Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 22 mai 2013

Un paronormal cu grad de General - Albert Ignatenko

"... pentru a căpăta putere, trebuie să te supui legii forţelor universale şi să fii pătruns de conştiinţa că ele sunt ale tale"  - Rabindranat Tagore

Albert Ignatenko este membru activ al Societatii psihologilor de pe lânga Prezidiul Academiei de Stiinte a URSS, Presedintele Centrului International de Psihoenergosugestie, Presedintele Asociatiei extrasensorilor ucraineni.
Albert Ignatenko este întradevar o personalitate unica, nu stiu daca mai exista vreun om în lume care sa stapaneasca zeci de capacitati fenomenale, începând cu memoria si terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologici si psihoenergiei.
Nu întâmplator fenomenul Ignatenko a atras atentia multor oameni de stiinta, atât din tara noastra cât si din strainatate.
La inceputul anilor ’90, cunoscutul parapsiholog ucrainean, Albert Ignatenko, se lauda cui voia sa-l asculte ca, varsta biologica a organismului sau era cu 20 de ani mai mica decat cea mentionata in actele sale de identitate.
Ca argument suprem, arata parul sau pana-corbului, in care nu gaseai un fir carunt.
Relatia lui Albert Ignatenko  cu marinarul Basescu la Anvers, si continuarea relatiei pina in octombrie 2004, cind Ignatenko a petrecut mai multe saptamani la sediul PD, in Modorgan, inclusiv in ziua caderii formidabile a lui Teodor Stolojan.
Ignatenko este cunoscut ca o mare autoritate, cu puteri deosebite de a ridica si scadea pulsul unei persoane de la mare distanta.
Albert Ignatenko, a demonstrat pe scena fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziuni si sugestiei mentale fara folosirea hipnozei.
Munca stiintifica concentrata în domeniul sugestologiei plus activitatea practica uriasa i-au permis lui A. Ignatenko sa formeze o noua directie în practica mondiala — psihoenergosugestia.
Studiul parapsihologiei are suport teoretic în: demonstrarea posibilitatii existentei si chiar a obtinerii unor viteze supraluminice, ipoteza care a stat la baza teoriei tahionilor.
Aceasta se bazeaza pe dezvoltarile matematice si este necontradictorie în raport cu teoria relativitatii einsteiniene; ofera suportul teoretic al posibilitatii perceptiei – în acelasi moment temporal – a trecutului, prezentului si viitorului.
Observatiile de astrofizica ale lui Kozirev din anii ’60 au aratat de asemenea ca in acelasi moment temporal, se poate observa pozitia trecuta, prezenta si viitoare a unei formatii cosmice.

Dintr-un motiv oarecare, se considera ca sanatatea ne este data pentru toata viata. Insa, cu timpul neavand grija de ea, o pierdem. Odata cu varsta, incepem sa ne imbolnavim. Ne plangem de curent, de starea proasta a ecologiei, de activitatea solara, de presiune si de multe altele.
Pe parcursul intregii vieti lucram mult, castigam bani multi, acumulam bunuri materiale (masini, apartamente, iahturi etc.) si nu acordam atentie faptului ca ne pierdem sanatatea, cea mai de pret resursa a organismului nostru.
Oare o stare materiala buna ne poate aduce bucurie, daca nu suntem sanatosi si nu avem posibilitatea de a duce un mod de viata activ? 
Raspunsul este evident: NU!
POATE CA ARE SENS SA NE GANDIM LA ACEST LUCRU SI SA INVESTIM RATIONAL IN DOBANDIREA UNEI SANATATI DEPLINE, A TINERETII VESNICE SI A UNEI LONGEVITATI ACTIVE ?

Scoala stiintifica a profesorului A.Ignatenko
“Matricea puterii gandului”,
“Pregatirea omului mileniului trei”

