Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

joi, 11 aprilie 2013

VIBRAȚIILE ADEVĂRULUI VOR PUNE CAPĂT SISTEMULUI DE CONTROL - David Icke

Realitatea, adică Sistemul de Control, operează pe nivele multiple. Noi vedem doar desfășurarea holografică a realității din spectrul de frecvență al luminii vizibile. Orice altceva este oprit minții conștiente, deoarece acest corp-minte al nostru nu-l poate decoda. Dar realitate și existența, în mod clar, nu se sfârșesc la marginile percepției umane. Priviți la celelalte nivele pe care tehnologia le poate percepe, în timp ce mintea noastră conștientă nu poate.


Și aceasta nu se termină la marginea spectrului electromagnetic. Merge mai departe, în zonele pe care știința le numește materie neagră sau energie neagră. Aceasta nu înseamnă că acolo este întuneric să-l tai cu cuțitul – ci doar că este dincolo de spectrul electromagnetic, de aceea pentru noi nu este vizibil. Sursele de informație care ne afectează realitatea din lumina vizibilă includ și celelalte nivele vibraționale ale universului pe care noi nu le percepem în mod conștient, iar scopul principal al Sistemului de Control este să „intercepteze” acest mecanism al informației.  

 Noi trăim înăuntrul unui Univers virtual, care este de fapt o variantă infinit mai avansată decât versiunea Internetului fără fir (wireless). În Internetul world wide web, un calculator decodează informația din câmpurile wireless invizibile și le transformă în informație vizibilă (imagini). La fel se întâmplă și cu ceea ce numesc eu Internetul Cosmic. Corpul-computer, mai ales creierul, decodează informațiile codate în particule numite fotoni (unitatea de bază a luminii și a altor radiații electromagnetice) care manifestă iluzia holografică a „lumii” pe care o „vedem” în jurul nostru. Dar singurul loc în care această lume există este în creierul/mintea noastră, aceasta petrecându-se după ce informația energetică a fost decodată în informație holografică/digitală – lumea „fizică”. De fapt, lumea nu este fizică sau solidă, ci doar pare a fi așa, pentru că așa decodăm noi realitatea. De aceea spun eu că această lume este o iluzie - o iluzie a fizicului și a solidului.

Nu este mai „solidă” decât scenele pe care le vezi în jocurile de calculator atunci când calculatorul sau laptopul decodează informația codată de un soft de pe un disc. Oamenii întreabă de ce dacă noi ne creăm propria realitate, vedem totuși aceleași mașini, aceleași case, dealuri și munți? E foarte simplu. Când accesezi pe internet America, Europa, Africa de Sud, Australia sau orice alt loc, te „loggezi” pe aceeași realitate colectivă. Poți vizita aceleași site-uri și poți vedea aceleași cuvinte, imagini, filme și poze, oriunde te-ai afla pe glob (exceptând China) și, în funcție de cum vezi acele situri în stilul tău propriu comparativ cu ceilalți care văd și ei aceleași site-uri, îți poți crea propria realitate, sau propria călătorie.
În esență, noi vedem același peisaj codat în construcția informațională, sub formă de vibrație/undă, dar avem opțiuni diferite în ceea ce privește părerea despre acest peisaj și felul în care interacționăm cu el. În acest fel, ca și în cazul Internetului, noi primim informații din realitatea colectivă, dar în același timp postăm și influența noastră asupra acestei realități colective. Realitatea virtuală,
care este Universul, este un joc cosmic interactiv. Ea se desfășoară într-un vast ciclu repetitiv, pe care mai demult l-am numit „bucla timpului” (Time Loop) care trece prin schimbări vibraționale ce creează diverse epoci sau perioade, și care oferă un potențial de experiențe diverse de „încarnare” a conștiinței. Noi acum suntem la granița unei noi epoci, a unei noi ere a experienței umane. În prezent, suntem martori ai agoniei dinaintea morții vechiului. Am observat că cei mai mulți cercetători, în mod eronat, consideră această agonie ca un control orwellian fără oprire. De fapt, un cu totul alt joc se petrece dedesubt, în lumile ascunse.

Chiar de la începutul trezirii conștiinței mele (miercurea aceasta se vor împlini exact 20 de ani) am început să percep o temă de la „ei”, cei din cealaltă dimensiune, cei care au inițiat contactul cu mine la aceea vreme, o temă ce avea să devină o schimbare vibrațională masivă, care se apropia foarte repede. Aceasta temă a fost nucleul a ceea ce aveam să învăț – să-mi reamintesc, de fapt – așa că, mi-am numit prima carte, scrisă în 1990, care trata acest subiect, „Vibrațiile adevărului” (Truth Vibrations). Mi s-a spus că aceste vibrații ale adevărului – o accelerare energetică – va trezi un număr mare de oameni din starea de amnezie a întregii lor vieți, aducând la suprafață tot ceea ce fusese ascuns.

