Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

miercuri, 25 aprilie 2012

Este timpul ca "Inelul Puterii" să fie aruncat şi distrus în "Muntele Fermităţii"!Benjamin Fulford, 17 aprilie 2012

Lupta pentru controlul sistemului financiar global şi, prin aceasta, asupra viitorului planetei a ajuns la un impas temporar ; Comitetul celor 300 lupta pentru a se menţine la putere, chiar daca restul lumii continuă să facă presiuni pentru infiinţarea unui sistem financiar echitabil, liber şi deschis, controlat de către oamenii oneşti de pe planetă.
Situaţia a ajuns în punctul în care o acţiune fizică împotriva acestui Comitet (în principal sub formă de arestări în masă), a devenit unica masura pe care o consideram posibilă si eficienta.
O problemă, desigur, se face resimtita atunci cand vorbim despre asa-numitul "inel al puterii", adica acea pozitie "din varful piramidei" în care un singur individ are controlul final in ceea ce priveste crearea şi distribuirea de bani.
Totusi, asa cum am aflat de la guvernul elveţian, precum şi din alte surse nu mai există la ora actuala nici un M1. Nu mai ramane decat ca cineva, la fel ca in "Stapanul Inelului", sa ia acest "inel al puterii" si sa il topeasca in "Muntele Fermitatii" pentru a se asigura ca aceasta planeta, precum si locuitorii ei, nu vor mai trece niciodata prin aceasta sclavie oribila a datoriei continue si nejustificate!
Au fost multe întâlniri la nivel mondial săptămâna trecută, iar toate au vizat exact realizarea acestui lucru.
În Japonia, un reprezentant al Societatii Dragonului Alb s-a întâlnit cu Eijiro Katsu, un important pion din Ministerul Finanţelor, precum şi cu guvernatorul Bancii Japoniei, Masaaki Shirakawa joia trecuta, pentru a discuta despre ce ar trebui facut cu privire la sumele astronomice plasate în interiorul Federal Reserve Board, precum si in calculatoarele "Euroclear" de catre facţiuni concurente.
Răspunsul primit a aratat că ei vor ca Japonia să meargă mai departe şi sa începa utilizarea fondurilor pentru beneficiul planetei, dar că , simultan, autorităţile japoneze ar trebui sa dea dovada de precautie in toate actiunile lor... Cu alte cuvinte: ei s-au asigurat că sunt pe partea câştigătoare şi totodata si-au pastrat si o portita de scapare, in caz ca ceva nu merge cum trebuie.
Comitetul celor 300 a încercat să încaseze 600.000 miliarde dolari sub forma de obligaţiuni, prin intermediul Dr. Zvonko Berdik-Albert, supranumit "Preşedintele şi Director Executiv al Trezoreriei Economiei si Finanţelor Mondiale". Ei au susţinut că reprezintă familia Regala a Societatii Dragonului, compusa din familii regale asiatice, dar, asa cum am raportat saptamana trecuta, s-a dovedit ca aceasta a fost o încercare a Comitetului celor 300 de a pretinde ca reprezinta Asia. Oricum, reprezentantul lor a încetat orice contact cu Societatea Dragonului Alb si cu guvernul japonez.
Pe de alta parte, Neil Keenan si Keith Scott au emis o somaţie de stopare împotriva preşedintelui bancii UBS, Kaspar Villiger şi a unui agent din Singapore cu numele de Alex Ling Lee Soon, care au fost prinşi încercând să pună mâna pe fondurile Familiei Dragonului.
La scurt timp după aceea premierul britanic David Cameron a încercat, de asemenea, să pună mâna pe bani, dar a fost pus la punct. Keenan si Scott actioneaza în numele unei aliande de 134 de natiuni care sunt reprezentate de un grup elveţian.
Între timp, situaţia în zonele economice controlate de cabala oculta malefica devine din ce in ce mai rea, pe zi ce trece. De exemplu, pieţele financiare din Europa au fost zguduite serios saptamana trecuta, in ciuda faptului ca lideri cum ar fi Nicolas Sarkozy şi Angela Merkel sustin ca totul merge foarte bine.
Situaţia reală în Europa este, după cum urmează: Guvernul elen are datorii în valoare de 800 % din PIB-ul lor, iar economia Greciei s-a redus cu 5 % anul trecut. Rata şomajului în Spania este de 23 %, în timp ce rata şomajului în rândul tinerilor este de 50 %. Economia portugheză este de aşteptat să scadă cu 5 % in acest an. Datoria Italiei este de 2,7 ori mai mare decât a tarilor PIIGS (Portugalia, Irlanda, Italia, Grecia şi Spania). In acelaşi timp, creditorul lor principal, sistemul bancar german, are o rata de indatorare de 32 la 1.
Spus in termeni simpli, sistemul European controlat de Cabala bancara malefica este în stare de faliment. Iar acest lucru înseamnă că locuitorii Europei sunt pe cale de a fi eliberati din robia datoriei.
În SUA, de asemenea, instituţii, cum ar fi Goldman Sachs, JP Morgan, etc. sunt deja niste stafii, comparativ cu vremurile lor de "glorie", iar directorii lor executivi sunt în mod constant înconjurati de avocaţi şi de gărzi înarmate.
De asemenea, am primit rapoarte din trei surse diferite, de la trei agenţii de informaţii separate (MI6, CIA şi NSA), care spun ca Bush, Clinton şi alţi lideri Cabalisti si-au pregătit un loc de refugiu în Bahamas.
Cautarile cu Google Earth au evidenţiat două locaţii separate, cu piste de avion situate lângă un grup de locuinţe ultra-luxoase de tip complex, specifice oamenilor bogati. Una dintre Insule a avut o stea uriaşă a lui David pe ea vizibila foarte clar din satelit.
Cu toate acestea, surse din Pentagon ne-au transmis foarte clar ca acestor cabalisti malefici nu li se va permite să părăsească Statele Unite, până când se vor fi confruntat cu sistemul de justiţie. Aceleasi surse spun ca 800 de bancheri au demisionat deja şi ca multe arestări au avut deja loc.
În China, de asemenea, există semne de schimbare majoră. Aşa cum s-a arătat mai înainte, toţi conducatorii de varf, cum ar fi XI Xinping, care ar fi trebuit să preia guvernul în acest an, au dispărut din paginile site-ului oficial de ştiri al guvernului, Xinhua, în aprilie.
În mod clar poate fi acum confirmat că a avut loc acolo un fel de lovitură de stat, chiar dacă agentiile oficiale de stiri din Vest sunt în continuare axate doar pe Bo Xilai. Ancheta in cazul Bo ne arata ca lucrurile depasesc cu mult simpla lui persoana.
În Japonia de asemenea, Yakuza si forţele de dreapta aliate cu Societatea Dragonului Alb devin nerăbdători şi fac planuri de a-i reţine pe conducatorii cheie ai Cabalei oculte pentru interogatoriu. Schimbările majore istorice sunt din ce în ce mai evidente !

