Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 3 mai 2012

METACONTACT si secretele KGB-ului


 "Senzationalului volum METACONTACT, sub semnatura presedintelui Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia, fost ofiter KGB, Fonareff Dmitry Nicolaevici. Colaboratori: Boris Ratnikov, general-maior in retragere, SBP Rusia, Georgi Rogozin, general-maior in retragere, SBP Rusia, Alexei Savin, general-locotenent in retragere, Cartierul General al Fortelor Armate ale Rusiei si Constantin Buzatu, presedinte IBSSA Romania.
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice cum ar fi perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare care stau la baza acestei carti au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS si Rusiei.
pg. 48: "Metacontactul (din gr. meta - dupa, deasupra, in afara) reprezinta un contact in afara lumii fizice. Esenta acestei tehnologii consta in obtinerea informatiei ca rezultat al energiilor universale ce se intrepatrund. Elementele de baza - spiritualitatea individului, capacitatea universala de perceptie a realitatii. Metodele de lucru - aplicarea aptitudinilor informational-energetice, aptitudini cu care omul de naste."
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice printre care se afla perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Ideea cartii se bazeaza pe o serie de descrieri si fapte, sistematizate si adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru stiinta ortodoxa-metacontact-fenomen care consta in capacitatea extra-ordinara a omului, aflat in starea modificata de constiinta, sa obtina orice tip de informatie, fara a intra in campurile informational-energetice ale Universului.
Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare, care stau la baza acestei carti, au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministrului de Interne a URSS si Rusiei."
La sfârșitul anilor ’80, la ordinul conducătorilor statului au fost efectuate o serie de cercetări privind studiul facultăților extraordinare ale oamenilor pentru implicarea în cercetările privind asigurarea securității și capacității de apărare a țării. În acest proiect au fost implicate mai mult de două sute de institute de cercetare științifică, institute de cercetare în domeniul militar și cele mai bune grupuri de specialiști din sistemul de învățământ superior din URSS și, ulterior, din Federația Rusă, care au găsit răspunsul la problema care frământa toate serviciile speciale a celor mai dezvoltate țări din lume. Rapoartele experimentelor și ale lucrărilor practice au fost sistematizate și aprobate pentru utilizare serviciilor de stat rusești. În anul 2003 finanțarea acestor proiecte a fost, sistată dar rezultatele obținute rămân în continuare extrem de eficiente.

 VEDETI EMISIUNEA DE LA TVRM AICI:


VEDETI AICI, EMISIUNEA DE LA N24 -PRIMA PARTE


VEDETI AICI, EMISIUNEA DE LA N24 - A 2-A Parte


Selecțiuni din Cuprins:

Cartea care te face să gândești
Expresul liternyi "URSS - Rusia"
Istorie și moștenire
Pașii istoriei
Metacontactul
Cunoștințe și tehnologii
Dincolo de limitele cunoașterii
Raportul X 564
Șase povestiri
Dosarele Z sau știința superioară
Înnăscut și dobândit

Fornareff Dmitry Nicolaevici, a fost ofițer superior KGB, însărcinat cu protecția demnitarilor ruși și străini (Gorbaciov, Elțîn, Reagan, Ceaușescu etc.), în prezent Președintele Asociației Naționale a Gărzilor de Corp din Rusia.

Mai multe la: http://euroalia.cryssoft.com/produs.php?produsID=2015#ixzz1tnnlTraV


Anonim spunea...

Ce interes are un cavaler al ordinului de Malta, adica un mason, cum este Constantin Buzatu (preşedinte al Asociaţei internaţionale a gărzilor de corp şi serviciilor de securitate), presedinte IBSSA Romania impreuna cu un agent KGB (Fonareff Dmitry Nicolaevici)?
Poate ca a venit timpul sa incepem sa privim si in spatele "scenei" politice sau editoriale in acest caz.
Nu trebuie sa fi un expert ca sa iti dai seama ca APROAPE NICIODATA ANGAJATII SERVICIILOR SECRETE (CHIAR DACA SE NUMESC EI "FOSTI ANGAJATI") NU ACTIONEAZA DE CAPUL LOR!!!
Care este scopul?
Iata linkurile care pot sa ne dea de gandit:
http://old.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/cavalerii-binefacerii/15864/
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4944&lang=RO

Cum se explica intensa mediatizare a acestei carti fara implicarea retelelor active ale servicilor secrete din Romania?
Si intrebarile pot continua....
Toate cele bune
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com