Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 13 aprilie 2012

Speranta - un zacamant de credinta nesecat

Exista resurse! Dincolo de cupru, de gaze sau petrol, exista in poporul nostru un zacamant de credinta nesecat. Mergeti in Saptamana Mare in biserici si veti vedea oameni smeriti cum isi asteapta randul la mantuire. Pe acesti romani nu-i vezi la televizor, ei nu huiduie, nu scuipa, nu injura. Isi vad de legea lor si de legea divina, plini de necazuri, dar si de speranta ca intr-o zi lucrurile se vor indrepta. Ganditi-va la crestinii din primele secole, putini la numar, haituiti salbatic de fortele represive ale Imperiului Roman, si la credinta lor care a dainuit mii de ani.
Credinta a invins puterea. Imparati, voievozi, regi, principi, marxisti, activisti, comunisti, lideri maximi au incaput cu totii intr-o cutiuta mica, in timp ce Invierea lui Iisus Hristos ramane cel mai important miracol pentru miliarde de oameni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com