Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 4 februarie 2013

Război economic - Criza o cursă pe viață și pe moarte

E timpul sa tăiem ghearele guvernelor! 
Nu noi trebuie sa concuram pentru bunăvoința lor: 
ci ei trebuie sa concureze pentru banii noștri!


Ce nu înțeleg socialiștii?
  • Ca voința poporului nu mai contează: banii contează! Vrea poporul taxe, pensii, pomeni? Ei si? Uite ca eu n-am chef sa le dau! Ce-mi faci?
  • Ca banii se pot muta in ce tara vor ei!
  • Ca statele au ajuns sa concureze pentru oamenii de afaceri, pentru curajul si pentru mintea lor!
Liderii politici inteligenți nu mai pierd vremea prin conferințe sclifosite, la Bruxelles. Ci vorbesc direct patronilor.

Liderii politici inteligenți si-au dat seama ca cel mai bun lucru pe care îl pot face in timp de criza este…publicitate pentru tara lor.
In secolul 21, asta vor fi politicienii: niște simpli agenți publicitari. Ca de condus, economia se conduce singura. Firmele n-au nevoie de sfaturile idioate ale politicienilor, ca sa facă bani: au nevoie doar sa fie lăsate in pace! Au nevoie de paradisuri fiscale.
Si sunt destule tari care au intrat deja in cursa: Rusia, China, Polonia, Hong Kong, Singapore, Malaiezia, Marea Britanie, Turcia, Bulgaria. Aceste tari profita de pe urma crizei, in loc sa piardă. Când toata economia se va stabiliza si situația se va limpezi, veți descoperi ca ele sunt undeva sus. Si ca v-au luat toți banii!
In timp ce tari ca Franța, România, Spania, Grecia, se mulțumesc sa meargă cu turma (daca am tocat banii firmelor până acum, de ce sa nu tocăm si in continuare?). Victor Ponta chiar a zis: ce s-o întâmpla cu Europa, o sa se întâmple si cu noi! Uitând ca Europa, deja, nici nu mai exista: deja s-a împărțit in oameni profitabili si oameni morți. În învingători și învinși.


Gerard Depardieu a oficializat GREVA FISCALA globală.
Iar Putin îl susține!
Gerard Depardieu a primit oficial cetățenia rusă, după ce și-a aruncat pașaportul francez în obrazul primului ministru.
Scandalul Gerard Depardieu a fost umflat chiar de socialiști. Ei l-au făcut “penibil”, ei au provocat protestul altor actori (Catherine Deneuve), care s-au solidarizat cu Depardieu, si tot ei au provocat oferta lui Vladimir Putin: Gerard, te enervează ăștia, cu taxele idioate pentru bogați? Vino la noi, in Rusia!
Ce-i enervează pe socialiști, de fac spume la gură? Faptul ca cineva poate sa scape de taxele…”lor”. Si nu un oareșicare!
Când Bernard Arnault, proprietarul imperiului Louis Vuitton si cel mai bogat om din Europa, a renunțat la cetățenia franceza (tot ca sa scape de taxa de 75% pe avere), nu s-a făcut atâta scandal. Deși Franța pierdea mult mai mulți bani, decât in cazul lui Gerard Depardieu. De ce?
Pentru ca plecarea lui Depardieu din Franța i-a lovit pe socialiști, fix unde ii durea mai tare: in imagine. Nu e o simpla emigrare fiscala: e un protest împotriva taxelor si a politicii stupide de protecție sociala.
De proști ce sunt, socialiștii si-au tăiat singuri craca de sub picioare. Daca tăceau din gura, tot scandalul s-ar fi stins in aceeași zi. Dar sa-l înjuri in public pe un actor iubit in întreaga lume, pentru ca nu vrea sa-ti dea ție bani, e o tâmpenie (tipic socialista!).

Iar o tâmpenie si mai mare, este sa-i dai ocazia lui Vladimir Putin sa-si facă reclamă gratis. Sa le spună investitorilor de pe tot globul: lăsați-i pe nebunii ăștia, cu taxele si cu sindicatele lor! Veniți in Rusia, ca ăștia sunt adevărații comuniști, nu noi! La noi puteți sa faceți afaceri!
Vladimir Putin lovește astfel nu doar in socialistul Francois Hollande. Ci si in socialistul Barack Obama, care numai asta visează: măriri de taxe si de cheltuieli. In timp ce firmele americane fug in masă, în Asia!
 
Ilie Năstase declară și el greva fiscală:
“Pentru ce ni se iau asemenea taxe? Pentru salariile parlamentarilor şi europarlamentarilor? Nu mai vreau să plătesc, mă mut în Rusia, după Depardieu”.

