Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 16 ianuarie 2014

"Mai există un singur lucru pe care mi l-aș dori: să încerc să dobândesc pacea." - Ariel Sharon, „El îi va înălța pe oameni și va dovedi cum cuvântul și legea Sa sunt adevărate." - Rabinul Yitzhak Kaduri

Ariel Sharon a murit, sâmbătă, 11.01.2014, la vârsta de 85 de ani. Fostul premier israelian era internat la clinica Sheba, iar starea lui de sănătate se înrăutățise în ultimele zile.
Poate cel mai bun epitaf la despărțirea de acest personaj titanic îl constituie chiar câteva dintre cuvintele sale, rostite cu doi ani înainte de a intra în îndelungul repaus dinaintea morții: 
„Am văzut totul. Am întâlnit regii, reginele și președinții. Am înconjurat întreg pământul. Mai există un singur lucru pe care mi l-aș dori: să încerc să dobândesc pacea.”
„Regele Israelului” și „Leul lui Dumnezeu” sunt supranume pe care Ariel Sharon (născut Scheinermann, pe 26 februarie 1928) și le-a dobândit pe câmpul de luptă, mai ales după operațiunile tactice de geniu în cadrul „Războiului de șase zile” (1967) și în cel „de Yom Kippur” (1973), ambele împotriva acelorași coaliții ale vecinilor arabi, respectiv Egipt, Siria și Iordania, ambele soldate cu victorii legendare ale Israelului.
Viața sa de legendă, militară și politică – un șir de momente glorioase umbrite deseori de controverse -, nu ar fi completă dacă nu am aminti și unul dintre cele mai interesante episoade care are două personaje centrale: pe veneratul Rabin Ițak Kaduri și pe Ariel Sharon însuși. Foarte pe scurt, este vorba despre momentul când „tsadik” (sfântul) Kaduri de Ierusalim, părinte spiritual al Israelului, a dezvăluit ucenicilor săi că a avut o viziune a lui Mesia, dar că acesta nu se va arătă lumii a doua oară decât după moartea premierului Ariel Sharon.
La două luni după profeție, Ariel Sharon a intrat în comă. La 24 de zile după acest moment de cumpănă, rabinul Kaduri (în vârstă de 108 ani; foto final) s-a stins. 300.000 de credincioși au asistat la înmormântarea sa. La un an după moarte, conform indicațiilor sale testamentare, a fost deschis un document în care el consemnase identitatea lui Messia: Yahve, adică Iisus. Mulți preferă să considere mărturia scrisă a lui Kaduri un fals – deși autenticitatea sa grafologică a fost confirmată -, dar nu puțini sunt aceia care, dincolo de durerea pierderii lui Ariel Sharon, trăiesc și emoția urmărilor prorocite.