Când am aflat aceste lucruri, acum două decenii, nu exista nicio dovadă a trezirii umanității și nici a faptului că ceea ce este ascuns va începe să se manifeste, dar uitați-vă cum stau lucrurile astăzi. Trezirea se extinde în ritm accelerat. Oamenii încep să vadă lumea și pe ei înșiși într-un fel nou, dintr-o perspectivă mai largă, iar ceea ce era ascuns iese la lumină cu fiecare zi. Revelarea a ceea ce este ascuns este chiar baza lucrărilor mele de când „ei” au început să-mi facă accesibile, prin diverse metode și situații, cele mai șocante informații.
Știu că deocamdată, majoritatea oamenilor nu sunt încă prea afectați de Vibrațiile Adevărului –  acest fenomen depinzând de densitatea câmpului energetic al fiecăruia, de profunzimea „comei” în care se află sau de gradul de deschidere al minții. Dar chiar și persoanele care la un moment dat au fost în mod serios fermecate și hipnotizate de Sistemul de Control, acum trec prin efectul „Frumoasei din pădurea adormită”. Mințile lor încep să se deschidă, ușor sau brusc. Am întâlnit oameni a căror minte s-a deschis rapid, într-un timp foarte scurt. 
Cei mai mulți dintre ei nu pot înțelege de ce văd viața și realitatea într-un mod atât de diferit, dar ceea ce au făcut a fost să-și deschidă mintea spre o conștiința mai amplă, modificându-și astfel punctul de observație. După cum spunea Robin Williams în filmul „Cercul poeților dispăruți” (The Dead Poets’ Society):
„M-am urcat la această catedră ca să-mi amintesc că noi, în mod con
stant, trebuie să ne uităm la lucruri în moduri diferite. Iată, de aici, lumea se vede într-un mod cu totul diferit”. Așa este, totul arată altfel atunci când ești atins de Vibrațiile Adevărului. Astăzi, îi văd așa de clar pe cei care sunt conectați la noile vibrații și pe cei care încă sunt încâlciți în cele vechi. Aceasta este despărțirea drumurilor, răscrucea de drum despre care vorbeam. Imensa ironie în toate acestea este că eu cunosc oameni care sunt total controlați de vibrația veche – Sistemul de Control – în timp ce vorbesc neîncetat de „
iubire” și „lumină”. Ei spun lucruri de genul: „eu îi iubesc pe toți” și „oamenii trebuie să se trezească”. Cuvinte frumoase, fără acțiune, ale unor minți închise în cutii.

Ei cred că se trezesc (mai bine zis „sunt treziți”) la noua vibrație, când de fapt ei sunt expresia unor scântei ale vechiului, care va dispărea definitiv în următorii câțiva ani. Văd oameni vorbind despre iubire, în timp ce sunt total nesinceri și interesați;
vorbesc despre generozitate și iubire față de toți, când de fapt Eu, Eu, Eu este singur joc pe care-l joacă. Vibrațiile Adevărului nu sunt doar vorbe goale, ele înseamnă „a fi” și „a face”. A condamna sistemul și apoi a-l folosi în scopuri personale când îți convine ție, nu înseamnă Vibrațiile Adevărului, ci o înșelătorie.

Vibrațiile Adevărului aduc la suprafață tot ceea ce a fost ascuns, și astfel, falsele personalități care se ascund în spatele „iubirii” și „luminii” în timp ce servesc Sistemul de Control se vor trezi în fața realității atunci când vălul, dintr-o dată, se va ridica.
 
Sintagma „fapte, nu vorbe” nu a fost niciodată mai potrivită ca în zilele noastre. Pentru o vreme, va părea că Sistemul de Control își urmează agenda diabolică practic fără niciun obstacol, dar aceasta va fi doar o percepție falsă. În realitatea nevăzută se petrece o adevărată revoluție energetică, iar barajul care pare atât de solid deja începe să se crape. Luna viitoare voi împlini 58 de ani și iată, bine intrat în viață, Sistemul de Control începe să se prăbușească.

Vom fi martorii unor ani strașnici în viitorul apropiat. A trecut timpul stăvilarelor sau al baricadelor făcute de mâna omului. Să acoperim
baricadele cu iarbă proaspătă. A venit momentul să alergăm drept înainte, spre cunoașterea a cine suntem, ce suntem și unde suntem. Când vom ajunge la capăt, vom descoperi nu numai că lumea fizică este o iluzie, ci și că Sistemul de Control este o iluzie. „Puterea” acestui sistem nu este altceva decât puterea noastrăpe care am cedat-o prin ignoranță și manipulare.  
 
Vibrațiile Adevărului vor pune capăt acestei situații și, odată cu aceasta, vor pune capăt erei controlului în masă al umanității.
 
 

The David Icke Newsletter, March 28th 2010
http://thefreepenguin.nl/DavidIckeNewsletters/The%20Truth%20Vibrations%20...%20Will%20End%20The%20Control%20System%20-%20David%20Icke%20Website.pdf
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com