Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 15 noiembrie 2013

Diferența între evrei și români

Este evident faptul că evreii sunt mai avansați în multe aspecte ale vieții, cum ar fi ingineria, muzica, știința și - cel mai evident - în mediul de afaceri; aproape 70 % din comerțul mondial este deținut de evrei, cum ar fi cosmeticele, moda, produsele alimentare, armament, hoteluri, industria filmului (Hollywood și altele) etc.

Este aceasta o coincidență sau este ceva făcut în mod rațional?

Să le comparăm alimentația, cultura, religia, pregătirea inițială a sarcinii etc. cu obiceiurile altor nații (vezi românii)

- În Israel , primul lucru pe care l-am observat este că mama însărcinată cântă mereu și încearcă să rezolve, cât mai des, probleme de matematică, împreună cu soțul. Am fost foarte surprins să văd că viitoarea mamă purta mereu cărți de matematică și uneori, chiar mă ajuta în rezolvarea unor probleme.

La întrebarea: "Faci asta pentru copilul din tine?", ea mi-a raspuns: "Da, pentru a instrui copilul încă din burtă, numai asa va fi un geniu mai târziu."
Până se va naște copilul, problema de matematica va fi rezolvată...

Un alt lucru pe care l-am observat - este vorba despre mâncare.
Viitoarei mame îi place să mănânce migdale și curmale cu lapte, salate amestecate cu migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă, cum ar fi nucile.

Pentru masa de prânz - pâine și pește fără cap. Există convingerea că peștele este bun pentru dezvoltarea creierului, dar capul peștelui este nociv pentru creier. Și de asemenea, este o cultură a evreilor ca mamele gravide să consume ulei de ficat de cod.
De câte ori am fost invitat la masă, am observat că, evreii, în momentul în care mănâncă pește (carne sau file), nu consumă și carne animală. În credința lor, carnea de animal și peștele, consumate împreună, nu vor da niciun beneficiu pentru corpul nostru.

Deasemenea, ei mănâncă întotdeauna fructe înainte de masa principală. În convingerea lor, dacă mănânci mai întâi masa principala (cu pâine sau orez), apoi - fructele, te vei simți somnoros și îți va fi greu să înțelegi orice lecție care ți se va preda la școală. Modul de alimentatie a copilului este întotdeauna sub îndrumarea părinților, în primul rând, se consumă salata de fructe cu migdale, urmată de ulei de ficat de cod.

În Israel, fumatul este tabu. În cazul în care sunteți invitatul lor, nu încercați să aprindeți o țigară în casă, vă vor cere politicos să mergeți afară pentru a fuma. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea din Israel, nicotina distruge celule din creier și afectează genele și ADN-ul, lucru ce poate avea ca efect generarea unui idiot.
Deci, fumatori, vă rugăm să luați notă!

Din ceea ce am văzut, cei mai mulți dintre copii evrei stiu cel putin 3 limbi: ebraica, araba si engleza.
Încă din copilarie ei vor învăța să cânte la pian sau la vioară, acest lucru fiind absolut necesar.

Există convingerea că această practică crește IQ-ul unui copil și va face din el un geniu. După constatările oamenilor de știință, vibratia muzicii stimulează creierul și acesta ar fi motivul pentru care există o mulțime de genii printre evrei ...

Încă din clasa I, copiilor li se va preda matematică cu trimitere la afaceri și subiecte de știință care le fac plăcere...

Copii evrei sunt, de asemenea, implicați în atletism sau în sporturi cum ar fi tras cu arcul sau tirul cu arma (cu aer comprimat).

Aceasta, deoarece se crede că tirul ar face creierul mult mai axat pe decizii și precizie.

În liceu, elevii sunt îndemnați să studieze științele, să creeze produse, să se implice în tot felul de proiecte, chiar dacă unele arata ca fiind foarte amuzante sau chiar inutile. Dar, toată atenția este acordată, într-un mod cât se poate de serios, când este vorba de știință aplicată, medicină sau inginerie.

Această cutumă este introdusă și în instituțiile de învățământ superior politehnic si universități.

În facultațile cu profil economic se dă multă libertate imaginației, așa că, în ultimul an de facultate, studenții trebuie să facă un proiect și practic, ei pot trece doar în cazul în care grupul lor (aproximativ 10 studenti într-un grup) poate face profit de cel puțin un milion USD. Nu fiți surprinși, asta este realitatea, iată de ce jumătate din numărul afacerilor din lume este deținut de evrei. Cele mai recente produse ale firmei Levis, au fost proiectate în cadrul Universității din Israel, la Facultatea de afaceri și de moda.

I-ați văzut cum se roagă, ei dau mereu din cap, au înțeles că această acțiune va stimula și va oferi mai mult oxigen creierului.

Uitați-vă la japonezi care, întotdeauna își înclină capetele, conform tradiției, le place sushi (pește proaspăt), majoritatea dintre ei sunt inteligenți, o fi aceasta o coincidență ?

În New York, centrul comercial al evreilor din SUA, comunitatea se axează pe căutarea și ajutorarea acelor evrei care au o idee benefică, comitetul oamenilor de afaceri evrei oferind împrumut, fără dobândă, pentru a asigura dezvoltarea unor afaceri prospere. Datorită acestui fapt, Starbucks, Dell Computer, Coca-Cola, DKNY, Oracle, Levis, Dunkin Donut, filme de la Hollywood și sute de alte companii au fost sub sponsorizarea lor.

Absolvenții evrei de la Facultatea de Medicină din New York, au fost încurajați să apeleze la ei, lucru care le-a permis practicarea medicinei private, cu acest împrumut fără dobândă. Acum, știu de ce cele mai multe spitale din New York și California duc, dintotdeauna, lipsă de medici specialiști.

În teoria mea, eu nu mă ating de religie sau rasă.
Întrebarea pe care o pun este:
Am putea să producem generații inteligente, urmând practica evreilor?


Comparația cu românii o pot face cititorii .Un studiu efectuat de Dr. Stephen Carr Leon -USA
http://www.bubblews.com/news/49312-why-jews-are-so-smart-a-must-read-article-from-dr-stephan-carr-leon-us
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com