Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

sâmbătă, 20 aprilie 2013

"Chiar si Trupele se trezesc"

"Chiar si Trupele se trezesc" un montaj de David Icke în care un soldat vorbeste cu privire la practicile fasciste ale razboaielor unde sunt trimisi ... toate pentru obtinea de profit cu nerusinare. Aceasta situatia este un dezechilibru si are loc cu marea indiferenta a oamenilor care sa faciliteaza economia de razboi, cei care fondeaza impozite si, astfel, bugetele de aparare, SUA, toate din SUA.

"Trebuie sa ne schimbam ... pentru o schimbare, Obama sta ca o papusica, folosind ca justificare, dar care face exact opusul."

"Ni s-a spus ca ne luptam cu teroristi; 
Realul terorist eram EU si terorismul real este aceasta ocupatie"

"Puterea lor consta numai în capacitatea lor de a ne convinge ca razboiul, asuprirea si exploatarea acestora este în interesul nostru. Ei înteleg ca bunastarea lor este dependenta de abilitatea lor sa convinga clasa muncitoare: sa moara, sa controleze piata altei tari, si sa ne convinga pe noi sa ucidem si sa murim."


Trupele se Trezesc [David Icke] de lavuilonam


sursa
http://dezvatatorul.blogspot.com/2010/08/clipul-zilei-david-icke-trupele-se.html
 
Why We Fight? (2005)
De ce luptam?

Aceasta este o întrebare pe care orice patriot sau mercenar aflat pe orice front de lupta în lumea asta, ar trebui sa şi-o puna sau mai bine zis, pentru cine luptam şi cine are de câştigat din asta?
Astazi va prezentam un film documentar de lung metraj si un filmulet suplimentar care vine intr-o completare fericita la acest film.
 Iata ce scrie cineva despre documentarul "Why we fight" :
"Se poate sa fi fost simbolul conformismului si-al marginirii postbelice, dar Dwight D. Eisenhower a fost in mod cert un iconoclast, un vizionar si persoana care a prevestit viitorul Noii Ordini Mondiale. Dupa ce si-a terminat mandatul, Eisenhower a emis un aspru si aplicat avertisment cu privire la “complexul industrial militar” pe atunci in plina dezvoltare, prevestind cu o precizie de rau augur, starea lumii in anul 2004, caracterizata de un incestuos melanj al preocuparilor politice, economice si de aparare in Statele Unite. " - 
 
 
 

DOWNLOAD RAPID
 
Pentru o mai buna informare in acest sens va rugam sa vizionati si documentarul :
WAR MADE EASY - - How Presidents and Pundits Keep Spinning Us To Death (2007)
 
 

David Vaughan Icke (născut 29 aprilie 1952) este un scriitor și orator britanic care din 1990 s-a devotat cercetării a "cine sau ce controlează cu adevărat lumea". Un fost jucător profesionist de fotbal, reporter, prezentator de televiziune și vorbitor pentru Green Party, este autorul a peste 20 de cărți care-i prezintă părerile.
Pretinde că a dezvoltat o viziune politică și morală care combină spiritualismul cu ceea ce a descris ca fiind tendințele totalitare ale lumii moderne, o poziție care a fost descrisă ca "conspirationism new age".


Esența teoriilor lui David Icke este că lumea e condusă de un grup secret cunoscut ca "Elita Globală" sau "Illuminati", care e o minoritate legată de Protocoalele Înțelepților Sionului, scriere dovedită a fi o farsă anti-semită, dar care crede că e adevărată. În 1999 a publicat cartea Cel mai mare Secret ( The Biggest Secret, apărută în română la editura Daksha) unde scria că Illuminati erau o rasă de umanoizi reptilieni numiți "Frăția Babiloniană" (pentru că au fost preaslăviți în Babilonul antic, de unde provin și cele mai multe familii reptiliene) și că multe figuri proeminente din politică, divertisment, banking etc. sunt reptilieni sub formă umană (mai exact hibrizi între reptilieni și oameni, care își pot schimba forma).

Conform Political Research Associates, teoriile lui Icke au atras o audiență substanțială în Canada. Într-un turneu de acolo din Octombrie 1999 a primit ovații de la studenții din University of Toronto după o conferință de patru ore, dar cărțile lui au fost scoase de pe rafturile din Indigo Books datorită protestelor Congresului Evreu Canadian. Icke și turneul canadian au fost subiectul Canalului 4 britanic.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com