Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

vineri, 31 ianuarie 2014

SAM - Modularea Spațială Unghiulară

Noua tehnologie audio revoluționară al Institutului Monroe bazată pe ipoteza minții cuantice

 În ultimii treizeci și cinci de ani misterioasa legătură dintre fizica cuantică și conștiința umană a devenit teoria centrală în spiritualitatea rezultată din intersectarea învățăturilor estice cu cele vestice. Într-un fel, oamenii au reușit să găsească o fascinantă relație între lumea intangibilă a particulelor subatomice și tărâmurile imateriale ale conștiinței și spiritului.
Un nou model asupra creierului și minții pare a dezlega și de a explica complexitatea proceselor mentale și modul în care se ivește conștiința în sistemul fizic. Această nouă teorie dezvoltată de Roger Penrose (matematician și fizician englez, profesor emerit de matematică al Universității Oxford. Este renumit pentru contribuțiile sale în domeniul fizicii matematice, relativității generale și cosmologiei) și Stuart Hameroff (medic, profesor la Universitatea din Arizona, cercetător științific în domeniul conștiinței și mecanismele conștiinței) se bazează pe principiile fizicii cuantice și vede creierul ca pe un sistem cuantic în care procesele mentale particulare se produc în momentul în care, datorită microtubulilor din structura creierului , are loc o reducere a funcției de undă cuantică, într-un mod cu totul necunoscut până acum.

Ce este SAM?

Modularea spațială unghiulară sau SAM (prescurtarea în limba engleză pentru Spatial Angle Modulation) este o nouă tehnologie audio dezvoltată de Institutul Monroe, în contextul revelațiilor științifice de ultimă oră referitoare la conștiință în corelație cu microtubulii neuronali.
(consciousness and neural microtubules).

După ce știința modernă a descoperit ceea ce pare a fi fundamentul neurologic pentru experiențele particulare cum ar fi intuiția, inspirația, revelația, transcendența, percepțiile extrasenzoriale, experiențele din pragul morții, ne-am propus să dezvoltăm o tehnologie avansată de sunet bazată pe această nouă înțelegere. Rezultatul acestui efort este o inovație care are la bază principiile consacrate ale rezonanței acustice și se încadrează perfect în lunga noastră istorie de dezvoltare al sistemelor de îndrumare audio.
SAM mimează sunetul pe care un ascultător l-ar auzi în aer liber în cazul în care o sursă de sunet care emite o singură frecvență s-ar mișca în formă de arc. Aceasta se realizează princ utilizarea unui câmp stereofonic prezentat prin căști audio sau boxe. Unghiul spațial al locației aparente al sursei de sunet, în timp ce se mișcă rapid în jurul ascultătorului, produce o modulație sau o schimbare de ton – un efect de tremolo – așa cum este perceput de ascultător. Acest efect de tremolo cuplat cu dimensiunea și orientarea arcului produce efectul care îi conferă lui SAM proprietatea de a influența activitatea cerebrală într-o anumită regiune cerebrală și de a modifica starea de conștiință.

 În practică, există posibilitatea ca mai multe semnale SAM (arcuri de SAM de frecvențe și locații diferite) (multiple signals) să fie prezentate simultan. Pe lângă controlul frecvenței nominale a sursei sunetului și al frecvenței la care se produce efectul arcului, există și o serie de alți parametrii care pot fi ajustate pentru a controla aspectele spațiale ale semnalului cât și efectele sale măsurabile asupra unor activității neuronale locale și asupra conștiinței.

Un alt mod de a vă imagina cele expuse, ilustrată mai sus prin metafora cu cadrele de film, este aceea că, folosind tehnologia cuantică a minții SAM, vom fi capabili să modificăm rata de expunere a realității locale percepute, situată în mod normal între valorile ± 40Hz cât și pauza dintre cadre (atunci când sunteți în rețeaua spațiu/timp) și perioada de expunere, pentru ambele perspective. Cu această nouă tehnologie, puteți să treceți peste “puntea către alte sisteme de realitate” și să integrați experiențele de acolo, să vă creați o viață plină de semnificație, să vă realizați Sinele vostru autentic și astfel să puteți fii în beneficiul întregii omeniri.

Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.Sursa
http://www.hemi-sync.ro/stiri-si-noutati/primul-exercitiu-sam-de-la-institutul-monroe/


 Download Full Album from High Speed Mirrors
http://www.freemp3go.org/balancing-left-right-brain-hemisphere-integration-2-mp3/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com