Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 27 aprilie 2012

Clarvizionarii - Aparitia unei noi rase de oameni paranormali "X-MEN"


"Toti oamenii pot calatori in timp si spatiu ,insa acest lucru a fost uitat si a fost ascuns de catre cei care i-au castrat, de catre cei care i-au programat -limitandu-le capacitatile.." (Dan Mirahorian)
 http://www.danmirahorian.ro/

Poporul care isi dispretuieste vizionarii dispare inghitit de cei ce i-au inoculat aceasta atitudine....acest venin informational este implantat de serviciile secrete(KGB si coloana a V-a reprezentata de Biserica Ortodoxa virusata) dar si de serpi pt. a paraliza(pt. a suspenda unitatea informationala a unui neam) si pt.a predigera prada(poporul care urmeaza sa fie dizolvat in Imperiul Rasaritean ale carui planuri de marire nu au incetat din momentul initierii lor de catre Petru cel Mare)

Pierre Teilhard de Chardin spunea:
"Noi nu suntem fiinte umane care au o experienta spirituala.Noi suntem fiinte spirituale care au o experienta intr-un corp material uman"
We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having an experience in a human material body.


Edgar Cayce(1877-1945), Jeane Dixon ( 1904 – 1997) , Wolf Messing(1899-1974) sunt doar unii dintre oamenii care au vazut viitorul si care au fost consultati de liderii marilor natiuni care au decis soarta civilizatiei terestre in secolul al XX-lea.Un popor care este ancorat doar in trecut nu e pregatit sa supravietuiasca intr-o epoca de schimbari planetare si interplanetare.Trecutul si viitorul se afla in stare potentiala in prezent ,asa cum un viitor copac se afla intr-o samanta.Toate popoarele au indivizi inzestrati sa vada si sa calatoreasca in TIMP...insa doar unele, care sunt pregatite conceptual sa supravietuiasca, pretuiesc aceste ferestre ale timpului.

Un expert in securitatea centralelor nucleare afirma intr-o emisiune pe Discovery: "Siguranta in functionare a unui anumit sistem este limitata de extinderea propriei noastre imaginatii..Daca nu suntem in stare acum sa prognozam sau sa ne imaginam toate tipurile de avarii posibile..atunci suntem dezarmati in fata accidentelor grave care pot sa apara in viitor"
Acei oameni care neglijeaza mesajele transmise de proprii lor ochi risca sa piara intr-o prapastie sau in alt accident ..
Acele popoare care-si dispretuiesc ochii subtili,vizionarii,deschizatorii de drumuri.. isi ucid viitorul(neglijarea prognozei si a planificarii este caracteristica perioadelor in care un popor se afla in criza,a unui popor care se straduieste prea mult sa supravietuiasca...sa faca fata prezentului...)


Clarvazatori de ieri si de azi - Vanga ii prezice moartea lui Ceausescu de Craciun - Accidentul misiunii Apollo 13 a fost prezis - O explicatie rationala a clarviziunii - Reactiunea viitorului: viziunea despre viitor influenteaza viitorul! - Predictii mai vechi sau mai noi, dar foarte adevarate despre civilizatia moderna in care traim - Previziuni cutremuratoare despre un viitor destul de apropiat - Fiecare om e dotat cu un rudiment de clarviziune sau "factorul Nostradamus" - De unde stia Papa Ioan Paul al II-lea despre aparitia unui mare numar de reprezentanti ai noii rase in Romania?!!Din momentul in care gandirea sa devine matura, orice om este obsedat de dorinta de a afla ce-i va aduce viitorul. De la inceputurile civilizatiei umane, cu multe mii de ani inainte de aparitia psihanalizei, a futurologiei si a prognozelor stiintifice de astazi, bazate pe simulari logico-matematice pe computer, oamenii si-au calauzit actiunile dupa sfaturile samanilor, vracilor sau ale semenilor lor daruiti de Dumnezeu cu "o vedere secunda". De altfel, sociologii si antropologii au constatat ca - in societatile primitive - descifrarea viitorului stimula puterea de concentrare mentala, curajul si succesul personal.