Kauilapele ne anunţă că acest nou articol de la Benjamin Fulford confirmă cele spuse de David Wilcock şi Drake: acţiunile promise au început! Aceste arestări au loc chiar în aceste zile.

Idei principale:

- războiul pentru controlul asupra sistemului financiar global, şi - prin acesta - al viitorului planetei, a ajuns la o cotitură importantă;
- situaţia este de aşa natură încât singura măsură posibilă şi eficace împotriva Cabalei este o acţiune fizică;
- conform surselor din guvernul elveţian, în aceste momente nu există nicio persoană care să aibe control deplin asupra creării şi distribuirii banilor;
- Comitetul celor 300 a încercat să încaseze bani de pe urma unor obligaţiuni guvernamentale în valoare de 600.000 de miliarde USD... travestindu-se în "societatea regală a familiei dragonului" şi susţinând că ei reprezinta Asia;
- Neil Keenan şi Keith Scott au transmis oficial o Notă de blocare a conturilor împotriva preşedintelui băncii elveţiene UBS Kaspar Villiger şi a unui "om de afaceri" din Singapore... care au încercat să pună mâna pe banii Familiei Dragonului;
- la scurt timp după aceea, prim-ministrul britanic David Cameron a încercat şi el să pună mâna pe aceşti bani, dar a fost îndepărtat;
- situaţia economică în ţările controlate de Cabala criminală devine din ce în ce mai proastă în fiecare zi;
- spus pe şleau, sistemul bancar controlat de Cabala Europeană este practic falit, iar asta înseamnă că popoarele Europei vor fi în curând eliberate de scalvia datoriilor;
- există de asemenea rapoarte din trei (3) surse diferite (MI6, CIA şi NSA) cum că familiile Bush, Clinton şi alţi conducători principali ai Cabalei s-au pregătit să fugă pentru un timp în Bahamas;
- surse din Pentagon spun însă foarte clar că acestor membri ai Cabalei nu li se va permite să părăsească teritoriul SUA înainte de a ajunge în faţa completului de judecată la tribunal;
- aceleaşi surse anunţă că deja 800 de bancheri au demisionat şi deja au început arestările;
- în China există semne de schimbări majore... este clar că poate fi confirmată acum un fel de lovitură de stat, deşi mass-media de propagandă a Cabalei se focalizeaza numai asupra subiectului "Bo Xilai";
- deja sunt evidente numeroase schimbări istorice majore;
- în Japonia, Yakuza şi forţele de dreapta s-au aliat cu Societatea Dragonului Alb... şi fac planuri pentru izolarea şi reţinerea "marionetelor" japoneze ale Cabalei, pentru interogatorii;

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.net.tc/?a=articles&p=522
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com