Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 20 aprilie 2012

România ciopârţită !!!

În două hărţi ale Europei din 2015, România e ciopârţită până la dispariţie de Ungaria şi Bulgaria !

În câteva hărţi scurse pe Internet din diverse surse (FBI, susţin autorii lor!) care ar prefigura harta anului 2015 a Europei, se pare că România ori e ciopârţită, ori dispare de tot de pe continentul european! 
Astfel, în prima hartă, României îi lipseşte Transilvania care va fi lipită Ungariei, bineînţeles. În viitor, ne vom lua adio de la litoral şi Delta Dunării, căci vom pierde Dobrogea ce va reveni Bulgariei. Primim, în schimb, drept compensaţie, Basarabia. Din acest punct de vedere, România anului 2015 s-ar semăna mult cu România anilor 1940-1941, când am pierdut Ardealul şi Dobrogea, dar ne-am recâştigat Basarabia. Dar şi celelalte ţări ale Europei ar suferi modificări radicale de graniţe. 
Astfel, Germania devine o super-putere europeană, înglobând mari bucăţi din Polonia, dar şi ţări ca Cehia, Slovacia, Austria, Olanda, Elveţia, Belgia sau Luxemburg. Danemarca va dispărea complet, fiind împărţită între Suedia şi Germania. Surprinzătoare ar fi dispariţia Franţei, care ar fi împărţită între Spania, Irlanda, Germania şi Italia. Spania va îngloba Portugalia, dar va pierde o bucată din teritoriu în favoarea unui nou stat denumit Ţara Bascilor. Tot un nou stat este şi "Republica Sardinia" (din Italia actuală). Interesant că în această hartă, fosta Iugoslavie se reuneşte, iar Grecia va primi teritorii importante din vechiul ei duşman, Turcia.
Într-o altă versiune de hartă a Europei, din 2015, modificările nu sunt atât de radicale, dar o veste şi mai proastă pentru România: aceasta va dispărea total, fiind împărţită între Bulgaria şi Ungaria. Se pare că maghiarii vor primi nu doar Transilvania, ci şi Moldova şi Basarabia, având astfel ieşire la mare, visul de secole al ungurilor. Ca şi cealaltă hartă, Grecia va acapara părţi din Turcia, care şi el va dispărea complet ca stat. Interesant că Rusia va îngloba o bucată din Turcia, dar şi tot Orientul Apropiat, devenind un imperiu monstruos!
Cine se joacă cu aceste scenarii?SURSA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com