Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 18 mai 2012

Romani! Treziti-va spiritual! Va transmite din nou, informatii si mesaje din ,,Planul Divin” pamanteana Georgeta Florea


In urma Judecarii sufletului ei, Georgeta Florea a obtinut din partea lui Dumnezeu si Fiului Sau Iisus Hristos, clar auditie, clar viziune si puterea de a comunica cu Entitatea sa, Inger de Lumina Credinta si Coroana. Mai clar are al Treilea ochi deschis , Ochiul lui Dumnezeu
http://www.georgeta-florea.org/

Pamanteana Georgeta Florea, a trecut in timp de 90 de zile sapte transe divine. Prima transa divina a durat de vineri dimineata ora 4:30 pana luni la ora 11:30, adica patru zile si trei nopti. Apoi transele divine s-au micsorat pana s-a ajuns a doua zi de Pasti la sase ore a saptea transa.

Aceasta pamanteana a putut vedea Raiul, Iadul si Raiul daniilor.

In plus a vazut cum este judecat sufletul unui pamantean care s-a despartit de corpul material, corpul ramas fara viata fiind inmormantat.

In urma Judecarii sufletului ei, a obtinut din partea lui Dumnezeu si Fiului Sau Iisus Hristos, clar auditie, clar viziune si puterea de a comunica cu Entitatea sa, Inger de Lumina Credinta si Coroana, Conducatorul Cetelor de Ingeri din Semintia Neamului 25, din Rai si Imparatia Cerului.

Aceste comunicari le poate face la orice ora din zi si noapte, iar Ingerul de Lumina Credinta si Coroana ii dicteaza din viata vesnica nevazuta.

"Eu pamanteana Georgeta Florea, care am trecut transele divine, am misiunea de a duce Cuvantul lui Dumnezeu în aceste timpuri printre semenii mei, prin scrierea unor carti sub dicteu automat al Entitatii sale Îngerul de Lumina Credinta si Coroana, carti care contin un mesaj cristic fundamental privind mantuirea sufletelor crestine; tiparirea acestora si transmiterea lor credinciosilor.
De asemenea, am misiunea de a transmite cele 4 dorinte ale lui Dumnezeu, care trebuiesc înfaptuite în Romania de catre credinciosii sai, pentru ca tara noastra binecuvantata si aleasa de Creator sa devina Centrul Credintei Crestine pe Glob iar Bucurestiul – Noul Ierusalim si anume:
- primul pas îl constituie editarea cartii ,,Viata Vesnica a Îngerului Mihai” în numar suficient de exemplare încat sa se gaseasca în fiecare casa ca si Icoana la care se închina credinciosii fiecarui cult. Banii rezultati din comercializarea acestei carti vor fi utilizati la repararea unor biserici si monumente istorice din satele unde locuiesc numai batrani.
- Al doilea pas îl constituie înfiintarea Revistei Credintei Crestine, care sa contina Adevaruri din toate domeniile de activitate (credinta, politica, persoane, particulare, retete naturiste, retete de bucatarie etc.)
- Al treilea pas îl constituie Drumul Crucii reprezentat printr-o Cruce de o anumita dimensiune construita din lemn de dud, salcam sau stejar care va contine Trinitatea reprezentata printr-un triunghi, Crucea va fi purtata de un sobor de preoti din cultul ortodox prin toate localitatile (orasele si satele) Romaniei alaturi de credinciosii din locurile respective, care o vor purta si ei pe umar cel putin 33 de pasi dupa care Crucea poate merge si în alte tari ca apoi sa revina în Romania si sa fie depusa în Biserica Credintei Crestine ce se va construi.
- Al patrulea pas îl reprezinta construirea Bisericii Credintei Crestine dupa modelul Bisericii Sfantul Gheorghe de la Ierusalim, în care vor sluji 3 culte (ortotox, catolic si armean)."
surse
http://www.georgeta-florea.org/Cuvant%20inainte.html
http://www.formula-as.ro/1999/352/destine-10/destine-417-print

Opinii contrare
Despre ratacirile Georgetei Florea
http://dusmaniicrestinismului.wordpress.com/carvazatori-sau-vizionari/ 
imaginea 1     imaginea 2     imaginea 3     imaginea 4      imaginea 5     imaginea 6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com