Istoria abunda de dovezi despre prezicatori si clarvazatori

Biblia consemneaza profetiile lui Ezechiel si Zaharia despre cucerirea cetatii Tyrului in vechime, unul dintre cele mai fortificate orase-port la Mediterana. Ezekiel prezice cucerirea Tyrului de catre Nabucodonosor, regele Babilonului, cu 250 de ani inainte ca evenimentul sa se produca (!), iar Zaharia prevesteste - la randul sau - distrugerea completa a Tyrului de catre armata lui Alexandru Macedon.

In Egiptul antic, profetia era la indemana preotilor initiati din Heliopolis. Consemnarea unei profetii din timpul faraonilor a ajuns pana la noi: papirusurile hieratice nr.1115 si 1116 din Muzeul Ermitaj din Sankt-Petersburg contin profetia preotului Neferrohu despre viitorul regatului Egiptului, in vremea faraonului Snefru, facuta la cererea expresa a acestuia.

In anul 96 d.Hr., in ziua de 16 septembrie, filosoful si magicianul Appolonius din Tyana a avut brusc, in timpul unei discutii pe care o purta in orasul Efes, viziunea uciderii la Roma a imparatului Flavius Domitian. Locuitorii Efesului au fost uluiti cand, peste cateva zile, curierii veniti din capitala Imperiului Roman au confirmat ziua si momentul in care a avut loc asasinarea imparatului, in urma unui complot de familie.

La 7 octombrie 1571, aflat la Vatican, Papa Pius al V-lea a "vazut" rezultatul bataliei de la Lepanto, in care flota Spaniei a invins flota mai puternica a turcilor, eveniment crucial in istoria Europei medievale. Autenticitatea cazului e verificata de documentele Vaticanului, in care biograful papal Catena relateaza cele de mai sus.

Cunoscutul savant si initiat suedez Emmanuel Swedenborg a avut, in timp ce se afla la Goteborg, in 1756, viziunea apocaliptica a Stockholmului in flacari, pe care o si descrie celor de langa el. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, Wolf Messing devenise celebru pentru insusirile sale paranormale. El a prezis infrangerea lui Hitler daca va ataca URSS(lucru pt. care Hitler a pus un premiu de 200.000 Marci pe capul sau).Acelasi Wolf Messing a prezis in 1940, pe cand era la Moscova, ca - desi Stalin si Hitler au facut un tratat de neagresiune - Germania va ataca URSS.

Mai aproape de noi in timp si spatiu si poate avand un impact emotional mult mai mare, pentru ca atinge trecutul foarte recent (si inca neelucidat!) al Romaniei, din anul 1989, este asa-numitul fenomen "Vanga".

In revista Magazinul a aparut un articol scris de Ion Tugui sugestiv intitulat "Vanatoarea de vizionari"(Thursday, 06 September 2001) care ilustreaza modul in care un popor este programat sa-si ucida singur vizionarii..sa-si elimine ochii care vad mai departe in viitor... citez mai jos din articolul de mai sus care se afla la adresa :

http://www.revistamagazin.ro/content/view/1612/4/

Vanatoarea de vizionari
("Autocenzurarea capacitatilor extrasenzoriale"-nota DM)

articol scris de ION TUGUI,
 Thursday, 06 September 2001

In ultima vreme se discuta mai des despre vizionari.
Uneori suntem materialisti in exces, fara a adera insa la o filozofie preponderent materialista, fie si de sorginte marxista. Fiind dependenti in aparenta de universul materiei, de conditionarile si determinarile materiale, in clipa când ni se pare ca dintr-o observatie sau dintr-o realitate absenteaza materia, ne simtim suspendati in hau si ni se pare ca nu avem de ce sa ne sprijinim!
In ultima vreme se discuta mai des despre vizionari. Numele lor este legat mai cu seama de predictiile despre un posibil cutremur de pamânt de o intensitate catastrofala ce ar lovi Bucurestiul. Se stie ca unul din cei mai atestati vizionari contemporani este inginerul Ioan Istrate, cel care a prevazut corect seismul din martie 1977. Dar a prevazut la fel de corect si cutremutul din Turcia, din 1999, si alte evenimente telurice sau istorice.
Atât specialistii in fizica pamântului, cât si unii preoti au afirmat si au sugerat totodata ca a crede in vizionari inseamna, nici mai mult nici mai putin, decât a „asculta niste escroci”!

