Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 23 ianuarie 2013

Giorgio Bongiovanni și Maica Domnului


Giorgio Bongiovanni sa născut în Sicilia, Floridia (SR), 5 septembrie 1963. De la o varsta frageda, spune tatăl său și pe mama sa Carmelo Joan, arată o atitudine deosebită față de ceilalți.


Viața lui sa schimbat pentru prima dată în 1976, la vârsta de 13 ani, când la întâlnit pe Eugenio Siragusa, celebrul contactee Catania, care a devenit părintele său spiritual. Eugenio ia dezvăluit lui Giorgio Bongiovanni cunoasterea universala, el, de asemenea, la urmat și instruiți-l cu doctrina cosmică, care a oferit, în unele cazuri, confirmarea și explicația de experiențe care le-a avut deja Giorgio ,observarea de globuri luminoase și întâlniri cu ființe speciale a căror esență reală ia devenit clară în cursul ani. Stimulate de arzătoarea cu flacără pe care Eugenio Siragusa a reaprins-o în sufletul lui, Giorgio si-a dedicat toate energiile sale pentru studiul mesajelor pe care tatăl său spiritual le-a primit de la fiinte din alte lumi antice, care au venit să participe la evenimentul de creare a sistemului nostru solar și sa ajute rasa umană în evoluția sa.
Si-a dat seama că planeta Pământ este o creatură vie, al carui spirit poate fi identificat ca fiind denumit în mod obișnuit cu numele de Maria, Myriam sau Mama Pământ, în funcție de cultură. O mamă generosă, care fără a cere nimic isi hrănește copiii ei neîncetat în armonie totală cu Soarele, sediul Lumini lui Hristos, ca o mama dă viață rodnică, oferindu-si viata ei, luminează și încălzește. În același timp, își dă seama că această Mama este în pericol, din cauza stării grave de poluare și mai ales pentru risc ridicat de război nuclear.  
Avertismentele sunt atât de multe date de aceste fiinte spirituale, spune Eugenio Siragusa, Ele arată o preocupare profundă pentru supraviețuirea planetei și a rasei umane care sunt atât de avansatii în domeniul științei, dar nu si în domeniul conștiinței. 
Cu trecerea timpului, personalitatea spirituală a lui Giorgio a devenit tot mai clara. Cu fratele său Filip Bongiovanni și niște prieteni a fondat ziarul Nonsiamosoli, care combină diferite aspecte ale mesajului lui Eugenio Siragusa: de viață în univers, degenerarea Harbar afecțiune umană, ciuma a neuronilor creierului cauzate de poluare împingindu-l să comită acte de nebunie, ca omucidere și sinucidere, și compromiterea echilibrului planetei.
  Într-o zi, în 5 aprilie, 1989, în jurul prânzului, Giorgio a plecat de la munca pentru a merge la masa de prânz. A văzut lângă mașina lui o doamnă care părea să fie in așteptare. Din cauza soarelui din amiaza de primavara ii este afectata vederea. 
Cand se apropie isi da seama ca Doamna plutea deasupra solului. Ea îl saluta, si spune ca numele Ei este Myriam (Maria) și l-a invitat să se pregătească pentru întâlniri viitoare.  
Giorgio Bongiovanni este emotionat, dar si șocat.  
Cand s-a întors acasă, s-a grăbit să dea telefon lui Eugenio Siragusa care il calmeaza si ii explică faptul că el a fost vizitat de Maica Domnului.
 Alte apariții au urmat, mult mai intense, până când Fecioara l-a invitat Giorgio Bongiovanni pentru a merge la Fatima, în cazul în care ea ii va da un semn pentru omenire.
În septembrie, 2, 1989, Giorgio, însoțit de doi prieteni spanioli, a îngenuncheat sub stejarul mare care domină piața a sanctuarului. El a adus darul de trandafiri roșii și a așteptat, rugându-se.Așa cum a promis Maica Domnului, Giorgio a căzut în extaz, a văzut Fiinte Sublime care il întreba dacă acesta este dispus să primeasca suferința Fiului ei.Giorgio Bongiovanni salută oferta Maicii Domnului și vede pe piept, decorat cu un trandafir roșu, două fascicule de lumină care a lovit palmele sale. Giorgio cade pe spate.
Prietenii lui ii sar in ajutor si au vazut pe partea din spate a mâinilor sale un fel de umflătură în forma de lacrimi, ca și în cazul în care un cui împins de jos în sus, pentru a deschide o rană adâncă care ia strapuns complet palmele.Durerea a fost chinuitore și trauma spirituală profundă. 
