Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 25 aprilie 2012

RUGĂCIUNE CĂTRE ARHANGHELI PENTRU DESCHIDEREA CHAKRELOR


 
Aceasta este o rugăciune pe care o puteţi rosti oricât de des atunci când doriţi să vă conectaţi la energiile Arhanghelilor şi a Fiinţelor Înălţate. Fiecărei chakre îi este atribuit câte un Arhanghel sau o Fiinţă Înălţată:

Îl invoc pe Arhanghelul Mihail să mă asiste în deschiderea
şi susţinerea chakrei mele rădăcină. Îţi mulţumesc, Arhanghele Mihail, pentru că mă ajuţi să mă ancorez în această lume. Îţi mulţumesc că mă ajuţi să aleg în viaţă calea minimei rezistenţe pe măsură ce mă apropii de împlinirea scopului meu. Îţi mulţumesc, Arhanghele Mihail.

Îl invoc pe Arhanghelul Metatron să mă asiste în deschiderea şi susţinerea chakrei mele sacrale. Îţi mulţumesc, Arhanghele Metatron, pentru că mă ajuţi să îmi recunosc nevoile fizice şi emoţionale. Te invoc să mă asişti oridecâte ori sunt în dezechilibru. Îţi mulţumesc că îmi aduci aminte să aleg bucuria în fiecare zi a vieţii mele. Îţi mulţumesc, Arhanghele Metatron.

Îl invoc pe Arhanghelul Uriel să mă asiste în deschiderea
şi susţinerea chakrei mele solare. Îţi mulţumesc, Arhanghele Uriel, pentru că îmi aduci aminte să îmi folosesc puterea. Te invoc ca să mă ajuţi să-mi reamintesc cum trebuie să respir. Îţi cer să îmi întăreşti conexiunea cu Sursa oricărei forme de viaţă. Cu ajutorul tău mă străduiesc în fiecare zi să elimin frica din gândurile mele. Îţi mulţumesc că în sfârşit înţeleg cine sunt cu adevărat. Îţi mulţumesc, Arhanghele Uriel.

Îl invoc pe Arhanghelul Rafael să mă asiste în deschiderea şi susţinerea chakrei inimii mele. Îţi mulţumesc, Arhanghele Rafael, pentru că îmi aduci aminte că Iubirea şi Lumina Sursei este o parte din mine la fel cum şi eu sunt o parte din Ea. Acceptând mai multă Iubire şi Lumină, mă umplu până la revărsare şi aleg să împărtăşesc acea lumină şi altora. Te invoc să mă asişti în vindecarea şi lăsarea în urmă a tot ce nu aparţine celei mai Înalte Lumini.

Îl invoc pe Arhanghelul Gabriel să mă asiste în deschiderea şi
susţinerea chakrei gâtului meu. Îţi mulţumesc, Arhanghele Gabriel, pentru că îmi reaminteşti să îmi exprim adevărul şi să-mi onorez necesităţile proprii. Te invoc ca să mă ajuţi să discern când este potrivit să iau cuvântul şi când e mai bine să ascult. Aleg acum să văd adevărul, să îmi exprim adevărul, să simt adevărul care este adevărat în fiecare zi a vieţii mele. Îţi mulţumesc, Arhanghele Gabriel.

O invoc pe Shekinah ( Duhul Sfânt ), manifestarea feminină a Sursei, să mă asiste în deschiderea şi susţinerea chakrei frunţii mele. Îţi mulţumesc Shekinah că mă asişti în dobândirea cunoaşterii spirituale şi a intuiţiei, în creşterea puterii care îmi aparţin prin drept. Te chem să-mi aduci aminte că şi ceilalţi oameni întâlniţi zilnic au deasemenea un scop anume în viaţă. Recunosc că ei sunt o parte din Divin, ceea ce îi face şi o parte din mine, aşa cum suntem Unul cu toţii. Îţi mulţumesc, Shekinah.

Invoc Lumina Christică să mă asiste în deschiderea şi susţinerea chakrei coroanei. Îţi mulţumesc Lumină Christică pentru această conexiune permanentă cu lumina care mă străbate, tot mai intensă în fiecare zi. Acum îi permit acelei lumini să îmi vindece toate aspectele sufletului meu. Te chem să mă ajuţi să împărtăşesc şi altora această lumină strălucitoare în fiecare zi în timp ce păşesc pe drumul vieţii mele. Recunosc că sunt conectat în permanenţă la Sursă şi aleg să păşesc prin acea lumină într-un mod mai conştient.
 Îţi mulţumesc, Lumină Christică.
http://luminadiniubire.blogspot.com/2012/02/rugaciune-catre-arhangheli-pentru.html

