcand în linişte trecerea secolelor ... până când ceva a deranjat somnul lor?
Ce le-a adus la viaţă poate fi ceva mai incredibil decât piramidele insasi : Sosirea unei forţe necunoscute din  vidul galactic, care a învaluit sistemului solar.


sursa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com