Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

joi, 30 ianuarie 2014

Calea spre Iubire cu Tania Tiţa


1. Multi dintre noi credem ca trebuie sa fim celebri pentru ca ajutorul nostru sa faca o diferenta in lume. Insa, nu este vorba despre cat de cunoscut esti, ci despre cat de mult bine poti face exact acolo unde esti. Este necesar sa ne descoperim propriile daruri si sa le impartasim lumii cu cea mai mare dragoste si generozitate. Lumea din jur e mai buna pentru ca fiecare dintre noi ne facem treaba exact acolo unde suntem. Nu avem nevoie de titluri pentru a face gesturi de dragoste, prin care sa ne aratam umanitatea unul fata de celalalt. Nu avem nevoie de aprecieri, de recunoasteri nationale pentru ca prezenta noastra sa faca o diferenta in lume. Haideti sa lasam deoparte toate aceste ganduri si credinte nefondate si haideti sa facem ceea ce stim in inima noastra ca avem de facut. La finalul zilei, nu va exista nicio bucurie mai mare decat aceea ca ai fost de folos unui suflet aflat pe calea ta in ziua respectiva.
2. In orice moment dureros, iubirea ne cheama din nou.
In plina dezamagire, iubirea ne invita la iertare.
3. Sa raspundem fiecarei jigniri cu iertare si iubire. Sa-l ajutam pe celalalt sa-si regaseasca propria cale spre iubire si pace sufleteasca, nu intorcandu-i moneda, ci ajutandu-l sa treaca de perioada dureroasa prin care acesta trece. Avem nevoie de cat mai multa toleranta si compasiune unii fata de altii, iar acest lucru sa nu insemne ignoranta sau inconstienta, ci tocmai cunoasterea unui adevar mai inalt, acela al iubirii. Doar iubirea va fi cea care ne va vindeca ranile si ne va aduce mai aproape unii de ceilalti.
4. Atunci cand ne dorim un lucru cu ardoare, in profunzime inseamna ca undeva se ascunde o teama. In momentele in care insistam ca un lucru sa iasa cum vrem noi, atunci este momentul sa ne intrebam: “De ce ne temem?”. Cand constientizam teama, atunci constientizam cu ce anume este necesar sa facem pace. Cand facem pace cu ceea ce ne temem, eliminam aparitia si consecinta acestuia in viata noastra. Cand o lectie este invatata, aspectul care dorea sa ne invete acea lectie, dispare.
5. Ajutorul neconditionat nu inseamna sa-l facem dator pe cel caruia i-am oferit ajutorul si nici nu inseamna sa-l manipulam in a ne face anumite favoruri deoarece l-am ajutat intr-un anumit moment al vietii sale. Il poti iubi si accepta pe celalalt la fel de mult, chiar daca el nu-ti va intoarce niciodata ajutorul inapoi si chiar daca poate nu va fi niciodata indeajuns de constient pentru a-ti spune “multumesc”?
6. A asculta fara a judeca. A ajuta fara a pretinde inapoi. A accepta fara a dori a schimba. A iubi fara motive si indiferent de circumstante. Aceasta este o realitate in care cred si traiesc.

Mesaj personal

Stiu ca exista o forta mai inalta decat mine care imi face inima sa bata, care este sursa existentei mele, si prin care eu respir si traiesc. Tot ceea ce pot face eu mai bine este sa dau la o parte tot ceea ce nu sunt eu, lasandu-i spatiul acestei Forte (eu ii voi spune in continuare Dumnezeu. Voi spuneti-i asa cum va este confortabil) sa curga prin mine liber, pentru a crea in lume ceea ce este necesar sa se creeze in lume prin intermediul prezentei mele aici. Tocmai de aceea nu ma pot face stapana pe nimic din ceea ce se creaza prin mine in aceasta lume, pentru ca stiu ca nu eu sunt creatorul, ci eu sunt doar mesagerul prin care toate acestea se manifesta in lume.

Vă invit să o descoperiţi pe Tania Tiţa într-un interviu video.
Web editor: Magda Câmpeanu
Foto/Video: Robert Hanciarec -
 http://www.avantaje.ro/articol/calea-spre-iubire-cu-tania-tita-video

Tania Tita isi dedica intreaga sa activitate promovarii iubirii si a armoniei intre semeni. Prin conferintele si programele desfasurate, Tania este alaturi cu inima deschisa de persoanele ce au pornit intr-o calatorie de redescoperire de Sine. Ea ne invita sa privim in interiorul nostru si sa ne traim viata pe calea inimii: prin iertare, acceptare, iubire si deschidere.
Aici, doar ne suntem camarazi de drum. Si ne suntem aproape, pentru a ne mai indruma unii pe altii pe calea necesara, atunci cand am pierdut putin din vedere Harta Sufletului.
Sa ne fie tuturor de folos.
Mie cu siguranta imi este. Si va multumesc pentru aceasta imensa oportunitate de a va avea camarazi de drum si de a ma descoperi din ce in ce mai mult prin intermediul legaturii noastre.
Pacea fie cu noi toti!

Cu toata dragostea si pretuirea,
Tania Tita!

 surse
http://taniatita.info/

 - See more at: http://taniatita.info/despre/#sthash.o9onhhvw.dpuf
http://www.avantaje.ro/articol/calea-spre-iubire-cu-tania-tita-video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com