Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 1 mai 2012

Adevar si nu profetii despre 2012

PARAMAHAMSA NITHYASANANDA

2012 unul din cele mai discutate subiecte, chiar si la Hollywood, Bollywood si chiar pe internet si la tv. Un subiect misterios. Calendarul multor civilizatii cum ar fi I-Qing, Maya, se termina in 2012. Chiar si profetii din epoca moderna au ajuns la acelasi adevar. Programul WebBot care acceseaza toate cautarile pe net ale locuitorilor planetei a putut prevedea 11 septembrie sau uraganul Katrina, a vazut ca 2012 va fi o schimbare la nivel planetar. Eu nu fac predictii, nu sunt interesat de asa ceva. Eu va voi spune exact ce se va intampla cu planeta. Am avut o stranie experienta, acum cateva luni, si vreau sa o impartasesc si voua sa intelegeti ce se va intampla.
Eu nu fac predictii, nu sunt interesat de asa ceva. Eu va voi spune exact ce se va intampla cu planeta. Am avut o stranie experienta, acum cateva luni, si vreau sa o impartasesc si voua sa intelegeti ce se va intampla.

Intr-o dimineata incercam sa alerg pe banda de alergare (cand nu este multa lume in ashram incerc sa fac ceva exercitii). Daca fac yoga in loc de exercitii atunci intru in samadhi foarte repede, asa ca aveam nevoie de ceva care sa ma tina “legat” de pamant (Samadhi este o stare de constiinta in care se percepe substratul unic si nediferntiat al tuturor lucrurilor, creaturilor si universurilor). Stiti ca in anumite posturi din yoga corpul intra in Samadhi. Dar am fost socat si placut surprins sa vad ca corpul meu intra constant in Samadhi, cand alergam.
Apoi am "riscat" sa fac niste asane in care Kundalini e in linie dreapta, si imediat am intrat in Samadhi.
Dupa meditatie, un adevar important mi s-a revelat in interiorul meu: centrul Pamantului in care se manifesta forta centrifuga, care la randul ei determina aparitia gravitatii, isi pierde incet puterea de atragere (scade gravitatia). Deci greutatea scade cu 0,001g. Din punct de vedere fizic nu este sesizabil. dar are un impact urias pentru ca GANDURILE AU MASA ! Deci daca gravitatia scade, mai putine ganduri inseamna mai multa miscare. Deci corpul va experimenta o noua stare. De exemplu, ca sa va duceti pana la bucatarie, veti ”gandi“ 100 de ganduri iar in 2012 aceeasi distanta o veti face cu numai 15 ganduri, fara sa faceti o meditatie speciala.

