Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

duminică, 13 ianuarie 2013

O semnificatie a rugaciunii "Tatal Nostru"


Avantajele rugaciunii 

Edgar Cayce, celebrul medium american considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea "otravurilor cognitive", secretate de gandurile negative. Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn "think positive" s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.Cayce spunea: "Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale".Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru.Totodata , el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta."Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezenta-rile corpului energetic: se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea", concluziona autorul

Iata dar dupa Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate:


TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI

actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului

SFINTEASCA-SE NUMELE TAU 

actioneaza asupra glandei pineale

VIE IMPARATIA TA 

deschide tiroida si regleaza functia acesteia

FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER 

deschide tiroida

ASA SI PE PAMANT

actioneaza asupra timusului

PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE-O NOUA ASTAZI 

deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine

SI NE IARTA NOUA GRESELILE DUPA CUM SI NOI IERTAM 

actioneaza asupra glandelor suprarenale

SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA 

actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni

SI NE FERESTE DE CEL RAU 

actioneaza din noi asupra timusului

CA A TA ESTE IMPARATIA 

actioneaza din nou asupra tiroidei

SI PUTEREA 

actioneaza asupra glandei pineale

SI MARIREA 

redeschide pituitara

AMIN 

formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru. 


Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent..
Este adevarata aceasta informatie, adica legatura vibrationala intre rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine, ea este recunoscuta astazi si de preoti din ce in ce mai multi recunosc acest fenomen.
Ce este de adaugat, e faptul ca rugaciunea aduce in cimpurile energetice umane, in aura, energia divina, lucreaza asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine in special pe hipofiza, glanda raspunzatoare cu neurotransmitatorii (dopamina si adrenalina si altii) apoi starea informationala de bine este transmisa tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator si in special al sistemului sanguin.

Parintele Arsenie Boca, arata in cartea sa ,,Mare indrumator al sufletelor in sec.XX" ca: ,,adevarat este ca o baza biologica a patimilor si a urmarilor lor o formeaza si glandele
endocrine al caror echilibru sau dezechilibru functional se rasfringe in toata fiinta omeneasca''.
Mai adauga parintele ,,oamenii au ajuns in robia patimilor, cenzura mintii lor a slabit si omul si-a pierdut libertatea. Fiecare patima poate fi o caramida a unui zid care il indeparteaza pe om de Creatorul sau.
Sa alegem sa incetam a construi zidul, sa incercam a darima ceea ce a fost construit pentru a ne resacraliza asa cum am venit in chip de copil plin de Dumnezeu. Putem face acest lucru prin rugaciuni si post, asa cum frumos ne spune acelasi autor: ,, trupul se poate trata decit prin post, pentru ca atunci puterile potrivnicului slabesc si porcii patimilor nu mai vin sa se scalde, nemaiavind locas, postul putind lucra chiar si asupra patimilor mintii - ochii vad lucrurile, mintea vede gindurile."


Sa va fie de folos! 
Preluat de pe un grup de samanism

sursa
http://incautareamaestrului.blogspot.ro/2010/02/o-semnificatie-rugaciunii-tatal-nostru.html
http://www.inforenergeticavaslui.elnet.ro/efectele-rugaciunii-tatal-nostru-de-edgar-cayce/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com