Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 29 mai 2012

Incredibilul profet francez din anul 1980 ne avertizează că în 2012 umanitatea va dispărea

După ce veţi citi articolul de mai jos şi veţi viziona videoclipul de la sfârşitul textului, veţi simţi un fior rece de şira spinării. Asta în cazul în care veţi crede informaţiile din acest articol. Avem în faţă un material exploziv care, dacă este adevărat, atunci ar trebui să ne pună serios pe gânduri: un videoclip de 6 minute şi 33 de secunde, în limba franceză, pe care l-am extras, l-am tradus în limba română în premieră absolută şi l-am uploadat pe YouTube, pentru a fi vizionat şi de către dvs. E vorba de un interviu luat unui aşa-zis "vizionar"  francez în anul 1980, în el vorbindu-se despre evenimente ulterioare, care se preconizează a se întâmpla în deceniile ulterioare.
 Despre acest videoclip nu se dau detalii suplimentare: cine e acest "vizionar" sau "profet", cine îi ia interviul, la ce post de televiziune a fost difuzat etc. Doar se presupune că a avut loc în anul 1980. Acum, judecând după îmbrăcăminte, frizură, ambient şi calitatea video, videoclipul este specific unul anilor 1980. Ceea ce, însă, surprinde şi şochează cel mai mult îl reprezintă predicţiile incredibile făcute de acest vizionar francez. Astfel, el se pare că a prezis, cu o acurateţe debodantă, explozia centralei nucleare de la Cernobîl (1986), căderea blocului comunist est-european (1989-1990), evenimentele  teroriste 9/11 din New York (din 2001), războiul din Iraq (2003) sau alegerea preşedintelui  negru Obama (2008). Dacă interviul a avut loc chiar în anul 1980, atunci cine e acest om? Parcă nici Nostradamus nu a reuşit să profeţească atât de bine.
Oricum, pentru anul 2012, vizionarul francez are pentru noi o soartă fatală.
Ajuns la momentul culminant al acestui interviu şocant: cel în care profetul francez declară că nu mai vede nicio imagine dincolo de 2012, pentru un motiv extrem de clar: umanitatea va dispărea în anul 2012! De ce? Pentru că am fi atacaţi de nişte extratereştri cu intenţii războinice.P.S. Desigur, mulţi se vor întreba: videoclipul chiar a fost filmat în anul 1980? Habar n-am cum să răspund la această întrebare, dar am de făcut câteva observaţii:
 1) Îmbrăcămintea, tipul de ochelari şi frizura par a fi caracteristice anilor 1980.
 2) Imaginea e specifică unei casete VSH, un mediu de înregistrare foarte popular în anii ’80.
 3) E ciudat că francezul, deşi declară că se află de 20 de ani în California, nu vorbeşte limba engleză. E posibil, totuşi, ca interviul să fi fost oferit unei televiziuni franceze.
 4) De ce nu ni se spune cine e acest om?
 5) Se observă că pe o etajeră se află un proiector Kodak Carousel Custom 840H Projector, care se fabrica încă din anul 1975.
 6) N-ar fi exclus ca filmul să fie o farsă, dar atât de bine pusă la cale, încât trebuie să fie produs de o casă de producţie.
 Până la rezolvarea enigmei, rămâne una dintre cele mai misterioase şi mai incredibile filmări pe care am întâlnit-o vreodată.


sursa
http://www.lovendal.net/wp52/incredibilul-profet-francez-din-anul-1980-ne-avertizeaza-ca-in-2012-umanitatea-va-disparea/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com