Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

joi, 22 mai 2014

De maine ma las de tine

Sintagma ” Daca iubesti pe cineva, lasa-l liber. Daca e al tau, se va intoarce la tine. Daca nu, inseamna ca nici nu a fost al tau” este foarte reala.
Uneori relatiile se blocheaza intr-o negociere furibunda. Trebuie lasat timp si despartire pentru ca fiecare sa puna in perspectiva ceea ce pierde. Si de multe ori, doar acest test poate confirma o relatie.
 Uneori trebuie sa simti ca pierzi acea persoana ca sa realizezi cat de mult o apreciezi si sa fii dispus sa schimbi ceea ce ti se cere. Iar asta nu se poate intampla decat asumandu-ti curajul de a lasa timp si spatiu sa se astearna intre orgolii si neintelegeri.

 Ca sa te lasi de cineva trebuie sa iti poti imagina viata fara celalalt. Dragostea vine, pe toate caile, in toate modurile in viata ta atunci  cand realizezi ca tu esti de fapt indragostit de iubire si de ceea ce se intampla cu tine atunci cand iubesti.  Iar daca refuzi sa te complaci in forme second hand de dragoste, vei deschide portile si ferestrele pentru ca o noua dragoste, mai aproape de idealul tau, sa patrunda in viata ta.

 Calatoria frumoasa a lui Astazi poate incepe doar cand renunti la Ieri. Amintirile sunt un soi de autohipnoza in care te pierzi atunci cand te agati doar de lucrurile frumoase impartasite intr-o relatie.
 Curajul vine doar atunci cand iti confrunti fricile inconstiente: ce tragedie ti se poate intampla daca renunti la un om care nu te vrea asa cum iti doresti tu? Vei muri? Nu, ultimele cercetari din transeele stiintei vin sa confirme, din nou si din nou, ca din dragoste nu se moare.
 Spectrul singuratatii te inspaimanta? Singuratatea e mai mult un mit, pentru ca de fapt nu ai fost niciodata singur, nu asa cum esti acum, un om mare si trecut prin ciurul vietii, asa ca nici nu stii cat de frumoasa poate fi singuratatea .
 Singuratatea este o sansa extraordinara de a deveni obiectiv, de a integra experientele avute, de a lua decizii corecte pentru viitor. Introspectia este un proces absolut necesar pentru a trece la urmatorul nivel.

 Ti-e teama de singuratate pentru ca de fapt nu iti place de tine. Fa ceea ce trebuie ca sa te iubesti tu mai intai pe tine si restul te vor urma in aceasta dragoste.
Ti-e teama de nebunia banuita a se ascunde in umbrele singuratatii? Dragostea e o nebunie si mai mare, doar ca e in doi si asa se naste orice forma de religie, cand exista cel putin un prozelit. Deci nebunie e in orice experienta emotionala si traiesti in intimitatea ei dintotdeauna, fiind mai bine cunoscuta sub termenul de  normalitate.

 Poti sa te lasi de un altul cand te lasi de fapt de tine. Gata, mori, pur si simplu mori, in aceasta secunda, pentru ca astfel, iti vei confrunta fricile ascunse. Lasa-ti dorinta sa moara, lasa-ti orgoliul sa se vestejeasca pe altarul trecutului, lasa-ti sperantele si scenariile sa moara.
Esti zero in acest moment, un zero egal cu infinitul, pentru ca acum te construiesti constient, acum tu te alegi asa cum vrei sa fii, in loc de a fi rezultanta mecanismelor subconstiente ale trecutului tau.
 Plangi, revolta-te impotriva firii, pierde controlul pentru cateva momente, lasa lacrimile sa ude semintele viitoarei tale fericiri.  Iar apoi lasa-te de trecut. Lasa-te de o viata traita in moarte clinica, lasa-te de frica si de tanguiala, lasa-te de cersit si de implorat. Totul are un sens perfect fie ca iti este clar sau nu pe moment.

Vei fi bine, te vei vindeca si vei privi in trecut nu cu manie, ci cu seninul intelegerii ca ceea ce parea o tragedie atunci, astazi realizezi ca a fost de fapt o binecuvantare.
 Unii oameni fac parte din istoria devenirii tale dar nu si din destinul tau. Relatiile esuate din trecut te pregatesc de fapt pentru o relatie senzationala ce o poti avea daca nu mai peticesti trecutul. Fiecare inclestare cu un altul intr-o relatie iti slefuieste principiile si te aduce la o viziune mai clara despre cine esti si ce te implineste.

Fa o reverenta in fata trecutelor iubiri, multumeste cu adevarat pentru extazul si disperarea primite – sunt toate bijuterii existentiale, medalii ce stau marturie ca nu ai fost spectator, ci actor principal pe scena vietii.


sursa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com