Un blam socant, exprimat de buni stiutori de carte, care cu o siguranta imprudenta se expun aruncând calificative dezonorante si ignorante. Este greu de crezut ca, spre exemplu, specialistii in fizica pamântului, care n-au reusit niciodata sa prevada un cutremur dar, compensatoriu, sunt prezenti cu o statistica a cutremurelor consemnata dupa ce evenimentul a avut loc, sa nu stie ca toate evenimentele terestre, istorice sau telurice, au fost prevazute de vizionari inainte ca ele sa se exprime pe scena realitatii.
Daca predictia medium-ului român Aurel Teodor Tinculescu, din anul 1957, in care se spune: „Comunismul se va prabusi si destrama numai atunci când se vor acumula destule greseli”, ar fi fost popularizata, fireste ca autorul ar fi fost etichetat drept escorc sau nebun. Dar vizionarul a avut dreptate si nu analistii politici. La fel putem spune si despre vizionarul Ioan Istrate, azi tinta unor atacuri de neinteles când se stie ca el este acela care a prevazut cu exactitate seismul din 1977 si ca in timpul predictiilor lui popularizate Securitatea ii pregatea internarea intr-o clinica de psihiatrie, iar dupa cutremur, ofiterii care se ocupasera de el au fost destituiti!
Specialistii de la institutia care se ocupa de evenimente telurice, cum sunt cutremurele de pamânt, au preconizat un cutremur major abia in anii 2005-2006("pe care l-au amanat in 2007 si apoi in 2010" nota DM), care ar afecta Capitala tarii. Dar, cum spuneam, aceasta institutie, cu toata aparatura din dotare, nu a reusit sa prevada clar un cutremur ci doar sa-l inregistreze si sa comunice dupa ce evenimentul a avut loc; oamenii iau in seama vizionarii si le solicita predictiile. Pe buna dreptate, Ioan Istrate, „anatemizat” in ultimul timp de specialisti si de teologi("care ne manipuleaza prin culpabilizare si reintorc poporul Roman in inchisoarea dogmelor din Evul Mediu la comanda KGB si celor care au hotarat ca ideologia marxist -leninista trebuie inlocuita in toate tarile foste comuniste cu "opiumul" pt. mase"-nota DM), mi-a marturisit ca se retrage din contactul cu presa si alte mijloace mass-media. Dumnealui sustine ferm ca un cutremur foarte violent va avea loc in acest an 2001(" tinand cont de faptul ca marile evenimente sunt anuntate cu zeci de ani inainte este posibil ca in mesajul primit de d-l Ioan Istrate sa fie vorba despre data de 2007, septembrie 16, asa cum a reiesit dintr-o progresie realizata in 29 iulie 2007"-nota DM), fara a-l data „exact”, precum o facuse in anul 1977. Fara a-mi asuma raspunderea unei datari, voi consemna aici datele calendaristice critice vizualizate de Ioan Istrate pentru prima jumatate a lunii septembrie: 7, 8 si 14, 15, 16. Cu remarca speciala ca data de 16 septembrie a fost vizualizata de vizionar intr-un chenar negru. Aceste date coincid de altfel si cu „fazele critice” ale Lunii. Initial, vizionarul afirmase ca un cutremur puternic va avea loc in a 250-a zi a anului 2001("este posibil sa fie de fapt 2007" nota DM), estimare deja cunoscuta, fiind consemnata si in cartea „România si lumea in timp, trecut, prezent si viitor”, aparuta in anul 1999. Dupa afirmatia lui Istrate, „toate evenimentele pe care le-a vizonat mediumnic, s-au intâmplat de-a lungul timpului cu precizie”. Vânatoarea de vizionari mi se pare abuziva si neavenita. Capacitatile vizionare sunt specifice unor supradotati extrasenzorial, si nu apartin unor fantezii psihopate sau escrocilor! Intelept este sa le luam in seama cu constiinta ca aparitia unor Hitler si Stalin pe scena istoriei au fost prevazute de Nostradamus si nu de istorici!


articol de Dan Mirahorian

http://ioanistrate.multiply.com/journal/item/18?&show_interstitial=1&u=%2Fjournal%2Fitem
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com