Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 9 aprilie 2014

”Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi”Doi îngeri- călători s-au oprit pentru o noapte în casa unei familii bogate.
Acea familie s-a dovedit a fi ostilă și nu i-a învitat pe îngeri să înnopteze în odaia de zi, în schimb, i-au plasat într-o pivniță rece.
Atunci cînd li se înșirau așternuturile, îngerul superior a observat o gaură în perete și a astupat-o. Iar îngerul mai mic l-a întrebat, pentru ce a făcut-o.
– ”Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi”, – era răspunsul.

În noaptea următoare, ei au s-au cerut să înnopteze în casa unei familii sărace, dar primitoare.
Soții au împărțit în comun cu îngerii puține alimente care s-au găsit în casă, și i-au poftit să doarmă în patul lor comod, iar sie înșirînd un țol pe podea.
În dimineață de după trezire, îngerii i-au găsit pe proprietarul și soția lui plîngînd. Unica lor vacă, laptele căreia era singurul venit în familie, zăcea moartă în ambar.
Îngerul întrebă pe cel superior:
– ”Cum de s-a întîmplat așa ceva? Primul om, cel bogat avea de toate, și tu l-ai ajutat. Această familie cu lipsuri, foarte săracă, dar dispusă să împartă cu noi totul, și tu ai permis să moară unica lor vacă? De ce?”
– ”Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi”, – a spus din nou îngerul cel mai mare.
– ”Cînd am fost în subsol, am realizat că gaura din perete conține o comoară cu aur, iar stăpînul acesteia a fost nepoliticos cu noi și n-a vrut să facă un bine. Am reparat peretele, astupînd gaura, special ca să nu fie descoperită comoara. Iar cînd în ziua următoare, noi am dormit în așternut, a venit îngerul morții după soția proprietarului sărac. Eu i-am dat în schimb vaca. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi…

Noi nu vom ști niciodată totul! – și chiar dacă ai Credință, tu trebuie să înspiri și Încredere, că tot ceea ce vine este în favoarea ta!
Și vei înțelege, vei realiza asta în cele din urmă cu timpul.
Unii oameni întră în viețile noastre și pleacă repede, iar unii devin prietenii noștri, și rămîn pe o minută…

Ieri – deja e o istorie.
Mîine – un mister.
Prezentul – e un cadou!

Viața e o magie, și gustul fiecărui moment este unic!


http://fileviatasicarti.wordpress.com/2014/02/08/lucrurile-nu-sunt-ceea-ce-par-a-fi/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com