Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

miercuri, 10 aprilie 2013

Black Projects and Free Energy

Există posibilitatea să obţinem energie aproape nelimitată pentru folosul nostru cotidian? 
Există metode sau procedee prin care să depăşim cu mult randamentul energetic unitar, 
adică să obţinem mai multă energie decât consumăm pentru a o produce? 
Este posibil să realizăm ceea ce ştiinţa numeşte "perpetuum mobile"? 

Combustibilii fosili nu mai pot reprezenta o soluţie viabilă pentru omenire, la ritmul actual de dezvoltare. Studiile şi analizele ştiinţifice au arătat că rezervele se vor epuiza în jurul anilor 2040, daca exploatarea petrolului va continua în acelaşi ritm. Metoda fisiunii nucleare nu este nici ea de viitor, întrucât este o metodă distructivă şi periculoasă, la care se adaugă problema deşeurilor radioactive.

Aparent, omenirea "bate pasul pe loc" în domeniul furnizării energiei, întrucât marile firme şi concernuri nu par să promoveze noi variante şi alternative la cele care deja există. Interesele economice, cele geopolitice, şi cele de menţinere a controlului asupra populaţiei acţionează în sensul păstrării status-quo-ului actual, deoarece independenţa energetică ar conduce repede la independenţa acţiunilor şi a modului de gândire a fiinţelor umane.

Aceasta nu înseamnă însă, că nu au existat studii şi descoperiri fulminante în direcţia obţinerii energiei libere şi a tehnologiilor aferente ei. S-ar putea spune că, în prezent, aceste cercetări sunt mai active ca oricând, întrucât paradigma vieţii de pe Pământ este foarte aproape de o transformare majoră care va oferi omenirii o cu totul altă perspectivă asupra vieţii şi asupra realităţii înconjurătoare.

Ironia este că cele mai intense studii, cele mai laborioase cercetări, şi cele mai avansate tehnologii au fost realizate chiar de către cei care vor să le ascundă cel mai mult de ochii şi de cunoaşterea lumii. Pentru cei familiarizaţi cu dedesubturile intereselor la nivel mondial, şi cu existenţa aşa-zisului guvern ocult, existenţa acestor cercetări care depăşesc cu mult tot ceea ce şi-ar putea imagina omul din societatea modernă este concretizată în misterioasele Black Projects... sau aşa-zisele Proiecte Negre.

  Ele sunt numite Negre deoarece sunt ocultate, sunt ascunse cunoaşterii publice, aflându-se mereu în umbră. Proiectele Negre fac parte dintr-o reţea clandestină de interese care este cunoscută sub numele de Programul Spaţial Secret. Esenţa cercetărilor şi realizărilor din cadrul acestor proiecte este în legătură cu călătoriile spaţiale şi interstelare care nu pot fi realizate decât pe baza energiei libere şi a noilor modele energetice.


Unul dintre cei care au lucrat în cadrul unor Proiecte Negre, doctorul în ştiinţe Richard Alan Miller, obişnuia să spună că pe Pământ există două civilizaţii umane: una care are acces la călătoria spaţială, şi una care nu are acces la aceasta.

Pentru a fi pregătiţi pentru transformările ce vor veni, acest extraordinar documentar realizat de prof. yoga Dan Bozaru vă poate fi de un real folos.

Un film care prezinta sintetic, din felurite puncte de vedere, problema proiectelor neguvernamentale si operatiunile secrete ale Guvernului Mondial Ocult. Aspectele de ordin militar sunt imbinate cu cele despre istoria organizatiilor ezoterice din secolul trecut si cu elemente stiintifice despre tehnologia energiei libere.
Un accent deosebit este pus asupra tehnologiei prezentate de Fundatia Keshe, care prin metoda MAGRAV poate sa revolutioneze din temelii conceptia stiintifica actuala si viata societatii umane.

sursa

http://roaim.co.nr/?a=articles&p=793&b=130402
http://www.keshefoundation.org/
https://www.facebook.com/KesheFoundationRomania

Keshe University

https://docs.google.com/document/d/1ceWRuooQNpMJjL_NAS4T0yInvskf49hFXAtj5tmmNqc/edit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com