Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 31 ianuarie 2013

Epava unui OZN-ului prabusit langa insulele japoneze Okinawa

Unul dintre înalţii oficiali ai guvernului japonez, care cunoaşte elemente despre operaţiunea secretă de recuperare a rămăşiţelor unui OZN eşuat în ocean la data de 4 decembrie 2012, a acceptat să dea unele detalii în legătură cu această acţiune, sub acoperirea anonimatului. Sursa a confirmat că marina Japoneză a recuperat un fragment masiv dintr-o navă de provenienţă extraterestră. Oficialul japonez a declarat: „Afirm în deplină cunoştinţă de cauză că scafandrii Marinei de pe distrugătorul JS Kurama au adus la suprafaţa apei un fragment mare din epava unui OZN. La acţiunea de recuperare au luat parte atât ingineri militari, cât şi civili. Fragmentul epavei se afla acum în siguranţă la bordul JS Kurama, care este nava folosită de marină japoneză pentru astfel de operaţiuni de salvare.”
Aceeaşi sursă guvernamentală, care lucrează în cadrul biroului Primului Ministru japonez, a oferit mai apoi detalii despre felul în care guvernul şi armata japoneză au plănuit să ţină secretă această operaţiune faţă de mass-media internaţională. „Guvernul plănuieşte să nege totul în legătură cu acest OZN. Marile agenţii de ştiri încă nu s-au sesizat în legătură cu acest eveniment şi asta convine guvernului nostru. Totuşi, unele agenţii mai mici, independente, cum ar fi Inothernewz.com, au răspândit vestea şi asta îi sperie destul de mult pe cei care au fost implicaţi în această operaţiune. Cu cât se vor pune mai puţine întrebări, cu atât mai bine. După cum vă puteţi imagina, recuperarea epavei OZN-ului a fost clasificată deja la cel mai înalt nivel.” OZN-ul a fost însă observat de reporterii mai multor agenţii de ştiri, de Poliţie şi de alte vehicule de salvare, în momentul în care s-a prăbuşit în ocean.
Sursa a declarat că mai întâi scafandrii s-au scufundat în Oceanul Pacific, observând epava OZN-ului şi făcând mai multe fotografii. Cu ajutorul acestor fotografii, inginerii de la bordul vasului militar au pus la punct un plan de ridicare la suprafaţă a unei părţi din OZN-ul eşuat. „Fragmentul din epavă cântăreşte mai mult de o tonă. Suprafaţa lui metalică este dintr-o substanţă ce nu este cunoscută pe planeta noastră. Teste suplimentare vor fi făcute imediat.” a mai spus oficialul. El a descris piesa din OZN-ul eşuat în ocean ca fiind „un fragment masiv de metal care este mai mare dec
ât un apartament de mărime medie din Tokio.”
Guvernul japonez nu a permis agenţiilor de ştiri să facă fotografii la locul recuperării, dar cu toate acestea Inothernewz.com a reuşit să obţină o imagine a vasului JS Kurama în timpul operaţiunii de salvare. Din păcate, operaţiunea efectivă nu a putut fi observată, deoarece Marina a interpus flancul distrugătorului între malul portului şi zona de unde a fost ridicată epavă. Oficialul japonez a declarat că guvernul nu are de gând să permită apariţia vreunei fotografii a obiectului respectiv. „După ce toate fragmentele vor fi recuperate, ele vor fi duse imediat la o bază militară de înaltă securitate din insula Okinawa. Cel puţin această este intenţia la momentul de faţă” a mai spus sursa guvernamentală. În final, ea totuşi a adăugat: „Lumea are dreptul să cunoască adevărul despre acest obiect din spaţiu care a eşuat pe Pământ. Este mult prea important ca să fie ţinut secret. În următoarea perioadă vor apărea fără îndoială numeroase negări ale oficiliatilor cu privire la acest eveniment. Însă populaţia are dreptul să ştie, are dreptul să cunoască toate acestea.”
Marina Japoneză a dat publicităţii următoarea fotografie, surprinsă în timp ce OZN-ului se prăbuşea în apele oceanului:

