Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 26 aprilie 2012

Soarele va răci Pământul

Schimbarea uluitoare care se poate petrece în mai puţin de o lună .

Cercetătorii japonezi au descoperit că vom fi martori la inversarea polului nord magnetic al Soarelui, dar se va petrece şi un fenomen foarte ciudat: vor apărea patru poli magnetici.

Potrivit Sott Soarele va intra într-o perioadă în care îşi va reduce activitatea, fapt ce va genera temperaturi mai mici pe Terra. Cercetătorii de la Observatorul Astronomic Naţional din Japonia au studiat activitatea solară din ultima perioadă şi au ajuns la concluzia că ceea ce se petrece acum pe suprafaţa Soarelui se aseamănă cu perioada de 70 de ani din secolul al XVII-lea în care temperaturile înregistrate au fost cu 2,5 grade Celsius mai mici decât media normală.
Mai mult, japonezii au observat schimbări neobişnuite în câmpul magnetic al Soarelui. De regulă, polii se inversează o dată la 11 ani. În 2001, polul nord magnetic al Soarelui a devenit polul sud magnetic, iar această inversare va începe în luna mai a acestui an, mai devreme decât prevăzuseră oamenii de ştiinţă.

Prin această nouă deplasare a polilor, se va crea o structură cu patru poli magnetici pe Soare, cu doi noi poli magnetici în vecinătatea ecuatorului astrului.
Potrivit observaţiilor date publicităţii de cercetătorii Bob Wilson şi David Hathaway de la NASA, se poate ajunge chiar la o structură de opt poli la nivelului Soarelui, care este capacitatea maximă de contorsionare a câmpurilor magnetice solare, după care se revine la structura iniţială, de doi poli.

Vezi aici cum are loc migrarea polilor magnetici:
 


Sursa:
http://www.sott.net/articles/show/244466-Sun-May-Soon-Have-Four-Poles-Say-Researchers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com