Giorgio s-au întors acasă unde îl care așteaptă Lorella și John, deja dornici să împărtășească suferința și binecuvântarea pe care miracolul stigmatelor il conține în misterul său.Viața lor sa schimbat pentru totdeauna.  
Hemoragia abundentă ii apare de mai multe ori pe zi și extrem de dureroase. Dupa numai câteva ore Giorgio este capabil de a se recupera.  
In ciuda incercarilor își dă seama că el nu mai poate continua munca lui și a fost nevoit să-și vândă mica, afacere profitabila.
De acum înainte, fiecare resursă spirituală, fizică, umane și materiale, inclusiv ceea ce va fi donat sau împrumut, el este total angajat în misiunea încredințată lui de către Maica Domnului.  
De fapt, dincolo de stigmatizare, Madonna atribuie prima sarcină divulgarea celui de-al treilea secret de la Fatima, care Biserica Catolică și sora Lucia, singura dintre cei trei vizionarii încă în viață, ar fi fost deja dezvăluite începând cu anul 1960.
În timpul sângerari Giorgio a avut, de asemenea, viziunea lui Isus Christos care preia conducerea in misiunea Fecioarei, care, cu toate acestea, pare să-l viziteze numai în anumite momente ale vieții sale, de multe ori pentru a atenua suferințele dureroase care i-au fost puse in drumul lui.
Cu prima călătorie în lume începe, de asemenea, prima parte a misiunii de Giorgio Bongiovanni.  
Spania, Argentina, Uruguay și Paraguay sunt locațiile inițiale.  
În Montevideo Giorgio sa întâlnit cu Regina Sofia a Spaniei cărora le-a arătat stigmatele.
27 octombrie 1990 în Madrid, se prezintă apoi președintele sovietic Mihail Gorbaciov si sotia sa Raisa. Premierul rus a cerut permisiunea de a aduce al treilea secret de la Fatima în țara sa, concesiune care ii este acordată.
Există, de asemenea, multe întâlniri cu oameni obișnuiți care vor să cunoască povestea lui.
Mesajele pe care Giorgio le-a primit de la Isus Christos conțin în ele elemente simple, dar revoluționare. Reîncarnarea, viață în univers, esența însăși a Bisericii, legea evolutiei a cauzei și efectului, avertismente severe pentru bărbații violenți și egoisti, recursurile împotriva războiului și cruzimile provocate săracilor și inocentilor cum ar fi atacurile directe asupra dictatorilor , l-au facut nepopular.
Sângerarea Domnul Isus ia arătat "două cruci pentru umanitate, una care răscumpără și una care pedepsește." 
În același timp, a apărut pe picioare două cruci de sângerare. Este o traumă noua pentru el și pentru familia lui.  
Giorgio a crezut ca a fost un semn temporar ca el se temea că nu putea să meargă, și, prin urmare, a realizat ca o sarcina a sa.  
Dar, zilele treceau și cele două cruci iau din ce în ce aceeași formă de stigmate pe mâinile sale. Sustinindu-se pe Lorella și a altor prieteni, cu mare dificultate au reușit să meargă câțiva pași, el își dă seama că rănile vor fi permanente. 
Cu mâinile și picioarele sângerande Giorgio Bongiovanni a plecat la Moscova. Poate că pentru prima dată în istorie, un om religios a intervenit în direct pe primul canal al televiziunii naționale în fața unui public de 150 de milioane de oameni.Este 02 aprilie 1992.
Rusia este deja supărata de lovitura de stat militara care a rasturnat pe președintele Gorbaciov, 
Giorgio se întoarce spre autorităților cu un apel pentru liderii de la Kremlin sa nu abandoneze națiunea lor corupției și degradarii. 
Explicația Fecioarei Maria, în a doua parte a mesajului de la Fatima, ca Rusia va deveni Crestina, în caz contrar s-ar răspândi erorile sale în întreaga lume. Ea face referire  la pericolului nuclear pe care această putere în declin continuă să fie și astăzi, în termeni de armament în decădere și vânzarea de materiale contaminate, precum și crima organizată larg răspândită care reciclează miliarde de dolari si reintroducerea acestora în lume.  
În contrast izbitor cu imaginea clasică a intenției de vizionar privind vindecarea și rugăciunile, promulgată de puterea ecleziastică, stigmatele lui Giorgio Bongiovanni sunt un avertisment ce intervine în viață în evenimentele istoriei contemporane de multe ori anticipate. 

