Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 21 decembrie 2013

3 zile pana la Craciun - SA NU NE UITAM EROII SI ISTORIAhttp://documentare.digitalarena.ro/ - cea mai mare colectie de documentare online.

Moartea Ceausestilor - 3 zile pana la Craciun

“Filmul are meritul de a ne arăta doi bătrânei lipsiţi de putere la foarte scurt timp după ce au avut toată puterea.”
Filmul este ecranizarea volumului „Sfârşitul Ceauşeştilor”, al lui Grigore Cartianu, apărut în 2010, şi aduce în atenţia opiniei publice evenimentele cruciale din decembrie 1989.
“Moartea Ceaușeștilor” demontează o minciună istorică, şi anume că în perioada 22-25 decembrie, Nicolae Ceauşescu coordona forţe oculte, celebrii terorişti, cu scopul de a reveni la cârma ţării.
Însă, conform mărturiilor personajelor-cheie de la Târgovişte, ale ofiţerilor care-i păzeau pe soţii Ceauşescu, aceştia erau doi bătrânei decuplaţi complet de putere.Doi prizonieri care nu aveau nici măcar dreptul de a merge la toaletă, fiind obligaţi să-şi facă nevoile într-o oală de noapte improvizată, în camera care le era şi dormitor.
Şi atunci, dacă teroriştii nu erau «ai lor», ai cui erau? La ordinul cui trăgeau, în numele cui omorau? Cine întreţinea isteria şi minciuna?
Datorită filmului, aceste întrebări devin retorice, răspunsurile conturându-se mai clar după fiecare secvenţă.
Mai mult, declara Grigore Cartianu “filmul are meritul de a ne arăta doi bătrânei lipsiţi de putere la foarte scurt timp după ce au avut toată puterea“.

(Aviz amatorilor n.m.)

Articol original: Moartea Ceaușeștilor - 3 zile până la Crăciun (2012) - Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Documentare Online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com