Purtătorul de cuvânt al Marinei, Yoshido Hari, a declarat: „Am dorit să oferim lumii această fotografie şi astfel să confirmăm ştirea. Menirea ei este să susţină ceea ce unii oameni din Okinawa tocmai au observat că s-a petrecut. Vom rămâne probabil încă multe zile pe ocean, până când vom reuşi să recuperăm întregul OZN, dar în cele din urmă vom reuşi să facem aceasta.”
Ulterior, se pare că guvernul japonez a luat hotărârea să divulge totul prin agenţiile internaţionale de ştiri şi să prezinte filmări documentate ale OZN-ului şi ale operaţiunii de salvare din ocean, însă ca un făcut tot atunci două echipe de „oameni de ştiinţă” americani au sosit fulgerător în Japonia, „pentru a-i susţine şi ajuta pe oamenii de ştiinţă japonezi în eforturile lor de a descifra misteriosul obiect”. Şi, bineînţeles, de atunci nu s-a mai auzit nimic despre acesta.
În spiritul prostiei, minciunii şi manipulării cu care ne-au obişnuit guvernanţii actuali - guvernul Japoniei nu face excepţie – influenţat de asemenea şi de presiunea diplomatică americană -, ascunzând cât mai bine acea operaţiune de recuperare a OZN-ului prăbuşit de ochii presei şi a televiziunilor particulare. 
Iată însă că primele semne şi efecte neplăcute ale prăbuşirii OZN-ului au început deja să apară: exact în zona în care nava extraterestră a eşuat, în urmă cu câteva zile au apărut la suprafaţa apei cadavrele a milioane de peşti şi vietăţi marine, moarte datorită emisiei unei substanţe foarte toxice ce s-a scurs din nava eşuată.
Primele estimări arata că este vorba de aproximativ 50 de tone de peşte, care s-au răspândit de-a lungul coastei. 
Site-ul Inothernewz.com a furnizat câteva fotografii ale plajelor. Mulţi peşti prezintă arsuri de diferite grade pe corp sau răni adânci în jurul ochilor. Inothernewz.com este una dintre foarte puţinele agenţii internaţionale de ştiri care se ocupă de acest caz foarte special, pe care guvernul japonez îl doreşte de asemenea foarte secret. Agenţia a reuşit să stabilească legătura cu un oficial din cadrul cabinetului Primului Ministru japonez, care are acces la informaţiile despre desfăşurarea acestei operaţiuni. Această sursă oficială din guvernul japonez a afirmat la scurt timp după ce a fost contactată de către Agenţia de ştiri, că moartea peştilor are o legătură directă cu prăbuşirea OZN-ului în acea zonă a Oceanului. Sursa a declarat că la bordul vasului militar JS Kurama, care efectuează operaţiunile de salvare a epavei, se afla o echipă de oameni de ştiinţă care au anunţat biroul Primului ministru că din OZN se scurge o substanţă toxică ce infestează apele oceanului, ridicându-se la suprafaţa lui. Mai mult decât atât, în contact cu apa substanţa respectivă eliberează anumiţi vapori toxici; din această cauză, operaţiunile au fost oprite mai multe ore.
Rezidenţii din raza portului sunt uimiţi şi totodată îngrijoraţi, deoarece nu au mai văzut niciodată aşa ceva până acum. Tsutomu Irabu, de 57 de ani, mărturiseşte: „N-aş fi crezut aşa ceva, dacă nu aş fi văzut cu ochii mei. Este pentru prima dată când văd aşa ceva. Mirosul de putrefacţie este îngrozitor.” Pe de altă parte, Yamato Endo, 18 ani, declară: „Îmi este frică să ating vreun peşte. Eu cred că
substanţa care le-a cauzat moartea este foarte toxică şi nu provine de pe planeta noastră. Nu vreau să mă infectez.”
Inothernewz.com a întrebat oficialul japonez când va hotărî Primul Ministru dacă va permite agenţiilor de ştiri să aibă acces la relatarea cu lux de amănunte a acestui incident excepţional pentru omenire. Sursa guvernamentală a declarat: „Acesta este chiar motivul pentru care am acceptat să dau toate aceste declaraţii până în momentul de faţă. Poporul japonez are dreptul deplin să cunoască ce anume s-a petrecut în apele sale teritoriale. Transparenţa este foarte importantă pentru mine, ca oficial guvernamental, dar am rezerve în această direcţie în ceea ce-l priveşte pe Primul Ministru. Din ceea ce ştiu, este posibil să treacă o foarte lungă perioadă de timp până când Cabinetul lui va da declaraţii în acest sens şi nici măcar acest lucru nu este sigur că se va petrece vreodată. Îmi pare rău, este foarte trist ceea ce se petrece.” Aceeaşi sursă oficială din guvernul
japonez a afirmat în continuare în legătură cu imensele cantităţi de pește mort de la ţărm: „Sunt sigur că în următoarele ore şi zile vor sosi câteva echipe care vor strânge imediat peştele mort, având grijă să nu lase nicio urmă a acestui eveniment sau a vreunei posibile legături a lui cu prăbuşirea OZN-ului. Guvernul va nega absolut totul în legătură cu acest eveniment. Primul Ministru a fost foarte supărat atunci când Marina Japoneză a permis apariţia acelei fotografii a prăbuşirii OZN-ului. Marina a primit imediat ordin să nu mai publice nimic ori să mai facă vreun comentariu cu privire la acest incident, fără aprobarea directă a Primului Ministru.”
Comentariile sunt aproape de prisos. Ne întrebam însă retoric: oare cum îşi imaginează aceşti „lideri” care ne conduc că lumea va rămâne mereu la stadiul de imbecilizare şi prosteala actuală, în care ea este în mod deliberat menţinută?
sursa
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/guvernul-japonez-confirma-in-mod-oficial-recuperarea-partiala-a-unei-epave-ozn-a42 
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/epava-ozn-ului-prabusit-langa-insulele-japoneze-okinawa-este-blamata-pentru-moartea-a-milioane-de-pesti-a53 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com