In aprilie 2007, 3 ani in urma, ziarul Israel Today  scrie acest titlu nemaipomenit:
Rabin descopera numele lui Mesia” Rabinul Yitzhak Kaduri a fost foarte cunoscut pentru memoria fotografica si memorizarea Bibliei, Talmudului, Rashi si a altor scrieri iudaice. A fost un profesor si un maestru cunoscut al seminarului  Nahalat Yitzhak Yeshiva.  A cunoscut inţelepţii evrei şi celebritaţi ale secolului trecut şi rabinii care au trait in Ţara Sfânta şi a pastrat credinţa in viaţa inainte ca statul Israel sa se fi nascut.
Kaduri a fost nu numai foarte stimat din cauza vârstei sale de 108. El a fost carismatic şi inţelept, şi rabinii şefi se uitau la el ca la un Tsadik, un om neprihanit sau sfânt. El dadea sfaturi şi binecuvântari tuturor celor care ii cereau. Mii de oameni l-au vizitat pentru a cere sfatul sau vindecarea. Adepţii sai vorbesc de multe miracole şi elevii sai spun ca el a prezis multe dezastre.
   Cu cateva luni inainte ca el sa moara la varsta de 108 ani si-a surprins adeptii spunandu-le ca L-a intalnit personal pe Mesia. El a scris numele lui Mesia intr-o nota, a declarat el.  Website-ul lui oficial mentioneaza notita cu Mesia. David Kaduri, fiul lui de 80 ani a confirmat ca tatal lui in ultimii ani a vorbit si a visat in  exclusivitate despre Mesia si venirea Lui: “L-a intalnit pe Mesia intr-o viziune” a spus el. “ne-a spus ca va veni foarte curand”
   Kaduri a dat un mesaj in sinagoga sa la sarbatoarea Yom Kippur, Ziua Ispaşirii, de predare cum sa recunoasca Mesia. El a menţionat, de asemenea, ca Mesia va aparea in Israel dupa moartea lui Ariel Sharon.
     Inainte sa moara acest invatator al Israelului a scris numele lui Mesia intr-o scurta notita pe care a cerut-o sa nu fie deschisa un an de zile. Un an mai tarziu notita a fost deschisa in 2007. Cand a fost deschisa s-au putut citi urmatoarele:
”Cu privire la abrevierea numelui mesianic, El va ridica oamenii si va dovedi ca legea si cuvantul sau sunt valide”. sau
„El îi va înălța pe oameni și va dovedi cum cuvântul și legea Sa sunt adevărate."
   Propozitia in ebraica cu numele ascuns al lui Mesia este aceasta:
 “Yarim Ha’am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim”.
 Acronimul acelei propozitii este abrevierea despre care Kaduri vorbea sau prima litera a fiecarui cuvant formand numele Iisus sau Yehoshua sau Yeshua.
   Cand numele Yehoshua a aparut in mesajul lui Kaduri, evreii ultra-ortodocsi ai seminarului Yitzak Yeshiva din Ierusalim au sustinut ca stapanul lor nu a lasat solutia exacta pentru decodarea numelui lui Mesia.
   Revelaţia a primit puţina acoperire in mass-media israeliana. Numai site-urile News First Class (NFC) şi Kaduri.net menţioneaza nota despre Mesia, insistând ca a  fost autentica.
   Israel Today a vorbit cu doi dintre adepţii lui Kaduri, in Ierusalim, care au recunoscut ca nota a fost autentica, dar foarte derutanta pentru adepţii lui, de asemenea. “Nu avem nici o idee cum rabinul a ajuns la acest nume al lui Mesia,”  a spus unul dintre ei.
   Eu stiu asta: Raspunsul pentru identitatea lui Mesia ca fiind Iisus presupus a fi dat lui Kaduri este absolut adevarat. Deci aceasta a fost revelat lui Kaduri de catre Iisus Insusi care i-a aparut lui Kaduri tot asa cum Iisus i-a aparut evreului Saul in drumul sau spre Damasc cu 2000 de ani in urma.
   Este cutremurator cum liderul invatator al Israelului pina in 2006 ar putea proclama pe patul sau de moarte mesajul ca Iisus Hristos este Mesia si ca se va intoarce in curand. Este din cale afara si aproape de neconceput. Este deasemenea uluitor ca i s-a spus ca Iisus se va intoarce dupa moartea lui Aaron Sharon. La data acestui film Aaron Sharon este inca in viata, in coma. Poate fi ca acest apostol modern precum Paul, sa fi primit de la Domnul Iisus ca intoarcerea Lui va avea loc foarte foarte curand? surse
http://www.apologeticum.ro/2014/01/moartea-lui-ariel-sharon-anunta-venirea-falsului-mesia-sa-ne-aducem-aminte-de-prorocia-parintelui-justin-si-despre-minunea-icoanei-de-la-manastirea-paltin-petru-voda/
http://saccsiv.wordpress.com/2010/07/07/video-si-transcriptul-rabinul-yitzhak-kaduri-spunea-in-2007-ca-numele-lui-mesia-este-iisus-yehoshua-sau-yeshua-si-ca-va-veni-dupa-moartea-lui-aaron-sharon/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com