În cazul Africii, un continent deosebit de drag lui George pentru emoția profundă cauzată de suferință și noblețea acestor persoane bătute de sărăcie și de ororile războiului și bolilor. 
Chiar și aici, la Kinshasa (ex-Zair), ia parte la o emisiune TV. Giorgio Bongiovanni a vorbit cu modestie, dar cu o hotărâre fermă. El la acuzat pe dictator, Mobutu, pentru ca protejeaza propriile interese în detrimentul poporului său, infracțiunea atât de gravă încât programul a fost întrerupt de niște soldați de represiune
Mulțimea de bărbați și femei care s-au adunat la stadion Giorgio le-a cerut să rămână uniți în numele lui Christos și să nu cadă în capcana de ostilitate etnică și mai presus de toate despre țările străine interesate doar să exploateze teritoriul bogat al Africii. 
De la începutul misiunii sale, de fapt, încercarea de a intra în contact cu totii clarvazatori care au primit avertismente așa cum sa întâmplat cu el îndemnându-i să dezvăluie profeția Fecioara Maria ia încredințatavertizeze oamenii lor cu privire la riscurile enorme cu care s-au confruntat.

Tot ca răspuns că a respectat deciziile Bisericii Maicii Domnului respecta astfel dispozițiile de tăcere care le sunt impuse.
Cu toate acestea,
Fecioara Maria de la Medjugorje, a profetit un război teribil în câțiva ani ar fi avut loc în Iugoslavia, precum și în Africa, in Rwanda clarvazatori au prezis atrocitățile de genocid, arătându-le râuri de sânge și munții din cadavre.
Greu de spus acum dacă durerea ar putea fi evitata pur și simplu prin a răspunde la chemarea sinceră
Fecioara Maria la convertire și pocăință a tuturor copiii ei în mod egal, indiferent de originea lor sau de etnie.
  Chiar Sora Lucia Dos Santos, una dintre cei trei copii de cioban de la Fatima care ar fi încă în viață, și-a delegat revelația celui de al treilea secret la Vatican la 13 mai 2000 a oferit o versiune parțială în conformitate cu mai multe.


Înainte de a se întoarce acasă, Giorgio Bongiovanni din Mexico City, unde a fost intervievat pentru prima dată de către celebrul jurnalist mexican Jaime Maussan, care a fost autorul video existent despre povestea lui. Giorgio, de fapt, având în încrederea deplină in profesionalismul jurnalistului, a fost supus unor teste de sânge de analiză și de expertiză, tulburări psihologice și psihiatrice
Rezultatul a confirmat pe deplin echilibrul mental al omului diagnosticat și a identificat o diferenta izbitoare in rata de coagulare a sângelui care iese din stigmatele sangerinde și mirosul: rana emite un parfum delicat trandafir
Rănile, în ciuda condițiilor sanitare în care Giorgio s-a găsit în timp ce călătorea în jurul lumii, nu au aratat nici o urma de infecție și nu au fost tratate cu medicamente sau unguente.  
După sângerare, singura protecție sunt mănuși, șosete de bumbac și padding pe piept. Medicii au considerat până acum cazul său ca inexplicabil.  
Începând din acest moment, observator Jaime Maussan a experienței de Giorgio Bongiovanni, a cărui valabilitate a dat garanție la televizor numeroase programe de radio și găzduite de el în propria țară, și, în multe seminarii și conferințe în care este invitat internațional public.
Din cer pe pământ

CRACIUN 2012

 

Eu nu am fost născut în lumea ta într-un palat IMPERIAL
 

M-Am incarnat acum 2000 de ani, într-o peșteră.  
Am fost și încă sunt dușman al poporului puternic și liderilor Sanhedrinului.  
Am fost și încă sunt prieten și apărător al celor mici , fara aparare și a celor drepte.
Vreau să vă reamintesc că am fost ucis, am înviat și am apărut surorilor mele, la frații mei și apoi la TATĂL MEU, prin îngerii Săi cerești și NAVE DE LUMINA, a permis ascensiunea mea la cer.

AZI, 25 decembrie ANNO Domini 2012, am a te anunța , printr-un prieten si discipol al Meu, ca m-am întors pe pământ, cu CORPUL LUI ISUS resuscitat, personificat prin Duhul Meu:  
CHRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU .
Pregătiți-vă!
Curând am să mă manifest în lume și cu mine acolo va fi de 12 legiuni de îngeri, conduse de Arhanghelul JUSTIȚIE.
Pregătiți-vă!
ESTE TIMPUL Domnului tău! Este timpul pentru 
mântuirea celor neprihăniți, celor binecuvântați

Se apropie de asemenea, timpul de exil din acest pământ pentru toți cei care în lumea ta, trăiesc mai mult și scapa sufletele din chinul de a doua moarte.
Bucură-te! Bucură-te voi care au fost treziți prin trăirea CUPEI MELE  între voi și fiți atenți

Nu cădeți în depresie și în disperare, care nu modifică  nimic și totul este pierdut.
Bucură-te și să fie atenți! Bucură-te! Sunt aici! Atinge-ma!  

Suflet din SUFLETUL MEU DE LUMINA si  asculta  cuvântul Calea, Adevărul și Viața.
Vă binecuvântez!
PACE!

Prin gura unui slujitor
Tău si al Meu.


sursa
http://www.giorgiobongiovanni.org/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com