Vreau ca toti sa aflati aceste lucruri importante. In primul rand pana in 2012 toti veti cantari mai putin, indiferent ce faceti si veti putea face aceleasi lucruri cu un numar mai mic de ganduri. Daca sunteti obisnuiti cu un numar mic de ganduri, veti numi aceasta stare Pace, sau Binecuvantare. Daca sunteti obisnuiti sa ganditi mult si nu va veti schimba, veti experimenta ceea ce in lumea vestica se numeste Depresie. Asa ca va trebui sa va pregatiti corpul pentru o minte fara asa multe ganduri. Alegerea este la voi. Daca 2012 va fi rau sau bine este doar alegera voastra. Cum va veti pregati depinde doar de voi, daca in 2012 va fi iluminare sau depresie.
Societatile si tarile care pun gandirea pe primul loc si spun ganditi, ganditi, ganditi se vor prabusi in depresie. Sa intelegeti aceasta foarte clar. Aceste societati cer si la distractie sa ganditi, si iar sa ganditi. E ca si cum te-ai scarpina la cap cu un bat luat de pe foc si acesta are jar pe el. Civilizatiile care pregatesc mintea umana sa intre in zona de “negandire” , sa traiasca starea de “a fi” vor trece anul 2012 cu sarbatoare si eliberare, lor le va aduce iluminarea oamenilor. Sa ne gandim de ce marile civilizatii maya si I-Qing au prezis o mare transformare si ne-au si aratat ce sa facem. Nu vor fi distrugeri fizice, va fi un mare salt in gandire si constiinta, pentru unii, si o,mare depresie si sinucideri, pentru altii. Aceasta va fi. Sfarsitul va fi al unei constiinte “joase”. Oamenii care acum se pregatesc vor profita de acest salt si vor fi pe tot pamantul milioane de oameni care vor deveni iluminati in 2012, fara prea mult efort. Doar stand in meditatie 20-30 min. Cand reducem gandurile din mintea noastra, bagajul nostru e mai mic, adica frica, nesiguranta, vor scadea. Unii spun ca daca nu gandim nu mai suntem vii. Nu, mai putine ganduri inseamna mai multa armonie. Eu nu va spun numai ce va fi in 2012, ci si posibilitatea de a alege. In tarile unde gandirea este foarte importanta, va creste numarul celor care vor folosi drogurile, alcolul sau medicamentele. Dar aceasta nu va rezolva problema.
Deci sunt 3 zone:
- mai multe ganduri, mai putina actiune-Tamas Adica depresie
- mai multe ganduri, mai multa actiune- Rajas neliniste
- mai putine ganduri mai multa actiune-Satva armonie
Acum este greu sa atingem in mod natural satva, adica sa ne controlam gandurile, dar dupa 2012 totul va fi foarte usor. Alegerea este la mana voastra.
Dupa 2012, aceste stari vor fi atinse foarte usor datorita unui fenomen care se repeta odata la 5 000 de ani. Deci sunteti in locul potrivit, la momentul potrivit! Nu ratati sansa. Stiu ca ati ratat sansa de acum 5 milenii cand Krisna era incarnat. Acum planetele au aceeasi aliniere. Daca nu aveti ganduri, nu o confundati cu o depresie. Stiu ca simtiti ca ceva va lipseste. Si adaugati alcool droguri, mancare …sau ganduri. Nu aveti nevoie de ele. Stati in pace.
Voi sunteti responsabili pentru planeta voastra si viitorul vostru, in fiecare tara. Asa ca e nevoie de cat mai multi oameni care sunt in armonie, in pozitii cheie din politica, viata sociala, religie pentru a ajuta Pamantul.
Daca vreti sa va salvati pe voi insiva, invatati sa va relaxati si sa va stapaniti gandurile. Si astfel 2012 nu o sa va afecteze. Si atunci veti face saltul in constiinta. Dar nu este deajuns. In traditia hindi se spune ca daca tu devii iluminat este de ajuns. Acum nu mai este asa. Trebuie sa faceti mai mult. Salvati planeta, nu lasati sa fie distrusa.
1. In primul rand intrati in armonie. Mai putine ganduri, mai multa actiune.
2. Lucrati 3-4 ore pe zi ca sa raspanditi aceste metode de salvare, de popularizare a tehnologiilor de curatare a pamantului, a apelor, free energy. Fortati pe cei care iau decizii in numele vostru sa faca aceasta schimbare.
In timpul lui Krisna ati inceput acest proces, dar nu l-ati terminat, si ati ratat ocazia de a face saltul in constiinta. Terminati aceasta munca inceputa atunci!! Profitati de 2012.
Se pare ca 2 milioane de oameni pot atinge iluminarea in 2012 si, pana in 2015, 20 milioane cel putin. Acestia vor intra automat in zona,“mai putine ganduri”. Vor incepe sa manifeste ”puteri supranaturale”,cum ar fi levitatia. Din 2012 aceasta se va face foarte usor. Pot sa,declar aici ca atunci voi face o adunare de 10000 de oameni, care vornlevita intr-un spatiu si vor crea un supercamp de constiinta ce va da un impuls spre ascensiune a planetei.
Si se va intra in Satya yuga = era iluminarii.
In timpul levitarii, campul tuturor maestrilor radiaza. Vor fi ca 10 000 de oglinzi care reflecta campul maestrului. Si in acelasi timp vor fi 10 000 de lasere centrate spre un singur punct. Imaginati-va ce minunat va fi ! Va fi ca 10 000 de maestri in Samadhi. Va cobora raiul pe Pamant.
Acest lucru il voi face din 12.12.2012 pana in 1.01.2013, deci 13 zile de meditatie cu
10 000 de oameni. Si va vindeca complet negativitatile de pe pamant.

Acesta este umilul meu dar pentru umanitate si pentru planeta.Va invitpe toti sa luati parte la aceasta idee a mea, de a duce planeta intr-onoua dimensiune. Fiti gata sa va avantati in Lumina Sinelui vostru divin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com