Shekinah inseamna “prezenta lui Dumnezeu” si se refera la aspectul feminin al Sfintei Treimi. Este energia care sfinteste din interiorul dimensiunii materiei, sau Sfantul Duh. Shekinah este manifestarea vizibila a prezentei divine. Intr-un pasaj al Vechiului Testament a aparut ca si norul care calauzea copii lui Israel in desert.
La evrei unul din numele traditionale ale lui Dumnezeu este Shekinah, si, in mod interesant, este un substantiv de gen feminin. Multi evrei o vedeau ca si mama sau aspectul feminin al lui Dumnezeu. Scribii timpurii (mai tarziu numiti rabini) au adaugat-o pe Shekinah in vedetele biblice unde verbul shakhan este folosit in legatura cu Dumnezeu. Shakhan inseamna, literar, “a salaslui” sau “a trai cu”, sau chiar “a-si stabili cortul”. Shekinah inseamna Dumnezeul-care-salasluieste-inauntru, si s-a manifestat la inceput dupa distrugerea Templului lui Solomon in 587 inainte de Hristos, special pentru a prolifera speranta unui popor pierdut intr-un amar exil. Pentru a consola un Israel in Diaspora, a rasarti prezenta confortanta, iertatoare si loiala a lui Shekinah. In Talmud se spune “Au fost exilati in Babilonia, Shekinah cu ei. Au fost exilati in Egipt, Shekinah cu ei”. Si se spune in Plangerile 1,5 “Copii ei sunt placati in captivitate”, si imediat dupa, (1,6), “Din Sion splendoarea ei a plecat”. (A se observa folosirea “ei” pentru Dumnezeu si “splendoare” , care este de asemenea unul din modurile de a descrive pe Shekinah). Alti termeni cu reperire la Shekinah sunt “gloria” si “radianta”, ea fiind norul din timpul zilei si stalpul de foc in timpul noptii care a condus pe Israeliti prin salbaticia din Sinai. Este de asemenea in stransa legatura cu traditia Sophia in Biblia Evreiasca (Vechiul Testament) in Proverbe si in alte carti. Sophia (un substantiv feminin grecesc) este aspectul Intelepciunii lui Dumnezeu. Ca Invatator de Intelepciune Iisus a fost in foarte stransa legatura cu traditia Sophia.
Shekinah pana la urma a devenit un termen interschimbabil cu Sfantul Duh in Iudaism si Crestinism. Este adesea reprezentata ca o pasare sau un porumbel. In Crestinism Sfantul Duh este vazut ca si Avocatul (Mijlocitorul), Ghidul si Consolatorul (Ioan 14:16 si Fapte 9:31), si putem observa clar originile iudaice ale acestei Traditii. De asemenea exista o legatura mai directa cu traditia Evreiasca a lui Shekinah, ca si Sf. Paul, fostul Fariseu, marturiseste natura Sfantului Duh de a “salaslui inlauntru” prin faimosul sau pasaj in Romani 8: “Dar tu nu esti in carne; tu esti in Spririt, pentru ca Spiritul lui Dumnezeu salasluieste in tine.”(Romani 8:8) . Esista chiar o traditie universalista in cateva scrieri Evreiesti Midrash: “Chem cerul si Pamantul pentru a marturisi ca, orice ai fi, Gentil(Strain) sau Israelit, barbat sau femeie, sclav sau servitor, conform faptelor pe care le savarseste, asa va salaslui Sfantul Duh deasupra lui.”Aceasta este o reminescenta a scrierilor lui Ioan despre afirmatiile (invataturile) lui Iisus catre Nicodim, cand Iisus a spus: “Vantul [Spiritul] sufla unde alege sa o faca…” (Ioan 3:8), adica, Santul Duh va servi toate popoarele, nu doar Crestini sau Evrei. Paul de asemenea ofera o notiune similara in Galatei 3:28 “Nu mai esista Evreu sau Grec, nu mai esista sclav sau om liber, nu mai esista barbat sau femeie; pentru ca toti sunteti unul intru Hristos Iisus.” Si, este bine stabilit faptul ca Paul si Ioan in mod frecvent il echivalau pe Iisus Hristos cu Sfantul Duh, precum rezulta in pasajele din Romani 8 si pasajele lui Paraclete ale lui Ioan 14-16.

Chemati-o pentru alinare, pentru sfatuire, pentru binecuvantare si pentru calauzire. Ea va raspunde doar prin iubire si lumina radianta.

http://petrosolovastru.multiply.com/journal/item/2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com