Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 19 decembrie 2013

Nelson Mandela - omagiu

Nelson Mandela a fost și va rămâne un om incredibil, care a inspirat milioane de oameni prin cuvintele și acțiunile sale. 
 Acum din păcate, s-a stins din viața, la vârsta de 95 de ani.
Să-i sărbătorim existența împărătășind cu tine cele 20 de citate care sper că tă vor inspira:


1. “Tot timpul pare greu până când ajung să-l finalizezi.”
2. “Nu are sens te mulțumești cu o viață mai puțin prosperă decât ceea ce poți avea.”
3. “Dacă nu ne schimbăm, nu creștem. Dacă nu creștem, nu trăim.”
4. “Pentru a fi liber nu este suficient să te eliberezi de lanţuri, trebuie să respecţi şi susţii şi libertatea altora”.
5. “Nimeni nu se naşte urând alte persoane pentru culoarea pielii lor sau pentru religia lor. Oamenii trebuie să înveţe să urască, iar dacă pot învăţa ura, pot învăţa şi iubirea, care este un sentiment mai apropiat de inima omului”.
6. “Curajos este nu cel ce nu are frică, ci acela care ştie să-şi învingă frica sa.”.
7. “Când am ieşit pe uşa care mă purta spre libertate, am ştiut că dacă nu las ura şi amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare”.
8. “Să elimini sărăcia nu este un act de caritate, ci un act de dreptate. Ca şi sclavia sau apartheidul, sărăcia nu este o stare naturală. Este provocată de om şi poate fi eradicată de acţiunile oamenilor”.
9. “Se spune că nu cunoşti cu adevărat o naţiune, până nu ai stat într-una din închisorile ei. O naţiune nu ar trebui să fie judecată după cei mai sus-puşi cetăţeni ai ei, ci după cei mai umili”.
10. “Uneori ne întrebăm cine sunt eu ca să fiu strălucitor, superb, frumos, talentat, fabulos? De fapt, cine eşti tu ca să nu fii”?
11. “Nimic nu este alb sau negru”.
12. “Cunoaşte-ţi duşmanul şi află care este sportul lui preferat”.
13. “Le datorăm copiilor noştri, cei mai vulnerabili cetăţeni ai oricăriei societăţi, o viaţă lipsită de violenţă şi teamă”.
14. “Dacă vrei să faci pace cu duşmanul tău, trebuie să lucrezi cu el. Atunci va deveni partenerul tău.”
15. “Teama noastră cea mai mare nu este că nu suntem la înălţimea unei situaţii. Cea mai mare teamă a noastră este că suntem cumplit de puternici. De lumina noastră ne temem, nu de întuneric.”
16. “Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.”
17. “Că ai căzut nu are nicio importanţă, deoarece numai modul în care te ridici contează.”
18. “Nimic nu e mai interesant decât să te întorci într-un loc unde nimic nu s-a schimbat, doar ca să vezi cât de mult te-ai schimbat tu.”
19. “Dacă îi vorbeşti unui om într-o limbă pe care o înţelege, cuvintele tale vor ajunge la mintea lui. Dacă îi vorbeşti în propria lui limbă, cuvintele ajung la inima lui.”
20. “Când oamenii sunt hotărâți, pot obține orice!”





http://crististefan.com/citate-nelson-mandela/#more-3625

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com