Michel Sapin, ministrul Muncii din Franța:
“Il y a un État, mais c’est un Etat totalement en faillite” - 
încă mai exista un Stat, dar Statul este total in faliment (Le Figaro).

E primul politician european care recunoaște realitatea. Realitate pe care noi o știm si o discutam pe Capitalism pe pâine, de trei ani de zile:  
Treziti-va, criza abia a inceput! Vine un apocalips economic!

Taxele socialiste au îngropat economia franceza: celebra taxa de 75% pe averile bogaților, care deja mai fuseseră taxate odată. Pentru ca aia nu mai e taxa – e direct furt. Așa ca oamenii de afaceri francezi si-au băgat picioarele in ea de tara si au plecat care încotro:
  • Gerard Depardieu s-a dus in Rusia si a primit pașaport rusesc.
  • Bernard Arnault, proprietarul imperiului Louis Vuitton (cel mai bogat om din Europa) s-a dus in Belgia.
  • Nikolas Sarkozy, care a fost ditamai președintele Franței, s-a mutat la Londra.
Taxa lui Francois Hollande n-a adus nici un euro in plus la bugetul Franței: din contra, a mai distrus si puținul care era. Pai ce dovada mai buna vreți, ca socialismul aduce faliment, oriunde e aplicat?


 Ministrul de Finanțe al Marii Britanii a spus-o pe față, când a prezentat noul buget al tarii. Si de ce s-ar fi ascuns? Rușinos e sa ții cu cerșetorii, cu asistații social. Rușinos e sa iei din banii celor care duc economia in spate, care se lupta cu criza – si sa-i dai unor putori, unor incompetenți, unor ratați care n-au reușit nimic in viața lor. Si nici nu vor reuși vreodată.
Începând din 2012, Marea Britanie renunța la statul social. Am mai spus asta: pe viitor vor fi doar doua feluri de oameni: cei rentabili si cei morți. Ascultați-l pe Osborne, cu o declarație gen Margaret Thatcher:
“Acest buget răsplătește munca. Marea Britanie își va câștiga pe merit locul in lume. Nu exista alt drum pentru ieșirea din criza. Acest buget sprijină familiile care muncesc si pe cei care își caută de lucru. Sprijină fără rușine afacerile si e de partea ambițiilor, a celor care vor ceva mai bun pentru ei înșiși si pentru familiile lor”.

Sa nu ne mai ascundem după vorbe:
Cancelarul german Angela Merkel vrea distrugerea socialismului.
Premierul britanic David Cameron vrea distrugerea socialismului.
Polonia vrea distrugerea socialismului.
Cine vrea atunci menținerea socialismului?
Franța, Spania, România, Grecia…adică toți faliții!
Cine va câștiga?
Asta e simplu: e ca si când 3 boxeri s-ar bate cu 15 bolnavi de cancer, in coma.
Pai soarta meciului e deja hotărâta!

Lumea occidentala, cu cel mai inalt nivel de trai din istorie, se prabuseste. De ce? simplu: a cheltuit prea mult. Nivelul de trai costa. Protectia sociala, solidaritatea sociala, grija pentru batrini, sistemul de sanatate publica, sistemul de pensii – toate astea s-au facut pe banii firmelor, care au fost obligate sa mareasca preturile. Iar acum nu mai au vinzari. 
Sunt invinse de firmele chinezesti, care vind la preturi de 10 ori mai mici. Pentru ca dau si salarii de 10 ori mai mici. Pentru ca nu platesc contributii sociale. Si pentru ca muncitorii chinezi lucreaza 10 ore pe zi.

Statul trebuie sa plece din economie. El trebuie doar sa ofere firmelor un cadru favorabil. Firmele private au nevoie de o legislatie a muncii flexibila. Trebuie sa poata da afara pe cine vor, cind vor si pentru ce motiv vor ele.
Romania i-a protejat pe angajatii slabi timp de 70 de ani. Salariatii trebuie sa isi plateasca singuri contributiile sociale – si numai daca doresc. Trebuie creata o alternativa legala la contractul de munca. 
Nu ne convine? Poate ne convine sa murim de foame.

In schimb, impozitele trebuie platite de absolut toata lumea. Nu trebuie sa mai existe firme “protejate” de ANAF si firme “persecutate”. Legea e aceeasi pentru toti. 
Fara asta, nu vedem revenire economica. 
Nici peste 6 luni, nici peste 10 ani. 
Niciodata.

Autori

sursa
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/01/30/france-en-faillite-adica-ati-pus-o/
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/01/04/gerard-depardieu-cetatean-rus/
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/12/27/treziti-va-criza-abia-a-inceput-vine-un-apocalips-economic-2/
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/03/23/marea-britanie-tinem-cu-patronii-nu-cu-cersetorii/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com