Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 6 iulie 2013

INNER WORLDS, OUTER WORLDS - LUMI INTERIOARE, LUMI EXTERIOARE (2012)

„Inner Worlds a fost creat de producătorul de filme canadian, muzician și profesor de meditație Daniel Schmidt.
Filmul poate fi descris ca reflexia externă a propriei lui aventuri în meditație. Pe măsură ce Daniel a ajuns prin meditație la diverse înțelegeri și a realizat că aceste înțelegeri au fost descoperite mereu și mereu în tradițiile spirituale din jurul lumii și că toate acele tradiții împart o fundație comună. El a realizat că această experiență de esență este cea care ne conectează nu numai cu misterioasa sursa a întregii creații ci și unii cu alții. 
Împreună cu soția lui Eva, Daniel locuiește în prezent într-o casă din bușteni ascunsă departe într-o pădure de pini înalți din Ontario, Canada. În acest loc frumos ei dețin un centru de yoga și meditație numit Breathe True Yoga www.breathetrue.com.
Daniel a studiat meditații din tradițiile budiste, taoiste, tradițiile yoghine din India și de asemenea alte tradiții mistice din diverse culturi și a ajuns să predea în felul lui îndreptând astfel oamenii către propria lor înțelepciune și cunoaștere interioară.  „Meditația nu este chiar așa de mult o tehnică ce trebuie stăpânită ci mai mult o reorientare către inimă; un act necondiționat de iubire și abandon în misterul și nemișcarea din miezul ființei noastre.”  Daniel a avut dintotdeauna o puternică legătură cu sunetul și muzica. El a fost un compozitor pentru mai mult de 20 de ani având o bibliotecă mare cu muzică din toate genurile  și stilurile, și este președintele și CEO al REM Publishing Ltd. Muzica nu este ceva ce trebuie înțeleasă doar cu sistemul auditiv. Natura vibratorie a Universului este înțeleasă când recunoaștem că totul este muzică.
Eva predă  chackra yoga, hatha yoga, meditația și vindecarea prin arte expresive. Ea a integrat tradițiile yoghine din jurul lumii și a participat la Centrul de Yoga Piramidă din Thailanda pentru un antrenament yoga prelungit. Eva este o vindecătoare prin sunet, artistă și a fost o puternică forță creativă în camera de editare a documentarului pe măsură ce era creat. Împreună Dan și Eva erau ca Shiva și Shakti ce au născut acest film în lume. 
A devenit clar în timpul creării filmului că acesta trebuie să fie oferit gratuit pentru beneficiul tuturor ființelor. În tradițiile antice, adevărul sau „dharma” a fost întotdeauna predat gratuit și niciodată pentru propriul câștig sau profit, pentru a păstra puritatea învățăturilor. Convingerea Evei și a lui Daniel este că pentru a-ți trezi sufletul adevărat, cineva trebuie să trezească întreaga lume.
  Daniel și Eva au pornit inițiativa Awaken the World (Trezind lumea) awakentheworld.com pentru a readuce cunoașterea antică înapoi pe Pământ și astfel să restaureze echilibrul și armonia pe planetă.
Traducerea si adaptarea de aici: http://www.innerworldsmovie.com

VEZI AICI CELE 4 EPISOADE, TRADUSE:

Inner Worlds, Outer Worlds – Part 1 – Akasha  
Inner Worlds, Outer Worlds – Part 2 – Spirala
Inner Worlds, Outer Worlds – Part 3 – Șarpele și Lotusul
Inner Worlds, Outer Worlds – Part 4 – Dincolo de gândire 


FILMUL ESTE OPEN SOURCE, DAR DACA SIMTITI CA V-A FOST DE FOLOS PUTETI DONA ORICE SUMA PRODUCATORILOR, AICI
Multumim traducatorului  Dan Preda pentru traduceri
De asemenea mulțumim Cristian L. că ne-ai adus la cunoștință acest film.
Daca subtitrarea nu porneste automat apasati CC. Daca doriti sa mariti dimensiunea subtitrarii apasati + . Daca apasati pe CC si apoi selectati Setari, puteti modifica si culoarea.
DOWNLOAD RAPID 
(toate cele 4 părți in calitate HD)  
 sursa

LUMI INTERIOARE, LUMI EXTERIOARERelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com