Seminarele conduse de Albert Ignatenko – doctor in filozofie, biologie, in medicina psiho-informationala, titular al Academiei Internationale si Europene de Informatizare (membru asociat al ONU), profesor la catedra de psihoinformatiologie a Universitatii Internationale de Stiinte Fundamentale (reteaua educationala Oxford), presedintele Ligii Internationale Cosmo-Umaniste, adjunct al presedintelui Comitetului International Anti-criminalitate si Anti-terorism.
Pentru prima data in practica pedagogica, psihologica, politologica, medicala si sportiva la nivel mondial profesorul A.Ignatenko a formulat, utilizat si introdus o abordare stiintifica complexa de dezvoltare si utilizare a rezervelor capacitatilor omului, noua din punct de vedere calitativ. Pentru realizarea tuturor acestor programe inportante pentru viata, omul utilizeaza 1,5-3% din intregul potential al organismului sau. Restul 97-98% nu este utilizat in realizarea tuturor programelor. Noul model de gandire pe care il primiti la seminare va permite sa utilizati potentialul D-voastra de 100%, in acelasi timp sa cresteti viteza de realizare a tuturor programelor importante din viata si sa obtineti o multime de tipuri de energii pentru a fi sanatosi, longevivi, a avea o viata plina de success. 

Noul complex de gandire permite actionarea simultana a potentialului de 100% a omului si, prin intermediul matricei (analog al Universului), cresterea la 200% si mai mult a acestuia.

Academicianul Albert Ignatenko sustine ca orice om poate deveni un fenomen. Japonezii spun ca el indeplineste o anumita misiune pe Pamant. Ungurii cred ca este regele parafenomenelor. Important nu este ce poate Ignatenko. Extraordinar este ce obtine de la oamenii obisnuiti.
Veti afla ca posibilitatile voastre sunt nelimitate. Ca puteti fi ca el, daca va doriti.

Albert Ignatenko la Ora de veghe, intr-o editie speciala realizata de Nicoleta Savin.Surse
http://www.albertignatenko.org/
http://www.professor-ignatenko.com/en/
http://www.vedeteblog.com/2013/01/albert-ignatenko-biografia.html#axzz2TWyARmoW

A.G. Spirin, membru-corespondent al Academiei de Ştiinţe a URSS: "După părerea mea,A. Ignatenko posedă o capacitate neobişnuita, la un nivel foarte înalt, de acţiune energoinformaţională la distanţă asupra oamenilor şi de receptare a informaţiei pe canale neobişnuite de legătură, ceea ce prezintă un mare interes pentru ştiinţa care cercetează posibilităţile fenomenale ale omului".
N. E. Fedorenko, doctor emerit, profesor de filozofie naturală, Membru al Academiei de parapsihologic şi medicină a SUA:"... Ştiinţa de a pătrunde adânc în starea psihică a omului,căutarea şi determinarea metodelor psihologice necesare de acţiune asupra acestuia, simţul măsuriiîn toate, uimeşte, subjugă şi convinge de faptul că în faţa noastră se află maestrul unui gencomplex de artă".
L .A. Lepihova, doctor în ştiinţe medicale, director adjunct al Institutului de Cercetări Psihologice din Kiev: "Particularităţile psihofizice naturale ale personalităţii lui A. Ignatenko i-au permis ca în procesul exersării să-şi dezvolte o serie de capacităţi, care pot fi recunoscute cafenomenale. Din rândul acestora fac parte, înainte de toate, o memorie figurativă bine dezvoltată şio sensibilitate ideomotorică puternică... El poate corecta percepţia lumii, comportamentul omuluişi poate chiar trezi la viaţa capacităţile sale adormite..."
A.V. Jajnov, şeful laboratorului de lucrări sociologice şi psihologice al InstitutuluiPedagogic din Nikolaev:"Am lucrat mulţi ani cu somităţi, precum Messing şi Kuni. Mai târziu, avenit în laboratorul nostru Albert Ignatenko, cu care am realizat o serie de lucrări ştiinţifice.Indiscutabil, nivelul posibilităţilor lui Ignatenko este mult superior..."De peste 25 de ani Albert Ignatenko îmbină cu succes activitatea ştiinţifică cu cea scenică.Parapsihologia a fost socotită la noi mulţi ani o ştiinţă falsă, fenomenele paranormale au fostnegate şi a fost necesar un curaj deosebit al savanţilor, cercetătorilor, care s-au ocupat de aceste probleme şi un mare talent al unor experimentatori precum Ignatenko, care au demonstrat pe scenăfenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziuni şi sugestiei mentale fără folosirea hipnozei. Munca ştiinţifică concentrată în domeniul sugestologiei plus activitatea practică uriaşă i-au permis lui A. Ignatenko să formeze o nouă direcţie în practica mondială — psihoenergosugestia.
Această direcţie este analizată detaliat în cartea sa, iar în viaţă ea este aplicată cu succes de către elevii şi discipolii primului psihoenergosugestolog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com