Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

luni, 14 aprilie 2014

"Făuritorii cu aripi" sau "Înaripaţii" - dovezi incontestabile ale unor vizitatori extratereştri în Chaco Canyon, statul New Mexico (SUA)

Există atât de multe dovezi care s-au strâns aproape peste tot în lume despre existenţa extratereştrilor şi despre interacţiunea lor cu civilizaţia umană, atât în trecut cât şi în prezent, încât a nega acest "dosar" extrem de voluminos este similar cu a nega faptul că Pământul se roteşte în jurul Soarelui. Şi totuşi, paradoxal, cei mai mulţi oameni preferă să gândească şi să aibă în continuare o mentalitate de Ev Mediu, chiar inchizitorială, prin raport la subiectul extratereştrilor.

Există însă şi o parte însemnată a populaţiei, care având o minte mai deschisă şi o inteligenţă mai vie, realizează că guvernele marilor puteri ale lumii ascund cu bună ştiinţă o serie întreagă de dovezi extraordinare şi artefacte despre prezenţa fiinţelor extraterestre pe Pământ, în antichitate, ori despre tehnologia lor extraordinar de sofisticată. Cu alte cuvinte, ascunzând cu bună ştiinţă astfel de descoperiri timp de zeci de ani, aceste guverne dovedesc cu claritate că ele nu acţionează de fapt în interesul cetăţenilor, ci pentru împlinirea altor interese obscure şi particulare. Însuşi faptul că o organizaţie precum ACIO (Advanced Contact Intelligence Organization) există și funcționează, înlătură ideea că guvernele principale ale lumii (şi în special cel american) nu a găsit până în prezent nicio dovadă a inteligenţei extraterestre în spaţiu sau pe planeta noastră, așa după cum se afirmă în mod repetat, într-un mod penibil. ACIO nu este altceva decât un departament ultrasecret ce face parte din NSA (Agenţia Naţională de Securitate) a Americii, fiind responsabilă cu ingineria reversă ce are la bază tehnologii foarte avansate, recuperate de la extratereştri (situri ascunse, camere secrete cu artefacte antice, OZN-uri prăbuşite etc).

În regiunea Chaco Canyon din statul american New Mexico, ruinele aşa-numitelor "pueblo" sunt remarcabile, ele fiind practic intacte prin comparaţie cu rămăşiţele altor pueblo sau ruine construite de indienii tribului Anasazi sau "Anticii". Dovezile şi informaţiile despre artefactele lăsate în urmă de aşa-numiţii "Înaripaţi" au evoluat spectaculos în timp. Cele 24 de camere săpate într-o formaţiune foarte complicată în piatra nisipoasă a stâncilor sunt o dovadă vie pentru aceasta.

Camerele înseşi reprezintă dovada clară a unei tehnologii foarte avansate, iar faptul că despre toate acestea nu se vorbeşte practic deloc, că locul nu este menţionat în cărţile de istorie, că mass-media internaţională, manipulatoare şi lașă, evită în mod constant prezentarea acestor informaţii populaţiei planetei noastre, dovedeşte fără dubiu că în realitate acestea sunt nişte realităţi foarte palpabile, care ar putea schimba paradigma gândirii actuale în legătură cu existenţa extratereştrilor.

În anul 1996 doi prieteni studenţi făceau autostopul în nordul statului New Mexico, în apropierea unui sit arheologic numit Chaco Canyon, când au descoperit aparent întâmplător un artefact antic de o importanță colosală pentru omenire.

 Printr-un lanţ de evenimente "misterioase", artefactul din zona Chaco Canyon a ajuns în administrarea ACIO. El a fost denumit Compasul. S-a stabilit repede că originea lui este extraterestră şi că scopul lui a fost acela de a sluji ca locuinţă pentru anumite fiinţe. Aceasta i-a făcut pe cei din ACIO să tragă concluzia că acesta nu este un artefact izolat sau descoperit întâmplător, ci mai curând o parte dintr-o configuraţie mai mare de artefacte, ce pot conduce chiar la o navă spaţială.

"Compasul" a condus echipa de cercetători ai ACIO către o structură complicată, scobită în interiorul peretelui canionului.

Un coridor în formă elicoidală i-a condus spre în sus, către 23 de camere dispuse cam la 10 metri una de cealaltă. Iniţial s-a crezut că această descoperire extraordinară reprezintă o "capsulă extraterestră a timpului", ce a fost lăsată de o rasă extraterestră în antichitate. Fiecare cameră conţine un perete pictat în mod enigmatic, ca în figura de mai jos:
 
De asemenea, în fiecare cameră se găseşte şi un artefact ce nu a putut fi descifrat:

 

În camera cea mai de sus, savanţii au descoperit un disc optic, despre care s-a presupus că ar conţine informaţii despre creatorii acelui loc şi acelei construcţii, precum şi despre ţelul lor pe Pământ.

După multe eforturi de a accesa informaţia de pe acel disc, echipa ACIO - condusă de profesorul Jamisson Neruda - a reuşit aceasta şi a aflat că cei care au realizat acea construcţie se numesc "Făuritorii înaripaţi" şi par să fie reprezentanţii Rasei Principale, adică cea mai veche rasă care există în Univers.

Totodată, ei par să fie legendarii "zei" care au dat naştere vieţii în alte galaxii. Într-un fel, ei se prezintă ca "geneticienii" universului, despre care fiinţele umane cu care ei au interacţionat în trecutul foarte îndepărtat al planetei noastre credeau că sunt "zei".

Cu mai multe mii de ani în urmă, conştienţi de viitorul planetei noastre, Înaripaţii au construit anumite "depozite ale cunoaşterii", ce au fost plasate în anumite zone precise de pe glob, pe fiecare dintre cele şapte continente: Situl din New Mexico a fost primul descoperit. Cele şapte locuri speciale sunt legate între ele prin anumite conexiuni misterioase. Scopul informaţiei pe care ele o conţin nu este însă înţeles cu claritate.

Dr. Neruda şi asociata sa, Samantha Folten, au devenit tot mai implicaţi în această descoperire şi curând după aceea ei au dorit să reveleze lumii întregi şi comunităţii ştiinţifice materialul numit "Săgeata Antică", ce sintetizează informația de la Chaco Canyon.

Conducerea ACIO a fost pusă atunci într-o situaţie foarte delicată, deoarece un asemenea act ar fi însemnat deconspirarea întregii lor agende oculte, precum şi a Guvernului din Umbră pe care îl slujeşte. Neavând altă soluţie, dr. Neruda a părăsit ACIO cu materialele corespunzătoare "Săgeţii Antice", conştient de pericolul foarte mare la care se expune în acest fel.

De ce nu sunt cunoscute toate aceste aspecte? De ce nu sunt ele dezvăluite de mass-media? De ce oamenii nu sunt lăsaţi să cunoască ceea ce în mod evident i-ar face să aspire la înălţimile spiritualităţii şi evoluţiei? Întrebările noastre sunt retorice, pentru că aproape oricine cunoaşte, fie doar şi intuitiv, răspunsul.

Mai multe informaţii asupra subiectului pot fi obţinute din acest document PDF: WINGMAKERS INTRODUCTION

Preluare de la http://www.galactis.net/fauritorii-cu-aripi-sau-inaripatii-dovezi-incontestabile-ale-unor-vizitatori-extraterestri-chaco-canyon-statul-new-mexico-sua/


Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=935
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com