Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 21 mai 2012

Eclipsa inelara de soareUn mesaj important pentru. toti, primit ieri din partea helperilor (mi-au transmis numele, dar nu reusesc sa il reproduc) care se "ocupa" de acest eveniment, din partea Federatiei Galactice (vocabularul este sarac, dar simte informatia din acest mesaj si vei intelege dincolo de cuvintele asternute pe hartie):

Odata cu eclipsa inelara de soare (cu un maxim in Romania, in data de 21 mai ora 1:32AM RM. Valcea si 1:39AM Sarmisegetuza, conform unor sitelui
http://3.bp.blogspot.com/-rpu_iaAzYKU/T49Hqhy_QXI/AAAAAAAAAPk/Qahy_0Uzwbs/s1600/May+2012-3.png)
, se vor forma 3 inele de foc care vor emite, pe rand, 3 valuri de energie si informatie ce provin de la Soarele Alcyone (avem si aliniament pleiadian) :

- 1 cerc = 1 val va emite o energie de culoare alb-argintiu, cu aspect cetos-laptos, ce va actiona ca o purificare, indepartand si smulgand efectiv tot ce nu este bun, ce este vechi, tot ce nu mai este conform cu aceste "timpuri",

-2 cerc = al doilea val va avea culoare aurie si va reface matricea, prin reumplerea si repararea golurilor ramase in urma primului val.

- 3 cerc de foc = al treilea val - si cel mai important - de culoare galben-violet-turquaz (sau aquamarin) va contine codurile de activare, de incepere a transformarii. Practic, acest al treilea val va fi inceputul transformarii.

Aceste valuri vor actiona asupra tuturor, Mama Pamant cu tot ce se afla in, pe si deasupra - inclusiv oameni, cu singura conditie ca acestia sa fi ales si sa accepte transformarea.
Dupa acest moment, timpul se va contracta si mai mult si alegerile vor veni spre materializare.
In zilele care au mai ramas pana la acest moment - si urmatoarele zile (6-10 zile) dupa - este recomandat un regim alimentar foarte usor, bazat pe legume, fructe si multe lichide.
Sunt recomandate momente de introspectie, de regasire, de incercarea de identificare cu sine, cel adevarat.
Nu exista o formula standard, o reteta, ci fiecare simte si materializeaza, cu conditia sa doreasca acest lucru.
Simt o mare bucurie, sunt fericit, pentru ca se intampla si mai ales pentru ce urmeaza.

Pe scurt, cam asta ar fi.
Fiti Binecuvantati !!!
Cu drag,
ADI MANEA

Mesajul lui Adi Manea de mai sus este sustinut si de videoclipul acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=arEY0Cv8yEo&feature=share


sursa
Tibetan_Cluj@yahoogroups.com

O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua ( noi inceputuri dar cu o intensitate puternica, karmica ) atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar( DESTINUL). Sunt  energii noi de o intensitate karmica  asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este ca si cum incepi sa scrii un nou capitol in viata ta , alegi o noua directie, o noua viata .
In cazul Eclipsei  inelare de Soare , Luna este la o  distanta mare de Soare iar diametrul aparent al Lunii este mai mic decat cel al Soarelui si nu poate bloca intreaga lumina , din Soare se mai vede doar marginea lui sub forma unui inel de lumina ce inconjoara luna intunecata .
Eclipsa este vizibila in estul Asiei , nordul Pacificului , partea de vest a SUA . In astrologia veche se spune ca de obicei eclipsele se formeaza in zonele nelocuite de oameni , atunci cand calea eclipsei trece peste zone populate atunci se poate vorbi de un impact direct a energiei eclipsei asupra acestor zone.


 http://adriana-astro.com/eclipsa-inelara-de-soare-in-gemeni-21-mai-2012-ora-246-%E2%80%93ora-romaniei-%E2%80%9C-un-izvor-cu-cuvinte-tamaduitoare-%E2%80%9C/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com